Pussihuumoria

Mitä tekee isi-ihminen herättyään klo 04.50 ja lähdettyään alakertaan reppunukuttamaan enterorokkovauvaa…?

No tietysti: kirjoittaa tuotearvostelun verkkokauppa.comista ostamalleen wlan-adapterille näppäimistölle paperipussille.

Kas näin:

”Tämä erinomainen tuote kulkee nimellä ”paperipussi / paperikassi” ja kieltämättä sillä on kaikki sekä pussin että kassin parhaat ominaisuudet.

 Pp/pk edustaaensiluokkaista muotoilua. Klassiseen tyyliin sen mittasuhteet ovat kauniit: korkeuden ja leveyden suhde on 5:4 ja pohjan mittojen 3:1. Nämä suhdeluvuthan esiintyvät jo joonialaisessa temppeilarkkitehtuurissa. Sävy on äärimmäisen vähäeleinen ja yhdistettävissä harmonisesti moderniin mustavalkoiseen, luonnonläheisiin maaväreihin tai hillitsevää kontrastia tavoitellen myös kirkkaisiin pääväreihin. On vaikea kuvitella sellaista yhdistelmää, jossa pp/pk ei sekä tukisi kokonaisuutta että erottuisi edukseen!

Esteettiset arvot sikseen; Verkkokauppa.comin valikoivaa asiakasta kiinnostaa tietysti ensisijaisesti suorituskyky. Siinäkin pp/pk loistaa: sen kokonaistilavuus on suorastaan mullistava 19.44 litraa. Käyttöliittymä perustuu kahteen paperinyöriseen kantokahvaan, joita voi käyttää joko yhdessä tai erikseen. Ne antavat suoraa ja virheetöntä haptic feedback -palautetta pp/pk:n sisällön kokonaispainosta aina kantaessa.

Ainoa liitäntä on pp/pk:n yläosassa oleva universaaliportti eli avauma, johon voi asettaa samanaikaisesti jopa kymmeniä 3.5mm-, scart- tai usb-liittimiä. Pp/pk:n todellinen valttikortti on kuitenkin sen kyky vastaanottaa paperiformaatissa tarjottua aineistoa ilman minkäänlaisia yhteensopivuusrajoituksia (lukuunottamatta jo mainittuja kokotekijöitä; yksinkertaista taitoksiin perustuvaa pakkausalgoritmiä käyttäen tämäkin rajoitus on neuvoteltavissa) ja tähän käyttöön olen itse soveltanut pp/pk:ta. Kaikenlainen kotona pyörivä paperimateriaali syötetään pp/pk:hon tarpeen mukaan taiteltuna, ja kun kokonaiskapasiteetti on täytetty, pp/pk on täydellisen yhteensopiva keräyspaperisäiliön vastaanottoprotokollan kanssa.”

*******

Nörttihuumoria vai käsistäriistäytynyt univelka? You decide.

Kommentit (15)
  1. Edellistä kommentoijaa kompaten heti teki mieli lähteä paperipussi / paperikassiostoksille. Lähettäisköhän ne niitä ulkomaille asti? 😀

     

  2. Tollasella arviolla ja yksityiskohtaisella selonteolla mäkin ostaisin kyseisen myyntiartikkelin ihan varmasti!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *