Puolivuotiaan pöksyissä

Pidempään blogia lukeneet ehkä tunnistavat nämä pöksyt:

pöksyt.JPG

Muut voivat virkistää muistiaan täällä – tai jopa ihan blogin alkumetreillä täällä.

vauva.JPG

Voi meidän rakas Seela Elna Orvokki – puoli vuotta. Saanko nyt copy-pastettaa tähän kaikki mahdolliset kliseet ajan kulumisesta?

Puolet vauvavuodesta on takana. Yksivuotiaan kanssa meno on sitten jo ihan erilaista.

Tämä on ollut elämäni ihan ehdottomasti raskain puolivuotinen. Totta kai. Mutta tässä väsymyssuossa helpottaa ajatus juuri siitä kliseestä. Ajan kulumisesta. Uskon, että moniin vauvavuoden raskaisiin juttuihin ratkaisu on siinä.

Siinä kliseessä.

Ajan kulumisessa.

Laskin myös näin: Silva on 2,5 vuotta. Saman verran aikaa, niin se on viisi. Ja se puolestaan on jo neljäsosa kahdestakymmenestä, apua! Ja Seela on viidesosan Silvan tämänhetkisestä iästä! Apua kohta ne muuttaa jo pois kotoa!

Okei. Tähän kaikki kliseet ajan kulumisesta.

Kommentit (17)
  1. En jaksa etsiä sitä alkuperäistä muumimukille vastine postausta niin kommentoin tähän.

    Mulla itellä on haaveena joskus kun lapset ovat vähän isompia (1,7 v ja 3kk) että ostan kasan valkoisia kuppeja, kasan posliinitusseja ja annan lasten päättää millaisia kuppeja meille tulee. IKEAssa ainakin on vähän jonka sorttisia mukeja ja vielä halvalla. Ja mä tänään mietin kun luin tätä postausta että sullahan on jo yks joka varmasti tykkäis koristella, plus Joel osaa piirtää. Ei tulis muilla vastaan samanlaisia mukeja. 😉

  2. Onnea Seela puolivuotta! Meidän vauvalla on ihan samanlainen pöllö ja se on nykyään yksi lempileluista! 🙂

    Ihan samaa olen usein miettinyt, että tunti tai päivä tuntuu joskus kestävän ikuisuuden, mutta kuukaudet tuntuvat silti hujahtavan ihan hetkessä.. Enää viisi kuukautta ja mun on laitettava poika hoitoon! En kestä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *