Pakollinen tissipäivitys

Olikohan se Virpi Salmen kolumni, jossa pari vuotta sitten vinoiltiin äideille: niille ihan perusfiksuille naisille, jotka yhtä äkkiä äidiksi tulon myötä (mm.) julkisesti ihmettelevät rintojensa kokoa Facebookissa.

Minä olen juuri niitä naisia.

Mutta siis oikeasti: voiherranjestas.

*******

Tuossa iltatoimien aikana kylpyhuoneessa päiviteltiin yhdessä noita kivikovia vauvanruokintavälineitä. Että on joo maito noussut joo, ei jää epäselväksi.
– Kato, tää toinen varsinkin! Käsittämätön! Ei hitsi, mikä silikoni, minä hämmästelin.

Mutta en ollut tietenkään taaskaan ottanut huomioon tätä:
– Silikoni! Silikoni! Sivva haluu silikonin!

Eee ääää öööö. Kai se tuon jossain vaiheessa unohtaa? Pliis?

Kommentit (19)
  1. Tulipahan mieleen jatkoa suihkussa käydessäni: Miten selvitä suihkusta pois ja vaatteet takaisin päälle, kun edessä käy jatkuva ”tip-tip-tip-tip-tip-tip”..?

  2. Tsemppiä, itsellä ainakin maito on noussut niin, että pari päivää on melkein ollut tippa linssissä kun rinnat on niin kipeät ja pakkautuneet ettei pysty olemaan mitenkään päin kivutta. Tällä viimeisellä kerralla muutaman viikon takaa en esimerkiksi pystynyt nostamaan käsiäni yli hartiakorkeuden, kun kainalokuopista asti sattui niin julmetusti. Mies vain ihmetteli miksi ylhäältä alas vedettävä autotallin ovi jäi aina jäljiltäni auki enkä tiskattuani nostellut huuhdeltuja astioita kaappiin vaan jätin tiskipöydälle valumaan… Ohihan se toki meni muutamassa päivässä mutta en kyllä ekan kuukauden jälkeenkään voi nukkua öitä nousematta lypsylle sen lisäksi että vauva syö 3-4 tunnin välein. Silvan kaltaiset keskoslapset saavat siis meiltä maitoa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *