Päivän peba

…tai oikeastaan viime viikon.

Jossain hetkellisessä henkilökohtaisessa kroppavoimaantumisentunteessa kylpien päätin viime viikolla laittaa maauimalaan bikinit. Oi kyllä. Ja myös olla niissä. Pokkana vaan maha paljaana! Jea! Alaosaksi sentään valitsin tuollaisen bikinihamosen.

Pieni juttu maailmalle, iso juttu mulle.

Tämän näköisenä lähdin siis aurinkoista elokuun päivää viettämään; ”nääh mä mitään eri alaosaa matkalle näytä, tämähän näyttää ihan hameelta!”

bikinit.JPG

Uimalakeikka meni hyvin. Edes kahvin- ja jätskinhakureissuille en laittanut paitaa päälleni. Jos joku vähän pidempään katsoikin, päätin omassa päässäni, että se ei ajattele, että ”hyi tuollahan on arpia” vaan ”vau miten rohkea ja itsevarma nainen”.

Kyllä, oi kyllä.

Ja koska olin siinä sitten niin hemmetin voimaantunut, totesin, että en mä mitään pidempää hametta käy uimalan jälkeen vaihtamassa – mä oon näillä vaatteilla koko päivän. Niinpä sitten koko loppupäivänkin kyykistelin, kumartelin, istuskelin ja pötköttelin mahallani piknik-viltillä tuossa lyhyessä hamosessani ylpeänä ja hyväntuulisena. ”Koska siinähän on niinku siis samassa housut.”

Illalla kotimatkalla pyysin Joelia ottamaan musta sellaisen ”päivän asu” -kuvan.

Öööööö tuota-tuota:

peba näkyy.jpgHUPSIS!!!!

Pupulandian Jennille oli minisortseissa vislailtu. Mulle ei kertaakaan koko päivänä. Kumma juttu.

Kommentit (15)
  1. Ehkä johtuu kännykän pienestä näytöstä, mut vaikka kuinka katson tuota kuvaa, niin en tajua mikä siinä muka on vikana? 🙂 

    1. Hahahaha pitäiskö mun laittaa suurennus…? 😀

      1. [[{”fid”:”620466″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”256″,”width”:”362″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

  2. Toisaalta Pupulandian Jenni taisikin esitellä sääriään Roomassa, eikä hiljaisella helsinkiläisellä metsätiellä?

    1. Hihihii, tässä onkin mun ja Jennin asujen ainut ero 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *