Parhaat pihakengät

Alkukesästä haaveilimme tirpalle sellaisista paljasjalkakengistä – ajateltiin, että ehkä sellaisiin voisi investoida, kun tuleehan niille kuitenkin kaksi käyttäjää… Nooh, kolmen minuutin pikagooglailulla (kyllä: hillerin keskittymiskyky) en kuitenkaan hahmottanut, että mistä niitä voisi ostaa sovittamalla. Nettikaupoista niitä kyllä löytyi, mutta tuollaiset pitäisi kyllä mun mielestä sovittaa…

Nooh, kun ei heti löytynyt, niin asia jäi ”hautumaan” (he he), ja pian huomasimmekin taas olevamme tutussa Prismassa kuikuilemassa kenkähyllyjä, että löytyisikö täältä mitään järkevää.

No löytyi. Nimittäin…

jumppatossut.jpg

…nahkapohjaiset jumppatossut!

Näin vankalla (heh) kahden päivän käytöllä olisin jo valmis toteamaan, että nämä on ihan huiput! Veikkaan, että näillä vipelletään tänä kesänä leikkipuistossakin. Asfaltille tarvitaan varmasti tavallisia sandaaleja tai ohutpohjaisia tennareita, mutta hiekalle, nurtsille ja kalliolle nämä ovat ehkä paljaasta jalasta seuraavaksi parhaat! 

Niin, joo ja:

aikuisten.JPG

…löytyy näitä aikuisten koossakin!

Omiani käytän kyllä lähinnä tanssitunneilla ja nuorallakävelyssä. Suosittelen!

Kommentit (27)
  1. Näistä jumppatossuista Mutti-tossut! Sitten on vielä nää:
    http://onemoment.valmiskauppa.fi/onemoment-c-31.html
    Kosteammille keleille 🙂

    1. Mulla on tollaset onemoment-kengät, mutta niitä on kait pääasiassa aikuisten koossa. Ovat kyllä ihan huiput, mutta liian isot ei kyllä pysy jalassa. Toisin kuin nahkatossuja, noita oon käyttänyt sateella ja kivisillä uimarannoilla. Aiemmin niitä saatto sovittaa jossain ekokaupassa, mutta en kyllä muista enää nähneeni.

  2. Tän postauksen kommentteja lukiessa tulee mieleen että käykö tässä niin kuin taannoin sen yhden tomaattimurskan kanssa? ;D äkkiä siis prismaan ennen kun viedään tossut käsistä! Tai jaloista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *