Pari (no okei tosi monta) toivottua

Puutalobaby

Päädyttyäni lauantaina nostalgiakuvamuistotunnelmiin (täällä) kysyin myös teiltä, mikä on ollut vuosien varrella lempparihetkenne täällä. Tai vaikka ensimmäinen kerta, kun päädyitte blogiin. Sen jälkeen olenkin sitten tehnyt massiivista arkistonkaivuu-urakkaa ja etsinyt (toivottavasti!) kaikki nämä linkit esiin.

Tänään siis - Puutalobaby-blogin viimeisenä Lily-päivinä, niisk - lukijoiden suosikit (eilisten linkkien lisäksi) vuosien varrelta, olkaa hyvä!

Tyylibloggaaminen oli minulla tietysti verissä jo heti alkuun. Ensimmäisen "päivän asu"-postauksen teinkin heti Kätilöopistolta. Esittelyssä erityisesti panotakku synnytystakku. Mukana myös näppärät kampausohjeet.

Bloggauksessa: www.lily.fi/blogit/puutalobaby/panotakku-so-oooo-last-season

Samassa ilokaasuepiduraaliskenessä on liikuttu myös silloin, kun useampikin kertoi hepulinauraneensa mun synnytyskertomukselle. Nauraneensa, mitä?!? Sehän oli sankaritarina, sitä kuuluisi vain asiankuuluvasti huokaillen ihailla!

Massivinen neliosainen synnytyskertomus (Silvan synnytyksestä) täällä:
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/synnytysmuistoja-paiva-1
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/synnytysmuistoja-paiva-2
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/synnytysmuistoja-paiva-3
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/synnytysmuistoja-paiva-4-ja-5

...ja tasan kahta vuotta myöhemmin (no:yhdeksää tuntia vaille tasan kahta vuotta myöhemmin) Seelan kanssa täällä - ja huom: tällä kertaa hiukset letillä:

Bloggauksessa: www.lily.fi/blogit/puutalobaby/perjantaiaamuna-nain-se-kaynnistyi

Google oli tuonut paikalle blogiin (ja sen myötä vakkariksi) ainakin lapsiveden menoon liittyen:
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/pieni-niksi-lapsivesifriikkaajille

...ja jopa vauvanvaatteisiin liittyen - mmmmitä, oonks mä kirjoittanut joskus niistäkin....?:
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/taman-olisin-halunnut-tietaa-vauvanvaatteista

Synnytyksen lisäksi muutkin meidän elämän "rajapyykiasiat" olivat jääneet teidän mieleen. Kuten tämä eräs tiistai:

Bloggauksessa: www.lily.fi/blogit/puutalobaby/tahdottiin-me

...sekä tietysti seksihelle, jonka seurauksena:

Bloggauksessa: www.lily.fi/blogit/puutalobaby/isakuukausi-yhteiskunnan-salajuoni

...ja tietysti se karsea hetki, kun löysin takapenkin turvakaukalosta tajuttoman vauvan ja päädyimme Lastenklinikalle ja perusteellisiin tutkimuksiin:
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/hot-hot-baby-yo-lastenklinikalla

Ja sitten takaisiin iloisempiin asioihin! Blogiin on löydetty myös silloin, Puutalobaby palkittiin "vuoden tulokkaana" Aussie Blog Awards -gaalassa - ja mun kädet tärisi ja oikeinkirjoitus pätki:

Bloggauksessa: http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/ma-voitin-ma-voitin-ma-voitin

Juhlien ja "isojen juttujen" lisäksi useampi on selvästi ollut täydellä sydämellä meidän arjessa mukana. Ihanaa! Elinabeth kirjoitti näin:
"Paljon hyviä vinkkejä oon kerännyt talteen käytännön jutuista: miten tunnistaa lapsiveden (ai? Kätevää!) synnytystakusta (todellakin sitten letitän oman pehkoni), reppureissupakkaamisesta (ai noinkin vähällä voi elää), lapsenkantorinkasta (mieskin tästä jo haaveilee, pakko ostaa!), vaunuista (merkit, mallit ja turvallinen ostaminen), kirjahyllyn rakentamisesta (hyvä idea!), jätteidenlajittelutelineet (tahdon), hybridiautosta(joo!)  jne. :D"

...ja Merenwen näin:
"Ihmisten ihania blogeja lukiessa on kuin asuisi kärpäsenä keittiön nurkassa. Että tässä ollaan oltu mukana teidän kahden lapsen elämässä, teidän perheen kanssa matkalla, on testattu vaunuja yhdessä, juotu monta kupillista uudelleenlämmitettyä kahvia, itketty Tikrua (<3), käyty tanssimassa.... Kaikenkaikkiaan ihana blogi."

Kiitos! <3

Omia lempparipostauksiani ovat olleet ne sellaiset pienet aika tavalliset jutut. Kuten tämä video, joka tuli M-M:n mieleen: akuutti "Muumi hukassa" -tilanne:
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/mul-paljon-leluja

...ja hauskaa oli erityisesti se, että te muistitte joitain juttuja, mitä mä itse olin jo unohtanut! Kuten tän - "Sivva innostuu":
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/pieni-papupata-paljastaa

...ja sen, mitä tapahtui esikoisen ensimmäiselle syntymäpäivälahjapaketille:

Bloggauksessa: www.lily.fi/blogit/puutalobaby/yks-vee-ja-ihan-ensimmainen-synttarilahja

Mieleen oli jäänyt myös se, kuinka vaikeaa (henkisesti) voi olla (ja on edelleen) iltamenot, kun kotona on pieni vauva:
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/nain-madonnan-ja-juoksin-kotiin

Ei puutaloa ilman sotkua. Ainakin meidän vaatehuone oli tehnyt johonkuhun lähtemättömän vaikutuksen.

Bloggauksessa: www.lily.fi/blogit/puutalobaby/kuinka-loytaa-doppleri-puutalosta

...ja mm. Jonnaa sai hyvää vertaistukea siitä, että jollain muullakin on vähän jäänyt puhtaita pyykkejä laittamatta kaappiin:

Bloggauksessa www.lily.fi/blogit/puutalobaby/show-nimeltaan-pyykit

Mieleen on jäänyt myös av-vauva-palstan bloggaajaparodiat, joista minä toteutin oman versioni - ja olin aika ylpeä siitä, että moni muukin bloggaaja sen jälkeen seurasi esimerkkiäni ja julkaisi oman parodiansa:

Bloggauksessa: www.lily.fi/blogit/puutalobaby/bloggaajaparodiaa

Ja sitten vielä viimeisin, mutta ei vähäisin. Tämän blogin ja EMerituulin yhdisti lopullisesti eräs pieni, mutta tärkeä asia: oman vauvan pieru <3
www.lily.fi/blogit/puutalobaby/oman-vauvan-pieru

Kommentit

PikkuKirppunen (Ei varmistettu)

Voi &lt;3 Mieki oon ollu vaihtelevalla (alussa) menestyksellä mukana vissiin melkolailla alusta saakka - piti ihan päivä muistella, millon koukutuin Puutalobabya lukemaan.. Sen tosin muistan, että pitkään luulin että tää olis sisustusblogi; Jäin koukkuun, ku näin sen sun Punavuoren asunnon tapettiseinän ja rakastuin siihen ekasilmäyksellä (samoin kun tein keittiökaappien ovet). Vaikka aihepiiri ei itseäni koskettanutkaan, olet koko ajan kirjoittanut niin koukuttavasti, aidosti ja kiinnostavan rehellisesti, et eihän tätä voi olla lukematta. Välillä jäi syystä tai toisesta monta kuukauttakin välistä - ja sit piti ahmia ne lukematta jääneet aina kerralla (onneksi sitten keksin Puutalon Facebookin, jonka jälkeen en oo kertaaka missannu kirjotuksia).
Mut tuli mieleen ku tosta päivän asu -bloggauksesta mainitsit, ni eiks siinä sun tokassa, Joelin ja kumppaneiden laneista kertoneessa bloggauksessa ollu vähän päivän asu -tyyliä ;)
Mutta joo. Iloihin ja suruihin oon eläytyny, ja hyviä vinkkejä saanu (itsellä ei oo lapsia, mutta esimerkiksi just noi vaateasiat ku on kavereille rotinoita miettinyt ja monimonimoni muu asia; esimerkiksi ku kaverit on raskaana ollessaan kertonu jotain asioita ni oon saattanu ymmärtää koska olet kirjottanut niistä täällä) ynnä paljon muuta.
Ihana bloggaaja, ihana perhe, ihana koti &lt;3

Lennu_ (Ei varmistettu)

Sivva innostuu on yhä paras! ^_^ En edes muistanut, että se lli NOIN hyvä :D

Katie
Aika kypsä äidiksi

Mä en ole ehtinyt kommentoida ollenkaan sun muuttoa, mutta nyt edes nopeasti: KIITOS! <3 Olet huikea. :) En oikeasti enää edes muista, mikä oli ihan eka lukemani puutalojuttu, mutta Karibia-keittiö sen ainakin sinetöi: kahelin värikäs tyyppi, tätä on pakko seurata! :D Ja kaikki nää muistelujen jutut muistan, siitä olen ylpeä... ;)

Kaikkea hyvää, parasta ja ihanaa jatkoon, toivottavasti kohdataan vielä joskus! :)

Merenwen

Yllätyin kun näin omani nimeni (nickini) tässä blogikirjoituksessa :D Mutta tosiaan se aiempi kommentti oli kirjoitettu kaikella rakkaudella <3 :3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.