Positiivista ajattelua

Onko se lasi nyt puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä vai jaba-jaba-jaa. Ehkä maailman tylsin vertaus. Itse jos näen puolillaan olevan juomalasin, ajattelen ensimmäiseksi, että täytyypä ottaa uudet vedet juomapulloon – Tikru on kuitenkin käynyt salaa latkimassa lasista.

Mutta tämän verran pitää kertoa: kun eilen alkoi sataa vettä, olin tyrmistynyt.

Vesisadetta oltiin siis odotettu pitkään ja hartaasti jo viikon – tulisi nyt ja kastelisi perinpohjaisesti meidän hienot kukkaistutukset. Mutta kun se tuli…

En ollut voinut kuvitellakaan, että vettä voisi sataa päivällä. Mitä ihmettä? Totta kai jos sataa, niin sataa yöllä. Totta kai!

tulva.jpg

Tuli tulva kesken leikkien.

 

Joel ihmetteli, että miten nyt noin olin voinut ajatella.
No en tiedä. Ajattelinpahan vaan.

 

 

PS. Oikeasti siis ihanaa, että satoi. Ilma on raikas ja kukat ehkä elpyvät. Mutta tänään ei sada! (ainakaan päivällä) Me Silvan kanssa annetaan Joelille vapaapäivä ja lähdetään koko päiväksi soramontulle pulikoimaan. Puli, puli!

Kommentit (6)
  1. Mun on tultava tänne vielä sanomaan että oih ja voih kuinka suloinen Silva on noissa nenätestin kuvissa! Palaan noihin kuviin aina vain uudestaan ihastelemaan teidän ihanuutta!! Tulipas imelä teksti mutta totta joka sana :))

  2. Varattu nimimerkki
    7.7.2013, 09:33

    Mulle tulee tästä blogista aina tosi hyvä mieli :).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *