Pitäiskö siivota…?

Heippa vaan täältä:

sotkut keittiö.jpg

Ajattelin aamulla, että tänään en bloggaa vaan käytän kerrankin Silvan aamupäiväpäikkärit tämän kotikaaoksen taltuttamiseen. Voisin vaikka viikata näitä pyykkejä:

pyykit yläkerta.jpg

Jos mä vielä venytän tätä hetken, Silva ehtii herätä päikkäreiltä enkä mä sitten ehtinytkään. Vaikka yritin. Ja halusin. Ja oikeasti aioin.

(ääntelyä itkuhälyttimestä)

Kas näin.

Kommentit (27)
  1. Vertaistukea =D  🙂 Jotenkin olen luullut aina, ettei kellään muulla ole näin sotkuista… =D  Tuo pöytä tuossa olisi voinut olla meidän keittiönpöytämme…. ja nuo pyykit. Joskus aina käy niin, että joutuu pesemään vaatteita uudelleen ihan vain siksi, että ne ovat ajelleet liian kauan pölyttymässä sen läjän tietämillä, jonka alta saattaa löytyä puhtaan pyykin kori…? Ja kyllähän meillä siivotaankin joskus, ainakin silloin kun tiedetään että tulee vieraita. Tosin se siivoaminen on vain sellaista tavaroiden tunkemista jokapaikkaan, minkä jälkeen on aina kaikki pitkän aikaa hukassa.

  2. Meillä on aina tuollaista. Ja pahempaa, ruokia lattialla ja seinissä ja sohvissa ja ja ja.. kenkiä joka huoneessa, vaatteita siellä sun täällä. Ja leluja! Sekin on sikäli ihme, ettei meillä kumpikaan lapsista juuri millään leiki koskaan.

    Kaikki tämä, vaikka käytän järkkäilyyn ja siivouksene päivittäin aikaa vähintään parista tunnista useampaan. Huoh. Älä siis Kristaliina välitä, se helpottaa. N. 20 vuoden päästä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *