Peikkotukka ja terävät hampaat

Olen kirjoittanutkin täällä tavaramerkkitukastani isona osana ikään kuin ulkonäöllistä omaa identiteettiäni. Helpoksi tuota pehkoa ei tietysti voi sanoa millään – heh paitsi 20 sekunnin sotkunutturalle vetäistynä niin kuin nykyään. Joka ikinen päivä.

Mutta joo, nämä hiukset ovat kuitenkin siis tällaista karheaa, paksua ja megasotkeutuvaa laatua; saan luonnorastat hyvin helposti ja nopeasti. Tai synnytysrastat, kuten koettu on.

Niin sitä vaan, että:

takku sivulta.JPG

”Hyvää huomenta, kaunokainen!”

*******

Alkusyksyllä, kun alueen perhetyöntekijöiden johtaja oli meillä ensikartoituskäynnillä, hän kehui (heh luonnollisesti; äidin objektiivinen mielipide) kovasti Silvaa:
”Sinun kanssa leikkimään tulee kyllä mielellään kuka tahansa meiltä, olet selvästi niin fiksu ja ja kiva tyttö”.

Silva hymyili leveästi ja ilmoitti ylpeästi:
Minulla on peikon tukka ja terävät hampaat.”

peikko edestä.jpg

Maistuisiko huikka tältä peikkotytöltä?

Kommentit (27)
  1. Meillä takkutukka harjataan joka päivä. Joskus kaksi kertaa päivässä. Ei tule niitä megatakkuja ja pysyy siistinä. En mä nyt oikein käsitä sitä että on tosi takkuuntuva tukka, mutta harjataan se kerran viikossa? Totta helkkarissa se on takussa! 😀 Mulla on paksu, pitkä, karhea ja kihartuva tukka jota ei saa takkuun edes laittamalla, kun taas lapsella on pitkä (pepun päälle), paksu, sileä ja suora tukka joka on takussa heti ja aina. Aamuisin harjataan yön takut ja laitetaan tukka kiinni, illalla harjataan kun avataan. Ei ongelmia. Jos on päivän auki niin takkua löytyy tolkuttomasti, mutta iltatoimiin kuuluvalla hiustenharjaamisella ne aukaistaan. Aikaa siihen menee jonkun verran, mutta on pienestä saakka tottunut siihen niin ne harjataan, vaihtoehtona kun oli lyhyt tukka tai hiusharja. Julma äiti mutta elämä on.

    1. Koska harjattuna ilman pesua se on mallia sähköshokkiafro – niin kuin äidilläkin… Tässä hiuslaatutapauksessa harjaus on siis järkevää tehdä vain pesujen yhteydessä 🙂

  2. minämariannevain
    7.1.2015, 19:58

    Toinen takkutukka ilmoittautuu mutta itse iiiinhoon kun tukka on takussa. Se jotenkin ärsyttää niin paljon. Harjaan ehkä 8 kertaa PÄIVÄSSÄ hiukset. Joskus kipeänä ollut pari sängyssä maattua päivää välissä ja aijai sitä kipua kun yrittää selvittää takku(j)a.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *