Räkäpää

Minä siis.

Voi j*mankauta me ollaan koko ajan kipeinä. Kävelevä (tai no tällä hetkellä sohvallamakaava) esimerkki siitä, että:
a) kotona hoidetut lapset ei ole aina terveitä
b) pitkään imetetyt lapset ei ole aina terveitä

Saatikka äidit.

Tällä kertaa flunssa alkoi Seelasta. Sitten Silva. Nyt tytöt ovat jo terveitä ja minä totaaliräkäpäänä – Joel on kai toistaiseksi ainakin säästynyt. Muu porukka on nyt tuolla ihanassa säässä ulkoilemassa (taas lähes viikon kotonaolon jälkeen) ja minä yksin ulos keuhkoni ja niistän ulos aivoni. Perhana edes Finrexiniä ei voi kitata, kun imettää. Ja Panadol Hot on ihan p*rkeleen (anteeksi) pahaa. Mut se on.

Joo voin sanoa, että välillä turhauttaa. Me ehditään olla aina tyyliin viikko terveitä ennen kuin homma alkaa taas aina alusta. Ei tarvita kuin tyylin nähdä kuva (okei: lapin lisä, jos et huomannut) jostain räkäisestä lapsesta, niin eiköhän se ole aika kellontarkasti sen 3-4 vuorokauden jälkeen meilläkin. Leikkipuistokäyntien jälkeen melkein poikkeuksetta ollaan kipeinä muutaman päivän kuluttua. Är-syt-tä-vää. Ei tässä voi tietysti kotiinsakaan linnoittautua, mutta välillä iskee kyllä sellainen, että ”joo no jos me nyt lähdetään sinne-ja-sinne, niin sitten voidaan taas merkata kaleteriin seuraava viikko sairastelulle”.

Niisk niisk ja kröh kröh siis täältä. Ja aika paljon kirosanoja. Jos jotain positiivista, niin onneksi tää ei ole enterorokko.

Kommentit (52)
 1. Finrexinin käyttohjeissa lukee ”ei raskauden aikana”, mutta ”Suositeltuja annoksia voi käyttää tilapäisesti imetyksen aikana”. Tämä tuli itse tarkistettua juuri viime viikolla…

  1. Sanotaanko?!?!?! Mä oon aina luullut, että sitä ei voi juoda imettäessä! Uusi maailma just aukeni mun silmien edessä 😀

   1. Mäkin kävin lukemassa – niin siellä tosiaan sanotaan!!!! Onkohan se muuttunut – mä oon muka ihan varma, että sitä ei ennen saanut… Tai sit vaan muistan väärin! Mut jee!

  1. Haha, kiitos linkkauksesta – enkä edes ollut itse huomannut VAIKKA oon käynyt kyseisellä sivulla (kiitos flunssan) useammankin kerran tänään 🙂 Pöh mä protestoin kyllä tuota ekologisuushommaa, kun mähän jatkuvasti sanon, kuinka EN oo ekologinen ja tunnen siitä omantunnonkolotusta….

   Liikaa myös lässytystä ja kiroilua, ton mä otan positiivisena palautteena :)Lässynlässynp*rkele!

   …ja Asikaine ON huippu!

  2. …mutta hei pakko vielä sanoa, että av-kritiikiksi aika sellaista… …että ihan ok. Tai ei siis mitenkään pahaa. (hih piti siis käydä lukemassa ihan uudelleen) Terkut vaan av:lle! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *