Potkut! Potkut!

Puutalobaby

Illan uutissähke puutalobabylandiasta:

Ekat potkut tuntui just!!!
(rv 17+2)

Kommentit

Lilleri78
Tuttitango

Ihanaa! Mulla tuntui tällä kertaa vasta muutamaa viikkoa myöhemmin (19+4) ja niin kuin arvelin, istukka on edessä. Ehkä sulla se on taaempana ja pääset tuntemaan liikkeitä hyvin! :)

Silkkitassu

Voieivoiei!!! Ihanaa!! <3

Devika Rani (Ei varmistettu) http://bollywoodista.blogspot.fi/

:D

sylissä

Oi, ihanaa! :) Itse saa vielä varmaan jokusen viikon odotella ja tuskin niitä vielä ensimmäisessä heti edes tajuaakaan.

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, mulla siis Silvan kanssa meni huomattavasti pidempään, 19+5. Mutta kyllä niitä sitten alkaa tulemaan - ja lopulla niin paljon, että miettii että sais potkia jo vähän vähemmänkin :)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Moi! Mulla ois sulle haaste mun blogissa, olisi kiva kuulla sun vastaukset! :)

http://www.lily.fi/blogit/olennaisuuksia/jos-sulla-olisi-aikakone-minne-matkustaisit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania nuo pienet potkut!

Itse tunsin ekasta 17+, toisesta 15+ ja kolmannesta jo 14+ (joskin päivittäisinä vasta 17+). Kaikissa etuseinäistukka ja potkusuunta pääosin ylävatsaani kohti. Jotenkin taitaa kohtuni rakenne kannustaa tähän.

Jo ennen raskauden puolta väliä kaikki ovat myös kehittäneet saman potkurytmin: aamulla kellon soitua on aktiivinen hetki 6.30, aamupäivällä 10-11 potkunyrkkeilytreeni ja vielä illalla nukkumaan mennessä 22-23 viimeiset bileet. Muinakin aikoina muksauksia toki tulee, mutta nuo on selvät aktiviteettipiikit. Samat on ekoilla lapsilla olleet myös syntymän jälkeen ekat kuukaudet.

Kristaliina
Puutalobaby

Tosi aikaisin oot tuntenut! Mulla tosiaan Silvan kanssa meni yli 19. viikon ennen kuin tunsin, ja nyt paria viikkoa aikaisemmin. Mutta kohdun rakenne ja istukan paikka siihen varmasti vaikuttavat!

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä myös nuo potkut on heti tuntuneet kädelläkin vatsan päältä eikä olleet mitään perhosen lepattelua. Kohtu taitaa olla eteenpäin kallistunut, siitä kielinee myös möhömaha :-) Ei tietoakaan, että kasvu tapahtuisi jotenkin selkärankaa ylös kuten joillain. Tosin tällä varrella ei sitä selkärankaakaan niin valtavan pitkästi ole..´.

iitu - (Ei varmistettu) http://kalliolla-kukkulalla.blogspot.fi

Voi eiii, miten ihanaa! Mahtavaa kun koko perhe on ollut todistamassa ensimmäisiä potkuja. Itse tunsin T:n ensimmäiset potkut vasta 23+jotain viikolla, mutta oli mahtavaa kun pojan isi sattui tuntemaan ne samaan aikaan. Ja ne oli myös kunnon potkuja, ei tosiaan mitään hipaisuja. Jutusteltiin siinä jotain vauvalle ja ihan kun sieltä olisi tosiaan vastattu että täällä ollaan! Ei sitä varmasti unohda ikinä.

iitu - (Ei varmistettu)

Oho, piti kommentoida tuota tuoreempaa postausta. Noh, väliäkös tuolla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.