”Päivääkään en vaihtais pois”

Ha ha, silloin et ole ollut kahden pienen lapsen äiti.

Mulla ois tarjolla täällä ainakin yks eilinen, tämän aamunkin saa. Ja oikeastaan ihan kaikki päivät Joelin kesälomaan asti. Halvalla lähtis. Ilmaseks? Anyone? Pliis?

Kommentit (59)
  1. Haha, niin totta! Tsemppiä toivottelee toinen kahden äiti  🙂

  2. Heikunkeikun
    2.6.2014, 22:01

    Minun on pakko myös todeta, että niin tiedän mistä puhut. En muista tuosta ajasta, mitä te nyt käytte läpi, kuin katkelmia sieltä täältä…. meillä oli tuolloin just kaikista rankin aika… Oli lähellä, etten päätynyt lepäämään joksikin päivää jonnekin pois kotoa. Itkin mm. 2kk lääkärineuvolassa, jonka jälkeen aloinkin hakemaan apua ja tukea jaksamiseemme.

    Olen paljon pohtinut tällaisia aiheita. (että vaihtaisinko elämästäni päiviä tai ajanjaksoja pois) Elämäni on ollut rankka…mutta en tiedä vaihtaisinko sitä silti kenenkään muun elämään tai pahimpiakaan päiviä pois. Olen ollut tosi katkera aikaisemmin kaikesta, mitä minulle on tapahtunut ja miettinyt, että miksi, miksi, miksi…miksi minulle. Nyt uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Minulla on tietty polku kuljettavana. Tämä on minun elämä ja minulle tarkoitettu, juuri näin. Minä voin oppia joka päivä kaikesta tästä. En minä olisi tässä nyt jos vaihtaisin vaikkapa niitä kaikista hirveimpiä päiviä pois. Useinkaan elämä  ei ole helppoa ja joinakin hetkinä tuntuu, että haluaisi haihtua pois omasta elämästä, mutta jokin tarkoitus niillä vaikeillakin hetkillä kait on.

    Meilläkin on yhä ihan älytöntä vääntöä, itkua ja parkua, vaikka nuorempi täyttää kohta 8kk. (ikäero 1v 8kk) Olen lähes joka päivä heittämässä hanskat tiskiin ja lähdössä pois…mutta enpä taitaisi päästä kuin postilaatikolle, kun jo kääntyisin takaisin. Kyllähän nää päivät on usein sellaisia, ettei niitä hirveän mielellään muistele jälkeenpäin. Mutta tytöt on silti niin ihania, että heitä en ainakaan vaihtaisi pois! (VAIKKA OLEN MINÄ KYLLÄ AIKA USEIN MIELESSÄNI MANANNUT ANTAVANI HEIDÄT ENSIMMÄISELLE VASTAANTULEVALLE HALUKKAALLE:)) Joten en sitä kautta päiviäkään heidän kanssaa, koska jokainen päivä on hitsannut meitä yhteen ja opettanut toisistamme ja itsestämme.  Ei sitä varmaan turhaan sanota, että lapset on suurimpia opettajia, mitä voi olla…. Ja aika kultaa muistot… (Mulla on muuten tänään hyvä päivä, huomenna saatan taas miettiä ihan päinvastaisia juttuja, kuin mitä tähän kirjoitin… ;))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *