Puutalon uusin Insta-fani

Näin puolen vuoden käytön jälkeen on kyllä pakko myöntää, että olen aika ihastunut Instagramiin. Se on vaan niin… helppo. Yksi klikkaus tuosta wifi-kamerastani, ja olen jo vaihtuvan kuvavirran äärellä. Puolen vuoden aikana olen itse lähettänyt sinne näköjään jo 167 kuvaa – en nyt ihan kuvaa päivässä, mutta melkein.

instagram sängyssä kollaasi.jpg

Mutta puutalossa on myös ihan uusi Instagram-fani: meidän tirppa!

Jokin aika sitten Silva nimittäin keksi:
”Lisää lasten kuvia! Sivva haluu katsoa lasten kuvia!”
Tirpan suosikkiseurattavia ovat mm. kasvukäyrillä, mammarimpuilee, phocahispida, annakarinasplund ja papylis – kaikki siis aktiivisia lapsikuvien postaajia, kiitos siitä!

Ja kivaahan se on: yhdessä me täällä sitten katsellaan, että mitä lapsi tekee ja mitä kuvassa tapahtuu. Joskus kuvien ympärille keksitään yhdessä ihan kokonaisia tarinoita.

instagram eläimet kollaasi.jpg

Seuraan nyt itse 52 eri Instagram-käyttäjää, mutta seuraisin mielelläni teitä vielä lisääkin – ja tirppa toivoo erityisesti niitä lapsia, lapsia, lapsia!

Jos siis olet aktiivinen kivojen lapsikuvien instagrammaaja enkä vielä seuraa sinua, ilmoittele ihmeessä itsestäsi! Joko tänne blogin puolelle tai vielä parempaa: tuonne Puutalobabyn Instagramiin, jolloin voin yhdellä klikkauksella tulla seuraamaan sinua. Ja niitä lapsikuvia 🙂

Tirppa kiittää! <3

 

PS. …ja instagrammittomathan voivat seurailla puutalon kuvia tuosta oikean sivupalkin kautta. Sattuneista syistä tällä hetkellä kuvat ovat aika… hmmm… sängyssämakuupainotteisia, mutta eiköhän sinne tässä kuukauden sisällä ala putkahdella tuoreita kuvia Kätilöopistoltakin Sieltä (ja Puutalobabyn Facebookista) muuten sitten varmaan ensimmäisenä paljastuu, että koska ollaan tosi toimissa, vink vink 🙂

Kommentit (52)
  1. Mrs Muffini
    20.3.2014, 13:52

    Meidät löydät myös Instagramista ja ollaan jo Puutalon faneja. Nimellä Mrsmuffini kuvia tällä hetkellä matkalta ja yksivuotiaasta.

  2. Ninajopu nimellä löytyy Instagrammista paaaljon lapsikuvia. Kaikki toistaiseksi reissun päältä otettuja. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *