Saisiko olla tilkka maitoa tisseihinne…?

Tuossa otsikossa ei ole mitään järkeä. Sori.

En tiedä, onko näissä imetysteissä järkeä yhtään sen enempää.

imetystee.jpg

Miinusta noista haudutussysteemistä irtoavista ärsyttävistä hitusista.
 

Heti keväällä laitokselta kotiuduttuamme ystäväni toi vauvatuomisiksi paketin Hollen imetysteetä. Puhuttiin mm. kahvin juonnista – ehkäpä sitä kahvin kittaamisesta aiheutuvaa huonoa omatuntoa voisi näppärästi kompensoida teetä hörppimällä.

Merkkiuskolliseksi Hollen käyttäjäksi ryhdyin tajutessani, että vastaavalla Weledan imetysteellä oli tuplasti Hollen hinta.

Kerran sitten Holle oli lopussa ja jouduin ostamaan sitä ökykallista Weledaa. Ja WA-TUM! Tai jotain. Tuli kuulkaas aikamoiset bosat. Huh huh. Tai siis kiitti vaan. Siirryin Weledaan.

Ja nyt tuossa kupissa on sitten hautumassa ihan uusi tuttavuus, Frantsilan luomutilan Vauvanilo-yrttitee. Kurvin Life:ssa nimittäin ei ollut kumpaakaan aiemmin käyttämääni teetä, joten kokeillaanpa sitten tätä.

”Mammatee äidinrakkauteen edistämään maidoneritystä sekä vauvan onnea”, paketti lupaa.
”Oho, mä otan tän. Mutta saako tästä rahat takaisin, jos vauva itkee ensi yönä?”, kysyin.

Ei kuulemma saa. Pöh. Katteettomia lupauksia täynnä tuo markkinointimaailma.

 

 

 

*******

Ai niin, ja:
PS. ihan eri aiheesta, josta kirjoittelin jo alkuviikolla Puutalobabyn Facebookin puolella:

Saan silloin tällöin eri tahoilta ihan kivoja ehdotuksia, että ”haluatko arpoa tämän-ja-tämän-tuotteen lukijoittesi kesken?” – etenkin tämä joulunalusaika näyttää olevan aktiivista ehdotteluaikaa 🙂 Ja mikäs siinä!

En kuitenkaan halua missään nimessä täyttää blogiani arvonnoilla, joten ajattelin testata ”lukija-arvontojen” suorittamista siellä Facebookin puolella – silloin eivät tule häiritsemään tätä blogiarkea, mutta silti voidaan ilahduttaa arvonnoista tykkääviä lukijoita kivoilla palkinnoilla.

Testataan siis tällaista!

…ja tällä hetkellä Puutalobabyn Facebookissa on vielä perjantaihin asti käynnissä arvonta, jossa palkintona on kolme uutta Lasten aarteita-lastenmusiikkilevyä – jos siis erilaiset arvonnat kiinnostavat, tsekkaa siis Facebook!

Kommentit (16)
  1. Mä muutenkin syön ja juon nykyään kylmänä kaiken 😀

    Ooh, kerrankin mä ehkä osaan sanoa jonkun joululahjatoiveen, jos joku kysyy – tuo haudutuskuppi kuulostaa tosi näppärältä, kiitti vinkistä! 🙂

  2. Yks hyvä tuohon haudutkseen on myös superkätevä magisson haudutuskuppi. Sain sen kaukonäköiseltä ystävältäni vuosi sitten joululahjaksi tätä talvea silmällä pitäen. Kupin saa ”keikautettua” haudutusasentoon ja juomisasentoon. Purut ei leviä juomanjoukkoon eikä tarvitse pelata erillisillä hauduspalloilla tms. Nerokasta.

    Teepannullinen tai kannullinen on kyllä varmasti myös kätevää. Mutta eikö maku oo virlä hirveämpää kylmänä? Itse ei ainakaan meinaa kupillista ehtiä(muista) juoda ennen jäähtymistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *