Puutalobaby kaks vee! (ja synttäriarvonta)

Hyvää syntymäpäivää meille kaikille!

Puutalobaby-blogi täyttää nimittäin juuri tänään kaksi vuotta – jee jee!

*******

Vuosi sitten, Puutalobabyn yksivuotissynttäreiden yhteydessä tämän blogin syntyvaiheista jo kirjoitinkin. Enkä ehkä ala tässä itseäni toistamaan – niinhän se juuri meni kuin silloin vuosi sittenkin kirjoitin. Paljon on kuitenkin näissä kahdessa vuodessa tapahtunut; niin elämässä kuin bloggaajanakin! Toinen puutalobaby on jo tulossa <3

Puutalobaby-bloginhan perustin hetkeä ennen Silvan syntymää ihan omasta spontaanista ”hei oispa kiva” -fiiliksestäni, ja Lilyn valitsin blogipohjaksi ihan sen helppouden vuoksi. Fiilispohjalta.

Jonkin aikaa kirjoiteltuani sain iiiiisoksi yllätyksekseni blogiin ”toimitus tykkää” -leiman. Arvatkaas vaan, olinko aika innoissani: minun ihkaoma Puutalobaby oli kaikkien blogien joukosta bongattu – ja lukijathan minua sinne tietysti ehdottivat, eli kiitos! <3 Ja Lilyn uudistuksen myötä viime kesänä pääsin ihan tuonne ”Suositellut blogit” -ylävalikkoonkin asti. Ihan niin kuin oikea bloggaaja, wohoo!

Mutta oma motiivini koko hommalle on kuitenkin ihan sama kuin alkuun: tästä bloggaamisesta löysin itselleni oman jutun. Puutalobaby on (kaikkine tärähtäneine kuvineen ja vanhentuneine logoineen) minulle ihan omannäköinen tontti, minun oma maailmani. En voisi kuvitella pitäväni minkään muunlaista blogia. Motivaatio on helppo löytää, kun tekee juuri tasan sitä, mitä itse haluaa 🙂

Ja uskokaa tai älkää: kertaakaan kahden vuoden aikana ei ole tullut hetkeä, että en olisi keksinyt mitään kirjoitettavaa! Helppohan sitä on lörpötellä, kun omasta elämästa on kuitenkin ”materiaalia” tarjolla 24 tunnin ajan vuorokaudesta – ja yksi bloggaus voi syntyä vaikka ihan hassusta ohimenevästä ajatuksesta. Tai viisi sekuntia kestävästä hauskasta keskustelusta tai leikistä niin kuin esimerkiksi eilen.

Niin joo, tämän halusin oikestaan kertoa sen takia, että jos haaveilette blogin perustamisesta ja teillä on siihen jokin idea… …tehkää seAinakin omalla kohdallani se on ollut ihanaa ja palkitsevaa ja ja ja… Oh. Olen vaan siitä kahden vuoden takaisesta bloginperustamispäätöksestäni niiiii-iiin iloinen! Tämä harrastus on oikeasti antanut minulle niin paljon.

…ja sitten se huippu-huipputärkeä juttu – te! Niin monesti kuin tämän olenkin kirjoittanut, mutta oikeasti: en mä täällä yksin horisisi ilman teitä. Koko puutalobabylandian henki koostuu bloggauksista ja niiden jälkeisestä keskustelusta. Täällä on jotenkin hyvä olla.

Kiitos kaikki ihanat, kun olette olemassa!

*******

Hih ja blogisynttäreihin jotenkin tuntuu kuuluvan joku kiva arvonta. Lähdin miettimään tätä asiaa samalla tavalla kuin viime vuonna: mikä olisi sellainen pieni kiva juttu, josta me itse oltaisiin viime aikoina ihan erityisesti tykätty. Viime vuonnahan pyysin Stokkelta synttäriarvontaan Table top -ruokailualusen (joka meillä itselläkin on edelleen päivittäisessä must-käytössä). Nyt ajattelin, että arvottava juttu voisi olla joku muu kuin lastentarvike. Ja parhaassa tapauksessa ehkäpä vielä jopa sellainen, josta saattaisi olla iloa sekä lapsellisille että lapsettomille lukijoille. Hmm, vaikka…

Sitten keksin!

Ennen Thaimaan-reissuamme vakkarilukijoista Kukamuun Riikka laittoi kommentteihin ihanaa palautetta blogista ja kirjoitti samalla, että haluaisi antaa tirpalle matkaa varten Riikan itse kierrätyskankaista ompeleman Hupputippuu-lippiksen. No hitsi – kiitos! Sain itse valita lippiksen kuosin, ja tällainen hattu Silvan päässä sitten keikkui koko matkan ajan:

kollaasi.jpg

No nytpäs sitten viime viikolla kirjoittelin taas Riikalle meiliä, että kröhöm olisikohan hän valmis ompelemaan meille muutaman lippiksen synttäriarvontaa varten – ja hän vastasi, että joo!

Kiitos!

Puutalobabyn kaksivuotissynttäriarvonnassa arvotaan täten siis kolme näitä iiiihania, kierrätyskankaista ommeltuja Hupputippuu-lippiksiä!

Hatut Riikka ompelee siis ”tilaustyönä”, eli kankaan, koon ja mallin saa itse valita. ”Nappihuippuiset” hatut (kuten tuo Silvan lippis) ovat käännettäviä: päällyskankaan saa valita itse, ja sisäpuoli tulee Riikan valitsemana yllärinä. Toinen malli on (ks. alla) tuollainen tupsuhattu – sitä ei tietenkään voi tuon tupsun takia kääntää. Ja kolmantena vaihtoehtona on vielä rastahattu ”isotukkaiselle”.

Koko S käy vastasyntyneestä 2-3 vuotiaalle. M-koko on leikki-ikäisten, mutta mahtuu jopa pienipäiselle aikuiselle. Aikuisille on koko L, ja sitten tuo rastakoko siis pitkähiuksiselle/rastatukkaiselle. Kaikissa hatuissa on myös sellainen nappikuminauha mahdollisimman pitkän käyttöiän takaamiseksi.

Arvontaan voi osallistua alla olevaan kommenttikenttään kertomalla, mikä näistä kolmesta alla olevasta Hupputippuu-hatusta on oma suosikkisi!

Arvonta voisi olla käynnissä vaikkapa to 3.4. asti. Muista jättää myös oma meiliosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden!

…ja tässäpä omat lempparini Riikan tuoreimmista ompeluksista – mistäs sinä tykkäät eniten?

vihreä.jpg

1. 

keltainen.jpg

2. 

tupsu.jpg

3. 

Voittajat saavat siis joko näistä valitsemansa lippiksen tai jonkun muun itse valitsemansa kankaan – kaikki tällä hetkellä tarjolla olevat kankaat näkee Kukamuun FB-sivulta täältä. TAI jos kaapistasi löytyy jokin tunnearvoltaan tärkeä vanha lempipaita/housut/verhot/muu kangaskappale, Riikka mielellään ompelee kangasmuistostasi lippiksen hyötykäyttöön!

Ostettuina lippikset maksavat kaikki 30 € (paitsi rastakoko isomman kangasmäärän takia 35€). Varsinaista nettikauppaa lippiksille ei (vielä) ole, mutta hattuja voi tilata Riikalta joko Facebookista tai meilitse riikka@kukamuu.com

*******

Ai joo, ja minullakin olisi vielä kysymys – sama kuin viime vuonna. Minua nimittäin kovasti kiinnostaisi taas, mikä on ollut lempihetkesi/lempibloggauksesi viimeisen vuoden aikana puutalobabylandiassa. Tai mikä on jäänyt päällimmäiseksi mieleen?

Tämä kysymys ei ole mitenkään ”pakollinen” arvonnan kannalta (ja jos joku ei jaksanut tänne asti lukea, heh), mutta kuulisin muisteloitanne tosi-tosi mielelläni!

*******

Krista, Joel, Silva & Seela kiittävät kaikkia jo kahdesta vuodesta – kiitos, ja ihania olette! <3

Kommentit (161)
  1. ÄÄh, mä myöhästyin arvonnasta!
    Toi tupsumalli ois ollu mun lemppari ja ehkä myös mun rakkaan tyttäreni joka on Puutalobaby-blogin synttärikaima 🙂 Mittariin tuli 2 vuotta 30.maaliskuuta <3
    Tsemppiä sinne synnytyspuuhiin!
    Ja bytheway KAIKKI postaukset on ollu mieleenpainuvia, niin parasta luettavaa tää sun blogi (pikkumiehen (4kk) imetysmaratoonit iltaisin ovat sujuneet erittäin mukavasti postauksia lukiessa), KIITOS ja jatkoa odotellessa 🙂

  2. Ykkösvaihtoehto miellyttää 🙂 Oon pitkään ja kommentoimatta seurannu blogiasi, kirjoitat todella mukavalla tavalla, jotenkin tuttavallisesti, et ole sellainen pelottava blogipersoona vaan ihan älyttömän mukavan ja aidon oloinen ihminen. Eniten oon tykännyt reissujutuista, sisustusjutuista ja Silvan tarinoista, mainio otus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *