#perhekuukausiespanjassa

Netti toimii (wohoo!), kannettava ei (buhuu). Tai siis toimii se varmaan heti, kun sen ehtisi vaan asentaa – heh mehän siis jouduttiin vika iltana ennen lähtöä vielä hätärikoneostoksille, kun todettiin,  että mun minikannettava oli päättänyt lyödä hanskat tiskiin lopullisesti… En olekaan ennen tehnyt tietokonehankintaa kolmessa minuutissa.

…mutta sitä vaan näin kännykästä (apua tää tulee kalliiksi) näpyttelen, että muutamia kuvia on jo Instagramin puolella! Merkkaan ne aina #perhekuukausiespanjassa, niin voi helposti katsella kaikkia – ja tutulla #reissuperhe -hashtagilla myös! 

Toivottavasti huomenna toimivan koneen äärellä, adios huomiseen!

 

Kommentit (12)
 1. Eikö nyt kannattaisi keskittyä laatuaikaan perheen kanssa ja tutustua uuteen paikkaan? Ja postata sitten kun on jotain kerrottavaa. Kokemuksia, tapahtumia, ajatuksia?
  Sen sijaan että huolehtisit pääsetkö laittamaan jokaikinen hetki nettiin muistutusta ”hei me ollaan olemassa ja muistavathan kaikki seurata meitä sieltä täältä ja tuolta”.
  Ei ihmiset kuole jos eivät jokaisesta liikkeestäsi tiedä. Kuoletko sinä, jos sinua ei jatkuvasti seurata, jos jatkuvasti joku ei kommentoi ja ole kiinnostunut asioistasi? Olet aikuiseksi ihmiseksi kummallisen huomionkipeä.
  Tässäkään postauksessa ei ollut mitään sisältöä. Paitsi toive, että seuraavathan ihmiset sinua siitä huolimatta. Säälittävää kerjäämistä.

  1. Musta tämä postaus oli lukijoiden huomioimista. Siis sellainen kiva viesti, että siellä on kaikki kunnossa ja että Krista palaa asiaan paremmalla ajalla…Eiköhän se suurinosa ajasta kulu kuitenkin siellä ihmetellessä ja perheen kanssa nautiskellessa eikä netissä roikkuessa, vaikka silloin tällöin postailisikin ja laittaisi kuvia instaan.

  2. No hoh hoh. En oikein osaa sanoa muuta. Terkkuja? 

  3. Ihmetyttää miten tähänkin blogiin tulee nykyään näin ilkeitä kommentteja. Odotin niitä itseasiassa paljon enemmänkin jo tuohon postaukseen missä koko matkasta ilmoitettiin.

   Miksi pitää purkaa pahaa oloaan internetissä vieraisiin ihmisiin? Kai se sitten on niin helppoa nimettömänä 🙂

   1. Heh mä itse olen huomannut, että nämä tällaiset tulee useimmiten just tähän tyyliin ihan random-kohdissa; ei silloin, kun itse niitä odottaa bloggauksen aiheen puolesta vaan ihan ”täh?”-henkisesti satunnaisiin kohtiin 🙂 Nooh, parempi se tietty itsensäpurkamisvälineenä kuin että… …olisi potkimassa mummoja nakkikiskajonossa tai jotain 😀

 2. Tuosta wifistä vielä: fuengirolan ilmanen puistowifi oli meillä ainakin todella hidas ja tökkivä syyskuussa. Sen sijaan kirjaston wifi toimi oikein hyvin, käytiin siinä parque del solin (?) vieressä olevan kirjaston wifillä. Siis käytännössä oltiin leikkipuistossa ja toinen vanhemmista selas uutisia, blogeja ja watsappeja sillä aikaa ku toinen vahti lapsia. 🙂 myös skype-puhelut soitettiin usein sieltä. Wifi on auki kirjaston aukioloaikoina.

  Sen lisäksi meillä oli orangelta netti puhelimessa, 2 gigaa maksoi 14 euroa, ja sitä riitti noin pariksi viikoksi, enää en muista paljonkp päivässä käytettiin, mutta tärkeintä oli ettei erehtynyt esim katsomaan videoita! Sitä sai kätevästi jaettua siitä yhdestä puhelimesta sekä toiselle puhelimelle että koneelle.

  Ja nyt tuli mieleen, että sähän sanoit että netti toimii. 😀 muttaku joku muuki alotti tästä netistä! 😀

  1. Kiitos!  Nettivinkit tulee aina tarpeeseen 😀 Me ollaan niin suurkuluttajia… Äsken käytiin ostamassa yksi prepaid läppäriin, toivottavasti saadaan se toimimaan… Toi kirjastovinkki on huippu!!!

   1. Kirjastoon voisin lisätä vielä sen verran, että tunnus ja salasana löytyy sisältä seinältä, ja kannattaa ottaa huomioon, että myös siestan aikaan wifi on pois päältä. T. Suomalainen, joka oli kaikkialla joko siestan aikana, tai silloin kun se oli juuri alkamassa 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *