Puutalon pieni kesäkisa: eka viikon voittaja

Viikko sitten laitoin käyntiin tuon pienen kesäkisan: joka viikko nyt kesä-heinäkuun ajan palkitsen siis pikkupalkinnolla jokin mieleenjääneen kommentin. Kommentissa ei (välttämättä) tarvitse ratkaista Euroopan talouskriisiä eikä kertoa maailman hauskinta vitsiä, vaan voitto saattaa itse asiassa olla jopa aika randomia. Näin sunnuntaina nimittän vaan aina muistelen mennyttä viikkoa ja jotain kommenttia, joka vaan tavalla tai toisella on jäänyt minulle päällimmäiseksi mieleen.

Viime viikolla ilahduin siitä, kun eräs lukija kertoi hammasrautabloggaukseni innoittamana painelleensa YTHS:n hammaslääkärille, ja pääseensä oikaisuhoitoon itsekin. Voittavan kommentin kirjoitti siis kaisakaroliina Huvikumpu-bloggaukseen (12.6. klo 14:44), ja kommentti kuului kokonaisuudessaan näin:

”Upea teltta! Itsellänikin on taipumusta hankkia 2-vuotiaalleni samoja juttuja mitä mullakin oli lapsena. Mm. keinuheppa mallia Neuvostoliitto, punainen jakkara jonka pohjassa pyörät, hakka, Suomi-palapeli (tosin tulee käyttöön vasta isompana), Plaston mopo, Aarikan helistimiä ja paljon kaikkea muuta ihanan nostalgista.

Mutta mutta, oikeastaan minun piti tulla kirjoittamaan ihan muuta asiaa. Nimittäin hammasraudoista. Olen ihan pöhkön onnellinen tilanteesta, jossa olen oikeastaan ihan sinun ansiostasi. Luin tässä taannoin sen jutun sun hampaiden oikomisesta ja leukaleikkaukseen menosta. Siitä sain sytykkeen, että entä jos minäkin. Olen nimittäin kärsinyt vinksottavista hampaista, purentaongelmista ja niihin liittyvistä pirullisista lihaskireyksistä jo parikymmentä vuotta (olen nyt 33v.). Vinojen hampaiden takia olen myös oppinut hymyilemään arasti suu kiinni.

Olen miettinyt oikomishoitoa ennenkin, mutta sen hintavuuden takia en ole pystynyt haavettani toteuttamaan. Mutta juttusi luettuani tuli mieleeni, että mähän voisin yrittää tätä hommaa nyt YTHS:n kautta, koska aloitin viimevuonna opiskelun uudestaan yliopistossa. Nyt oikomishoito ei siis tulisi maksamaan tuhansia euroja, johon minulla ei edellisessä työssäni olisi todellakaan ollut varaa.

Varasin siis heti ajan tarkastukseen ja sitä kautta pääsin oikomishoidon tarpeen arviointiin. Ja kuinka ollakaan, tänään sain hammaslääkäriltä päätöksen, että raudat tulee ja mahdollisesti leukaleikkauskin.

Oon ihan superonnellinen, eikä mua haittaa yhtään vaikka joudunkin olemaan rautaleukana ties kuinka kauan. Jonakin päivänä mun ei enää tarvii hymyillä varovaisesti suu kiinni!”

Ihan mahtavaa! Pian hymyillään siis yhdessä suorien hampaidemme kanssa – ööö siis ihan kohta kolmen vuoden päästä 🙂 Sitä ennen hymyillään reippaasti tätä telaketjuhymyä.

Kaisakaroliina saa siis valita palkintonsa näistä – minkäs valitset?

bingo1.jpg

Tuotepalkinnot on saatu viestintätoimiston kautta kyseisiltä valmistajilta. Bloggaaja itse hyötyy kilpailusta vain hyvän mielen verran 🙂

Ensi sunnuntaina taas uusi voittaja!

Kommentit (18)
  1. Ajattelin vaan sanoa, että mun mielestä tällänen monta viikkoa jatkuva pikkuarvontajuttu, jossa on vähän erilaiset säännöt (ei siis varsinainen arvonta, vaan joku muu tapa valita voittaja) on ihan täysin puutalobabytyyliä, enkä siis ymmärrä miksi joku kokisi sen häiritseväksi. Vai oonko mä ainut joka muistaa esim. rokkibeibi-arvonnan? 😀 

    Muutenkin Krista oot suorittanu kaikki yhteistyö/arvontajutut hyvällä maulla, enkä mä ainakaan muista et ois ollu sellasia ärsyttäviä ”sain tuotteen x ja ei mulla tästä nyt mitään sanottavaa ollutkaan”. 

  2. Olen niin onnellinen puolestasi, kaisakaroliina! Ja siun, Krista! Ite kuljin rautasuuna liki koko lapsuuteni, mutta lopputuloksena olivat suorat hampaat. Nyt riesana ovat kellertävä hammasluu ja bruksiitti, joka lohkoo hampaita ja aiheuttaa niskajumeja. Siihen ei tosin taida auttaa edes terapia….

    1. Hups, unohtui tiedot äskeisestä viestistä…..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *