Päivän asu: raidallinen vastoin tahtoaan

…ja mä kun en edes mitenkään erityisemmin tykkää raidoista.

Mutta jos valittavana on vaikkapa ankeaharmaa ja ankeaharmaamustaraidallinen, valitsen kyllä jälkimmäisen. Raidat kun tuntuvat antavan edes jotain eloa vaatteeseen.

Ja sit se tilanne helposti johtaakin tähän:

raidat.JPG

Sukat melkein samaa paria!

Noi muuten eivät ole ne mieskalsarit. Vaan ihan samanlaiset naiskalsarit. (ero on luonnollisesti hyvin merkittävä)

Mutta kerron ehkä tuoreen jutun niistä mieskalsareista. Vetäisin ne yksi aamu makkarin hämäryydessä jalkaani – myöhemmin päivällä kuitenkin huomasin, että kas ei näissä olekaan sitä pussihommaa edessä eli onpa sit nää naiskalsarit kuitenkin. Hyvähyvä.

Ihan salonkikelpoinen kotiäidin edustusasu siis. Siinä kävi sitten päivän mittaan Alepa-setää, lähettiä ja appiukkoa kylässä, minä pokkana kalsareissani ovea aukaisin.

Joo niin kuin jo varmaan arvasittekin: Illalla huomasin, että olivat ne sittenkin ne mieskalsarit.

Paitsi että olivat jalassa väärin päin. Munapussisysteemit olivat vaan jääneet pepun puolelle.

Kommentit (7)
  1. Voi apua! Istun hiljaisessa odotushuoneessa lääkärin vastaanotolle ja viimeiset lauseet luettuani purskahdin totaaliseen nauruun! Pitäisikö kertoa muillekin potilaille, miksi nauran 😛

  2. Jäi mietityttämään nuo sukat. Itse tykkään pitää juuri tuolla tavalla eriparisukkia. Mielellään raitaa, eriväriset, mutta muuten samanlaiset.

    Onko sinun sukat tarkoituksella eriparia? Mietin, kun sinullä on niin tarkka pyykkäyssysteemi, sukat erikseen ja samanvärisiä vain. Eikös siinä sukat pysy pareittain?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *