Pruutta kassissa (ilmoittaudu mukaan tuotetestiin)

Puutalobaby

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä: Piltti Hedelmähetki

Purkkiruokaäiti tässä hei. Hehe kaikesta minäkin silloin Silvan kanssa stressasin. Näin jälkikäteen koko soseruokafriikkaus tuntuu ihan hassulta. Mutta ne olivat ihan oikeita tuntemuksia ja paineiluja silloin.... Nooh, kuten ehkä jo silloin arvata saattoi, minusta ei koskaan tullut kotisoseuttajaäitiä ja Silva söi ensimmäiset "kiinteänsä" pitkään purkista. Mutta vähitellen, kun ruokaa ei tarvinnut enää soseuttaa, purkkiruoan määrä vähän niin kuin itsestään väheni ja kotiruoan osuus kasvoi - ja yhtä äkkiä tässä keväällä huomattiin, että yhtään lastenruokalasipurkkia meidän kaapista ei ole avattu piiiiitkään aikaan.

Yksi lastenruoka meillä kuitenkin on edelleen käytössä. Näille hedelmäannosvälipalaööhnonäilleventtiilistäimettävillejutuille ei taida olla kukaan keksinyt järkevää lyhyttä nimitystä, joten meidän perheessä näistä käytetään nimitystä pruutta.

Kotona Silvan iltapäivän välipala on aina joku hedelmä, mutta kun ollaan jossain liikkeellä, niin silloin kassissa on pruutta. Esimerkiksi muskariin tirppa herää aina suoraan päiväunilta, joten ennen tunnin alkamista on helppo imaista suuhun tällainen.

Purkkiruokafriikannelle ex-minälle sinne menneisyyteen haluaisin viestittää, että näihin ei ole lisätty sokeria eikä näitä ole tehty mehutiivisteistä. Ja luomuakin ovat. Että antaa mennä vaan.

Tirpan lemppareita näistä on kaikki. Ehkä ainoa kehitysehdotus meille näihin on, että noita pakkauksia saisi olla myös tuplakokoisia - tällaisen yhden kun kaksivuotias imaisee viidessä sekunnissa ja hihkuu: "Lisää! Lisää!"

*******

Piltti pyysi meitä testaamaan näitä Hedelmähetki-välipaloja - no hmmm testataan, testataan; vaikka todellisuudessa nämä ovat meille jo kyllä valmiiksi ihan tuttuja. Ja testiin pyydettiin mukaan teitä lukijoita myös!

Kiinnostaiskos?

Homma menisi siis näin:
Jos haluat testata tällaisia Piltti Hedelmähetki -välipaloja, hihkaise kiinnostuksestasi tämän bloggauksen kommenttikenttään. Mukaan testaamaan pääsee 10 lukijaa, ja he kaikki saavat tällaiset tuotepaketit kotiin maisteltaviksi. Jos/kun testausintoisia löytyy enemmän kuin kymmenen, arvon testaajat - teen arvonnan vaikkapa vapun jälkeen, eli pe 2.5. klo 16 asti voi ilmoittautua mukaan!
edit: hei tajusin just nämä pitkät pyhät, porukka lomailee - jatketaan osallistumisaikaa vielä ma 5.5. asti!

Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, muista jättää meiliosoitteesi siihen kommenttilomakkeeseen! Monilla Lily-rekisteröityneilläkään ei muuten ole meiliosoitteita omissa tiedoissa (hei kantsii ehkä joskus tsekata, että onko), mutta olen huomannut, että rekisteröityneet saa kuitenkin suht helposti huhuilemalla tavoitettua:)

...ja sitten muutaman viikon kuluttua testaajaryhmäläisiltä vielä kyselen, että mitäs tykkäsitte. Ja kirjoittelen itsekin lisää meidän käyttökokemuksista.

*******

Aaaaa äkkiä keräämään nuo pruutat pois pöydältä, kun tirppa ja isi tulevat pian leikkipuistossa. Jos Silva näkee nuo tuossa keittiön pöydällä, niin pinaattilettulounaasta ei tule enää mitään :)

Kommentit

annakarin
Anna Karin

Minä! Me ei olla kai ikinä edes testattu näitä. Jos en testiryhmään onnistu pääsemään, niin täytyypä testata joskus! Esimerkiksi automatkoilla, joilla "banaani on niin helppo välipala!" onkin yleensä "voi vittu miten tätä banaania voi olla ratissakin?". 

maaritanneli
Mekkoselma

Nämä kuulostavat kyllä käteviltä, mutta meidän vajaa kaksi vuotiaalla on soseet aina, AINA tunnuksilla tämmösen pruutan kans.

maaritanneli
Mekkoselma

rinnuksilla

Meille pruutteja vaan testiin! :D Tosin meillekin hyvin tuttuja tuotteita, mutta ihan mahtavia sellaisia :) 

paulahelena
ALUAP

jooo! muiden merkkien pruuttia on jipolla jo ollutkin mut piltit on testaamatta vielä kun en sit niiden kilohinnan oivallettuani enää raaskinutkaan ostaa (mitään pruuttia). ja me ei myöskää vielä pruuttailla vaan syödään lusikalla kun jossain pussissa mainittiin kariesriskistä suoraan imemällä syötynä, en tosin tiedä mihin se perustuu?

6tytönäiti (Ei varmistettu)

Mielellään kokeiltais näitä. Ei oo tuttuja tällaseet.

Katii (Ei varmistettu)

Jee, mukana! Ollaan niin paljon "reissun päällä", että testailtaisiin mieluusti!

eppunen

Joskus reilu puolivuotiaana kokeiltiin, mutta osoittautui helpommaksi esim. automatkalla mennä vain itse takapenkille lusikoimaan pilttiä lapsen suuhun. Sotkua tuli noista aina, kun sitä piti ehdottomasti puristella... Mielelläni testailisin, että osaisiko Papu nyt puolitoistavuotiaana paremmin :) 

Lilin äiti Ylöjärveltä (Ei varmistettu)

Me voitas ilmoittautua testaajiksi. Lili 1v 6kk olis maistelija.

allisa (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaa myös testata! Hedelmäsoseet on tosi hyviä ja kätevä välipala myös tällein opiskelijalle, ei vain jostain syystä ole tullut itse ostettua pitkään aikaan.

Hennam (Ei varmistettu)

Meki haluttais näitä testiin! :)

lauraKatariina (Ei varmistettu)

Me halutaan mukaan! Ollaan muutamia näitä maisteltu ja tykännyt on pikku mimmi : )

Mile (Ei varmistettu)

Hei, me kans! Kesällä 2v täyttävä poitsumme varmaan mielellään toimisi testaajana :)

marsus

Meillekin kelpais testiin! Viikonloppuna kyllä kokeiltiin jo ekan kerran, mutta lisääkin vois harjoitella!

Jestanpoo (Ei varmistettu)

Testaajaksi vauhdikas rapea yks-vee neiti, silmäkulmassa pilkettä ja suuhun maistuu kaikki makea
:)

Positiivista

Mua kiinnostaa myös testata, vaikkakin testikappaleena on 24-vuotias :D Mutku inhoooooon lasisten purkkien kantamista laukussa!

+Piltti tuotemerkkinä on tuttu ja ainakin mulle helpommin lähestyttävä kuin esim. Ella's Kitchen vaikka niistäkin olen kuullut kehuja. Se ei kuitenkaan taida olla suomalainen...?

Mervikki1981 (Ei varmistettu)

Täällä suut imuasennossa valmiina maistelemaan :)

Silkkitassu

Mekin tahdottais testaamaan! :)

Raissi
RetroPrinsessa

Me ollaan syötetty tytölle niitä Elka's Kitchenin luomu pussimössöjä kun niissä on hedelmän lisäksi myös riisiä ja jogurttia. Pitää nälän tosi hyvin loitolla. Nää on jääneet kauppaan just siks, ku niissä on vaan pelkkää hedelmää. Jos kehitysehdotuksen voi tässä heittää piltille, niin voisivat kehitellä myös rahkaisia hedelmämössöjä tai sitä riisiä tai bataattia hedelmien lisäksi. Jos mukaan mahtuu, niin voisimme testata näitä myös.

jaukki (Ei varmistettu)

Testailla tahdottas...

Raissi
RetroPrinsessa

Ella's kitchen siis...

MirvaK

Taitaa arvonta koittaa. Täällä tahdotaan myös mukaan. Semperin vastaavia ollaan joskus testattu, mutta Piltit olisivat uusi tuttavuus.

uraaitikotona2@gmail.com

Katja_helena (Ei varmistettu) http://marjapuuron.blogspot.com

Tahtoo mukaan. Meillä 6kk Pyry poika vois hyvin toimii testaajana, uskoisin myös että sisko 10vee tykkäis myös. Nuo voiskii olla näppärät jumppaeväät hälle.

jokirapu (Ei varmistettu)

Mieluusti testaisin näitä meidän puolivuotiaan kanssa :)

Lotteriet

Me haluttais testata! Mun poika 1 vee on allerginen RIISILLE (joo en voi ymmärtää, mutta niin vain on), joten tosi monet noista Pilteistä ei käy riisitärkkelyksen takia. Kävin vilkaisemassa, että noi truutat näyttävät olevan ilman riisiä, mikä on superhyvä uutinen meille hedelmäsoseongelmaisille :)

HannaB (Ei varmistettu)

Oisi kiva päästä testailemaan näitä! :)

Marle (Ei varmistettu)

No kyllä, halutaan mukaan! 2- ja 5-vuotiaat ovat maistelleet muita merkkejä, muttei Pilttiä.

Hanna&Sohvi (Ei varmistettu)

Hih! (Se oli testaukseen osallistumishihkaisu.)

Meillä joskus on vastaavia Ella's kitchen -versioita kokeiltu, mutta silloin tuli vaan sotku kun taapero halusi puristella mielummin kuin imustella. Mut nyt ei aikoihin, kiitos muistutuksesta!

Keijupöly (Ei varmistettu)

Mukaan testaamaan haluamme ehdottomasti! :)

Ella F.
Siperian Ella

Mukaan! Mukaan! Ja bonuksena jos mukaan mahdutaan lupaa koettaa ottaa hyvällä kameralla yksityiskohtaisia kuvia siitä, kun tylleröinen saa pruutattua pruutalla hedelmäsosetta suihkulähteenä aina kattoon saakka.

Hanna&Sohvi (Ei varmistettu)

Hih! (Se oli testaukseen osallistumishihkaisu.)

Meillä joskus on vastaavia Ella's kitchen -versioita kokeiltu, mutta silloin tuli vaan sotku kun taapero halusi puristella mielummin kuin imustella. Mut nyt ei aikoihin, kiitos muistutuksesta!

(EDIT: uusintakommentilla en kalastele lisämahdollisuuksia, vaan unohdin sen penteleen s-postin. hsheinonen@gmail.com. Siinä.)

heiju (Ei varmistettu)

Me voitas kohta 7kk Niilon kanssa ryhtyä testiryhmän jäseniksi. :) Me vasta alotellaan kaikkea kiinteämpää maistelemaan, päärynä on hedelmäsoseista ainoa mitä ollaan testattu ja hyvin maistuu.

päivi123 (Ei varmistettu)

Testaamaan mukaan tahdotaan, uusperheestä löytyy monenikäisiä nälkäisiä :)

OlgaLiinukka (Ei varmistettu)

Minä haluaisin! Poika 9kk on sormiruokaillut puolen vuoden ikäisestä ja olisi kiva kokeilla osaako imaista tällaista ja miten toimii reissueväänä :) sellaiselle olisi tilausta kun ei ole sosepurkkeja käytössä.

Elkku
Elkku-Kelkku

Valmiita testaamaan :).

 

Tamsin

Mekin haluttais mukaan!

TiiaeeveliinA (Ei varmistettu)

Minä haluaan! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Halutaan osallistua! Jotain tuon tyyppisiä ollaan jo maisteltu, mutta ei juuri noita. Nyt voisikin sitten testata tulisiko noista meille kätevä välipalavaihtoehto! :)

M-M

Me kans haluttaisiin testata.

tinttarilla87 (Ei varmistettu)

Pojalle oisi kiva saada näitä testattavaksi. ei tykkää enään syödä purkki hedelmäsoseita niin nää vois olla hyvä vaihtoehto. tiutiu87@hotmail.com

MM
Maijan matkassa

Mukana kahden testaajan voimin!

sannnnni (Ei varmistettu) http://sairaanihana.blogspot.com

Tännekin sopii pruuttailutestikeissi mainiosti :)

Mippanen (Ei varmistettu)

Mukana! Noita voisikin pikästä aikaa testata, kun jäppinen alkaa pikku hiljaa hokaamaan miten pillistä imetään..

Är (Ei varmistettu)

Hep! Me oltais innokkaita pruutta-testaajia.

1Hande (Ei varmistettu)

Mukaan, mukaan! Meillä kokeiltiin noita joskus pojan ollessa pienempi. Nyt olis kiva testata, osaako 1,5-vuotias jo paremmin imeä pruutasta!

Kaapon äiti (Ei varmistettu)

Meillä kokeilijaksi haluaisi Kaapo 1-vuotta, joka ei näitä vielä ole maistellut. Arvonnassa ollaan mukana!! :)

Pipo (Ei varmistettu)

Meidän poitsukin toivoo testiryhmään pääsyä! :)

juliak (Ei varmistettu)

Meidän kohta 1-v poika olisi myös innokas testiläinen!

lmm (Ei varmistettu)

Voi että, olispa hauska päästä testailemaan noita! :)

Fit this shit!

Minäminä!

Lapsia ei ole, mutta tuollaiset pruutta-välipalat on hyväksi havaittu näin aikuisellakin. Toimii mainiosti esim ennen/jälkeen treenin.

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.