Päivän biisi

Tirppa laulaa:
(joitain sanojen alkuja hieman autettuina)

”Laiv-va keenuu
minkkä laiv-va
mee-eee

Mui-e
mai-e…”

…ja sitten kun muuttuu liian vaikeaksi:
”VAIKIA!!!”

 

<3

*******

Tänään yritettiin yhteisiä päikkäreitä sängyssä ja epäonnistuttiin surkeasti. Ei auta – pakkasin flunssanaperon ulos (auts) ja uni tuli vaunuun välittömästi. Ei päiväunia äidille. Huokaus. Väsyttää. Maanantai.

 

 

PS. Oikeat sanat siis:
Laiva keinuu,
minnekkä laiva menee?
Muille maille,
omenoita ostamaan
kaalinpäitä kauppaamaan,
uuups laiva keikkaa.

Kommentit (18)
 1. Ulkona meilläkin nukutaan myös nuhaisena edelleen vaikka ikää on tuotapikaa kaksi vuotta. Kuumeisina päivinä tilanne on ollut toinen kun simahdus on tainnuttanut toisen unille vaivatta myös sisällä. Mutta kovina pakkapäivinä (reippaasti yli 20 astetta pakkasta) en ole raaskinut toista pihalle ja silloin on tarvinnut turvautua pieneen huijaukseen.

  Ja tässäpä siis meillä toimivaksi todettu kikka kokeiltavaksi epätoivon hetkellä. En tiedä auttaisko enää, mutta vielä viime talvena uni tuli pahinpina pakkaspäivinä mainiosta omassakin sängyssä kunhan päälle oli puettu samat varusteet kuin vaunuihinkin, eli villahaalari, lapaset, villasukat ja kypärämyssy. Paksuimmat toppahaalarit ym. varusteet toki jätin pukematta, mutta jo toi ”aluskerroksen” pukeminen auttoi toista käsittämään, että nyt on uni aika ja niinpä ne unet suostuttiin ottamaan myös pinnasängyssä.

  1. Hei meillä on harjoitettu vähän tuota samaa kikkaa! Mutta pukemisen jälkeen on laitettu vielä vaunuihin eteiseen ja teeskennelty, että ollaan ulkona. Aika monesti on toiminut 🙂

   1. Joo, on meilläkin eteisessä joitain kertoja nukuttu vastaavissa tilanteissa.

 2. Teidän vaatehuoneen luovan järjestyksen kunniaksi isken haasteella:
  http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/11/11/mekkohaaste/

  1. Apua, kuka hullu tuonne meidän kaaokseen menisi laskemaan… 😀 😀 .D Voin sanoa, että aika monta 🙂

   Hei mutta kiva haaste, ja joo: vastaan tähän! Mutta vastaan vasta sitten, kun operaatiovuorossa on se vaatehuone. Siihen siivoamiseen tuleekin sitten taas kiva ”laskemishaaste”; toimi ainakin vaatteiden viikkaamisessa hyvänä lisäpotkuna viimeksi 🙂

   1. Jee! Mua kiinnostaa, mitä tuolta teidän vaateviidakon uumenista löytyykään. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *