Pruutta kassissa (ilmoittaudu mukaan tuotetestiin)

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä: Piltti Hedelmähetki

Purkkiruokaäiti tässä hei. Hehe kaikesta minäkin silloin Silvan kanssa stressasin. Näin jälkikäteen koko soseruokafriikkaus tuntuu ihan hassulta. Mutta ne olivat ihan oikeita tuntemuksia ja paineiluja silloin…. Nooh, kuten ehkä jo silloin arvata saattoi, minusta ei koskaan tullut kotisoseuttajaäitiä ja Silva söi ensimmäiset ”kiinteänsä” pitkään purkista. Mutta vähitellen, kun ruokaa ei tarvinnut enää soseuttaa, purkkiruoan määrä vähän niin kuin itsestään väheni ja kotiruoan osuus kasvoi – ja yhtä äkkiä tässä keväällä huomattiin, että yhtään lastenruokalasipurkkia meidän kaapista ei ole avattu piiiiitkään aikaan.

Yksi lastenruoka meillä kuitenkin on edelleen käytössä. Näille hedelmäannosvälipalaööhnonäilleventtiilistäimettävillejutuille ei taida olla kukaan keksinyt järkevää lyhyttä nimitystä, joten meidän perheessä näistä käytetään nimitystä pruutta.

hedelmähetki.JPG

Kotona Silvan iltapäivän välipala on aina joku hedelmä, mutta kun ollaan jossain liikkeellä, niin silloin kassissa on pruutta. Esimerkiksi muskariin tirppa herää aina suoraan päiväunilta, joten ennen tunnin alkamista on helppo imaista suuhun tällainen.

Purkkiruokafriikannelle ex-minälle sinne menneisyyteen haluaisin viestittää, että näihin ei ole lisätty sokeria eikä näitä ole tehty mehutiivisteistä. Ja luomuakin ovat. Että antaa mennä vaan.

piltti_kollaasi.jpg

Tirpan lemppareita näistä on kaikki. Ehkä ainoa kehitysehdotus meille näihin on, että noita pakkauksia saisi olla myös tuplakokoisia – tällaisen yhden kun kaksivuotias imaisee viidessä sekunnissa ja hihkuu: ”Lisää! Lisää!”

*******

Piltti pyysi meitä testaamaan näitä Hedelmähetki-välipaloja – no hmmm testataan, testataan; vaikka todellisuudessa nämä ovat meille jo kyllä valmiiksi ihan tuttuja. Ja testiin pyydettiin mukaan teitä lukijoita myös!

Kiinnostaiskos?

Homma menisi siis näin:
Jos haluat testata tällaisia Piltti Hedelmähetki -välipaloja, hihkaise kiinnostuksestasi tämän bloggauksen kommenttikenttään. Mukaan testaamaan pääsee 10 lukijaa, ja he kaikki saavat tällaiset tuotepaketit kotiin maisteltaviksi. Jos/kun testausintoisia löytyy enemmän kuin kymmenen, arvon testaajat – teen arvonnan vaikkapa vapun jälkeen, eli pe 2.5. klo 16 asti voi ilmoittautua mukaan!
edit: hei tajusin just nämä pitkät pyhät, porukka lomailee – jatketaan osallistumisaikaa vielä ma 5.5. asti!

Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, muista jättää meiliosoitteesi siihen kommenttilomakkeeseen! Monilla Lily-rekisteröityneilläkään ei muuten ole meiliosoitteita omissa tiedoissa (hei kantsii ehkä joskus tsekata, että onko), mutta olen huomannut, että rekisteröityneet saa kuitenkin suht helposti huhuilemalla tavoitettua:)

…ja sitten muutaman viikon kuluttua testaajaryhmäläisiltä vielä kyselen, että mitäs tykkäsitte. Ja kirjoittelen itsekin lisää meidän käyttökokemuksista.

*******

Aaaaa äkkiä keräämään nuo pruutat pois pöydältä, kun tirppa ja isi tulevat pian leikkipuistossa. Jos Silva näkee nuo tuossa keittiön pöydällä, niin pinaattilettulounaasta ei tule enää mitään 🙂

Kommentit (236)
  1. Saako osallistua, vaikkei lapsia olekaan :P. Kaipaan omiinkin välipaloihin vaihtelua :D.

    ps. Tää on (ja sinä oot) IHANA blogi tällaiselle ei-lapselliselle, mutta nyt jo lapsia yrittävälle

  2. Meilläkin näitä on joskus ostettu, mutta kaikkia makuja ei oo maistettu. Poika pian 2 vee olis innokas testaamaan, mikähän mahtais olla herkkumaku.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *