Puutalon pieni kesäkisa: viikko seitsemän

Kesäkisan palkinnot saatu valmistajilta
paitsi ”henkinen palkinto” -voitto omakätisesti bloggaajalta itseltään

Ha ha ha tän viikon kommenttivalinta oli helppo – mutta hmm mikäli The Casual Geekin empuskaa yhtään virtuaalitiedän, hän ei todennäköisesti to-del-la-kaan halua mitään kahvikapseleita saatikka vaippoja 😀 Mutta silti haluan nostaa just tämän kommentin, olkoon tämä nyt vaikka sellainen henkinen palkinto nauruntyrskähdyttävästä kuvasta. Empuska nimittäin postasi leikkipuistopostaukseeni kuvan ehkä maailman (kröhöm) edvardmunchmaisimmasta leikkipuistosta, kas näin:

”Ainakin se hymyilee kuin huutaisi kauhusta ”LAPSIA!”.”

monstrum.jpg

kuvakrediitit empuska – vai joltain muulta lainattu?

Jätän nyt tältä viikolta suosiolla sen vaippapalkintoruudukon laittamatta  – mutta joo hei ja jos sä haluat niitä vaippoja (tai kahvikapseleita), niin totta kai: they are all yours 🙂

Tshih mielenkiinnolla odotan kommenttiasi tähän 😀

 

PS. Muutaman viime viikon palkinnot vielä postittamatta – syytän… …no: itseäni. Eli älkää syyttäkö postinkantajahenkilöä. Laitan n-y-t osoitetietoja eteenpäin, eli tulossa toivottavasti tällä viikolla on!

Kommentit (2)
  1. Damn it, unohtui tietenkin se linkki Monstrumin sivuille laittaa: clickety click!

  2. No voehan, kerran sitä perseilee ja heti saa kahvetta ja vaippoja…! Osuvasti arvasit, ei ole oikein tällä hetkellä noille käyttöä, joten pidä hyvänäsi, tulee varmaan teillä paremmin tarpeeseen. :B

    Kiitoksia tosin henkisestä voitosta! Tai no, voitosta ja voitosta, sekin krediitti vaan Monstrum-firmalle, jonka sivuilta kuva on peräisin. Tekevät ihan mielenkiintoisia leikkipuistoja näin Lappset-standardipuistoissa kasvaneen silmin…!

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *