Siivouspaperien testiryhmään – kiinnostaiskos?

Yhteistyössä: Serla

”Niin helppoa, että et edes huomaa siivoavasi”, lukee Serlan kosteiden siivousliinojen paketissa.

Ööööö tota-tota? Sitä odotellessa 🙂

siivousliina.JPG

Vuosi sitten kyselin täällä blogissa halukkuutta Serlan uusien talousarkkien testiryhmään – ja sitähän löytyi. Tänä vuonna meitä pyydettiin mukaan ihan vastaavaan: testaamaan siis kahta ihan uutta Serlan tuotetta lukijatestiryhmän kanssa. Ketä kiinnostaisi lähteä mukaan?

Tuotteita on siis tällä kertaa kaksi: nämä yllämainitut kosteat siivousliinat sekä toisena siivouspaperi. Sain itselleni tuon testipaketin viime viikon loppupuolella, joten ihan silleen ”testattu tavallisessa arjessa” -tyyppisesti en ole itsekään ehtinyt vielä näitä käyttämään. Parit ensikokemukset kuitenkin.

Tuo eka eli kostea siivousliina vaikuttaisi olevan niin kuin siivousmaailman wipes – eli niin kuin ne kosteat vauvanhoitopyyhkeet (näitä ei kuitenkaan saa käyttää ihon pyyhkimiseen). Ensituntumalla ottaisin näitä mukaan esimerkiksi mökille, jossa ei ole juoksevaa vettä. Tai vaikka reissulle, jos (kun) majapaikan pöytäpinnat ovat täynnä gekonkakkaa… Pyyhkäisin myös kokeiluluonteisesti tällaisella liinalla meidän hellan, ja puhdasta tuli.

Toinen eli siivouspaperi on vähän niin kuin paksumpaa ja isompaa talouspaperia. Meidän omassa kotikäytössä veikkaisin, että tämä on näistä kahdesta ehdottomasti se, joka tulee enemmän käyttöön. Pyyhin jo sillä sunnuntaina peilejä, heh kas näin:

peilin siivous.JPG

Bloggaaja työssään. Ha ha.

Eli tuo näyttäisi olevan näppärä just sellaiseen pyyhkimiseen, mihin tavallista talouspaperia myttäytyy vähän liikaa. Meillä kun sitä talouspaperia ihan oikeasti kuluu (pesurättipöpöällötykseni takia) niin paljon, että huh huh. Pyyhin tällä muuten myös jo veskin hanan ja lavuaarin, ja yksi sama paperi riitti hyvin molempiin. Meillä toinen tällainen rulla jäi keittiöön ja toinen lähti yläkertaan kissanoksennusten siivoamista varten.

Ai niin, ja molemmat näistä ovat kompostoituvia eli voi laittaa biojätteen mukaan niin kuin tavallisen talouspaperinkin! (Se oli eka kysymys, mikä mulla itsellä tuli mieleen)

*******

Mutta joo, sitten tarkemmin testaamaan.

Jos haluat mukaan testiryhmään, ilmoittele halukkuudestasi tähän kommenttikenttään. Mukaan mahtuu viisi testaajaa; arvon testaajat pe 29.8., vaikkapa klo 16 asti ehtii ilmoittautua mukaan. Jos et ole rekisteröitynyt lilyläinen, muista jättää siihen kommenttikentän sähköpostiosoitekenttään yhteystietosi, niin saan sinuun yhteyden!

Testaajat saavat testipaketin lisäksi jälleen tuollaisen iiiiiiison-ison pehmo-oravan (on muuten ollut tirpan lempparipehmoja jo tässä vuoden ajan – kuva näkyy mm. täällä). Lisäksi kaikkien testaajien (mukana myös pari muuta blogia) kesken arvotaan 500 euron siivouslahjakortti, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla ja itse valitsemaansa siivousyritykseen – eli vaikkapa joulusiivous tai ikkunoiden pesu…?

Noin viikon käytön jälkeen testiryhmäläisiltä (ja minulta) sitten kysellään aitoja kokemuksia, että mitäs tykättiin.

siivouspaperi.JPG

Kukas lähtee mukaan testailemaan?

Kommentit (242)
 1. Taivas mitä tuhlausta, niin rahojen kuin luonnonvarojenkin… Meillä talouspaperi kestää, yksi rulla siis, varmaan pari kuukautta keittiössä ja WC:n vastaava ei varmaan vuodessakaan kulu loppuun. Tiskirättejä pestään 95 asteessa muiden käsipyyhkeiden kanssa ja niiden pesuväli riippuu siitä, milloin ne rupeavat haisemaan eli vaihtelee muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen – välipesuna huuhtelu hanasta tulevalla 60 asteen vedellä ja tarvittaessa Fairylla.

 2. Arvottu! …ja fanfaarit tähän 🙂

  Tervetuloa siis mun kanssa testiryhmään, arvoisat nimimerkit:
  PLT
  Kahvittelija
  Taru83
  Eerika (Bättre Liv)
  ja
  Lyydia (Sitruunalehto)

  Laitan lähiaikoina meiliä teille, jonka osoitteet jo näen – ja huutelen tuolla kommenttien jälkeen teitä rekisteröityneet, joilta meilisoitteita en onnistunut löytämään 🙂

  Testituloksia tulossa parin viikon kuluttua!

  1. Voi ihanuus mie laitoin sulle viestin toivottavasti tuli perille ?
   Ihanaa aurinkoista syksyä !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *