Pinsettiote

Puutalobaby

Silva osaa:

Neuvolassa kyllä suositeltiin, että tätä voisi harjoitella vaikka leivänmurusilla.

Kommentit

S-S

Hahaa, ihana!

Mikähän siinä isän (parrakkaassa) naamassa kiehtookin niin paljon? Niilo ra-kas-taa haroa ja nyhtää isin partaa :) Äidin naamassa ei nyhdettävää (juuri) ole, mutta sitä sitten taas nuoleskellaan ja siitä otetaan hampaattomalla suulla haukkuja. Mieluiten nenästä. Ehkä ne ovat vauvapusuja? Maailman suloisimpia kuitenkin :)

Iida Eveliina
Eräs äiti

Ihana pieni neiti!

Meillä Reino lähinnä yrittää repiä isän korvakorut pois, korvarenkaiden sisään on hyvä ujuttaa ne pikkusormet. :) Ja äidin nenään on myös ihan kiva työntää sormia. (ja lattialta on kiva keräillä roskia, vaikka eihän niitä ole kun joka päivä imuroi.... tai joka viikko.... tai joka toinen..)

eppunen

Paavo 2kk ottaa isiä nenästä kiinni jos sanoo "revi isiä parrasta", sekä toisinpäin. Vaikka eihän se ymmärrä. Isi on hyvä harjoittelun kohde :)

Hah hah! "Älä iskä käy mulle tai vedän sua klyyvarista..."

Pingale (Ei varmistettu) http://pingalepingale.blogspot.fi/

Mahtava kuva, isä on selätetty! Hieno ote näyttää olevan. Viisikuinen Inka tykkää myös möyhätä isänsä partaa käsillään. Joskus jokunen partakarva jääkin sormien väliin...

Kristaliina
Puutalobaby

Meilläkin tulee joskus aika napakkoja haukkauksia nenästä :D Isin partaan on hyvä takertua myös, ja äidistä kiinnostaa erityisesti tukka - olenkin pitänyt sitä kiinni melkein koko viimeiset 9 kk. Aina jos on hetken auki, niin eiköhän siellä ole yksi napero sotkeentuneena :D Joo, ja roikkuvat korvikset on kans pitänyt vaihtaa nappeihin :)

No mutta tarttumista on hyvä opetella, se on tärkeä taito! :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Hih, mä ymmärsin aluksi, että olivat neuvolassa neuvoneet, että Isin nenään voisi Silva työntää  leivänmuruja! Äitipää alkaa ottaa tilaa normiaivokapasiteetilta. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Häh hää, itse asiassa sen käsityksen tuosta kuvatekstistä näköjään saakin - uups :)

Nannannaa (Ei varmistettu)

Hihihihi!:D

Heinijee
SuperHeini

Leivänmurut on soooo last season!! Onneksi Silva tietää.. :)

Sandels
Sandels seuraa

Hyvä Silva!! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.