Ruokaa & kakkaa

Meidän perhe kävi Satkarissa syömässä:

 1. Tilanne rauhallinen, Silva nukkuu turvakaukalossa, valitsemme hiljaisimman nurkkalooshin.
 2. Huuto! Isi ottaa vauvan syliin.
 3. Ruoka saapuu. Samalla hetkellä: PRÖÖÖÖÖTSH (aka. monsterikakka) numero 1. Heti perään: PRÖÖÖÖÖÖTSH (aka. monsterikakka) numero 2.
 4. Tilanteen kartoitus. Huh, ravintolan takaosassa pillkottaa invavessa. Isi lähtee vaihtamaan vaippaa. Ottaa mukaan vaipan, kertakäyttöhoitoalustan ja wipes-paketin
 5. Äiti ottaa palan naan-leipää. Isi palaa takaisin: niin oliko meillä niitä vaihtovaatteita? Tuli selkäkakka. Tuli myös mahakakka ja lahjekakka.
 6. Äiti syö, tarjoilija hakee isin ruoan pois ja pistää takaisin lämpimään.
 7. Isiä ei näy, invavessasta alkaa kuulua karjahteluita, jotka raikaavat yli tyhjän (onneksi) ravintolan.
 8. Äiti saa ruuan loppuun ja lähtee tsekkaamaan tilanteen. Isillä homma hanskassa (ja hanskat kakassa), mutta vauvalla nälkä.
 9. Äiti istahtaa invavessan pöydän reunalle imettämään, isi lähtee vuorostaan syömään, saa tarjoilijalta lämmitetyn ruoan.
 10. Isi on syönyt ja tulee tsekkaamaan tilanteen. Äidillä homma hanskassa (ja hanskat maidossa). Isi keräilee ympäri invavessaa levittäytyneet tavarat.
 11. Perhe palaa yhdessä pöytään ja tilaa jälkiruuaksi nepalilaiset teet.

Olipa kivaa, tullaan toistekin!

 

ravintolassa.jpg

Tilanne ohi.

Kommentit (11)
 1. tästä lähtien pakkaan muuten joka reissulle myös vaihtovaatteet mukaan. kiitos tästä 😀 😀 😀

 2. Hehee 😀 Hieman saanu ilmeisesti teilläki ravintolareissut uutta sisältöä. Kirjaimellisesti 😀 Näkyy kuitenkin elämä maittavan, kun noin ihana kuvakin jäi reissulta mukaan.

  Mutta voi kakkajutut nyt vaan on niin keskeisiä tässä/tuossa vaiheessa. Jotain 2-6,5 kk ikäsenä meillä ei juuri muusta puhuttukaan, ku maha jumitti ja kipuili nii paljon keskoskorvikkeiden ja rautalisän takia. Muistan yhenki kerran, ku tuotos oli viimein saatu, ja oltiin siitä niin onnemme kukkuloilla, että piti facebookiinki laittaa päivitys ”lady on gagannu”, vaikken ny yleensä niin yksityiskohtasta tietoa meidän elämästä jaa julkisesti 😀 Muutenki noille kakkajutuille meillä on varmaan eniten omia ilmaisuja, kuten ”ydinjäte” ja ”ite tehty lahja”. Esimerkiksi jommankumman lähties ulos toinen huikkaa ”vietkö ydinjätteet samalla” ja juhlapäivinä tyttö lahjoittaa ihan itse tehdyn lahjan sankarille. Isänpäivänä oltiin jopa niin onnekkaita, että sekä isä että paappa sai tuon lahjan 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *