Sinustako tyylibloggaaja? (minusta ainakin, hähää!)

Tapahtuipa päivänä eräänä (okei: eilen), että kolmella bloggaajalla sattui olemaan Instagramissa päällään uusi, Prismasta ostettu mekko.

Ensin oli eräs Raissi:

raissi mekko.jpg

…jonka mekkolöydöstä inspiroitui myös eräs Emmi:

928313_259713987556786_1131266141_n.jpg

…ja kolmantena market-mekkojengiin tuppautui myös Kumpulan maauimalalta käsin eräs Krista:

krista mekko.jpg

”Kyllä pitäis joku kotiäidin Prisma-trendiblogi varmaan perustaa…”, Raissi kommmentoi.

Siitä se idea sitten lähti.

*******

Voin tässä näin inside-tietona paljastaa, että äitibloggaajien kulissien takana juuri käy nyt aikamoinen pöhinä – me perustetaan nimittäin ikioma trendiblogi! Wohoo! Luvassa puklukuorrutteisia imetyspaitoja, kyykistymisvapaita hiekkalaatikkoasuja ja naperon kanssa sävy sävyyn mätsättyjä pieruleggareita. Watch out, maailman tyyliblogimaailma – pian mammat marssii estradille! (ja tuonne etusivun muoti/kauneusosioon, hähää!)

Pysykää siis kanavalla, lähipäivinä tapahtuu! Idea on synnyttänyt ihan hervottomia nauruntyrskähdyksiä jo näin suunnitteluvaiheessa – toivottavasti ilo leviää pian (hehee) yli koko Lily-maailman. Luvassa siis monta monta monta tuttua äitibloggaajaa nyt myös arkirealismi-tyylibloggaajana!

*******

PS. Oletko aina halunnut tyylibloggaajaksi? Tai etkö ole? Ilmoittaudu mukaan: valitsemme mukaan (näin alkuun) myös kolme lukijaa, jotka parhaiten perustelevat, miksi juuri HEIDÄT pitäisi valita mukaan tähän ehkä kaikkien aikojen älyttömimpään tyylibloggaajaporukkaan!

Kuva ois kiva – tyyli sen sijaan ei ole tarpeellinen!
(lue: tyyli se on tyylittömyyskin!)

Tsihihihihi, tästä tulee kivaa!

Kommentit (59)
 1. Miten mä jostain olin lukevani että maanantaihin mennessä. Oli tai ei tässä mun kuvat linkkeinä.

  Tämä mekko on niin arjessa kuin juhlassa. On taattua Pariisin muotia. Joo, tuotu kyllä Pariisista, mutta ostettua sieltä C&A:lta (eli henkkamaukkalinjaa). Ja joka tilanteessa on villasukat. Ja ei en ole raskaana, vaikka siltä näytänkin. Eli näin pukeudutaan kesällä.

  Sitten kun suunnataan lenkille niin näytetään tältä  ja lenkin jälkeen aivan yhtä tyylikkäältä, sopien täydellisesti muotiblogiin.

  Vaatteet ostan pääsääntöisesti Lidl-Robinhood-Prisma -linjalta. Lastenvaatteet myös.

  Toki olen palaamassa 1.9. töihin, mutta silti 3/7 päivistä olen edelleen kotona ja varmasti haluan pitää tämän todella hienon oman tyylini. 😉

   

   

  1. Uuuuu mahtava mekko/villasukat -yhdistelmä! Molemmat muuten toooosi ihania, oh!

   Mut joo, mukaan vaan! Deadlinea hakuun ei ollut, mutta kunhan homma vakiintuu, porukat lupasi ottaa mukaan ”uuden aallon” uusia kirjoittajia. Pysytään kuulolla! 🙂

 2. Oi markettimekot! Prismasta en ole vielä löytänyt mutta Cittarin kesämekot +imetys toimii!! Ja näyttää titenkin hemmetin hyvältä. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *