Sisustusklassikko

Pari viikkoa sitten Trendi kyseli lilyläisten ennusteita seuraavasta sisustushitistä. Ennen kuin keksin oman ennusteeni, minulle tuli aivan ensimmäiseksi mieleen ihan erilainen sisustushitti. Kestohitti.

Jokakodin klassikko, joka ei ikinä ole saanut ansaitsemaansa arvostusta.

Käsi ylös, kenellä ei ole kotonaan tätä klassikkoa!

Usein se sijaitsee paraatipaikalla keskellä olohuonetta. Meillä sen paikka on makuuhuoneessa. Joillain onnellisilla on sille varattuna kokonainen oma pieni huone, jonka keskipisteenä tämä klassikko ylpeänä seisoo.

Lapsiperheissä sitä käytetään tavallisesti joka ikinen päivä.

Sen muotoilu on ajaton. Materiaali lähes poikkeuksetta hyvin-hyvin trendikästä valkoista terästä. Meillä niitä on kaksi. Isompi siivekkeellinen on peräisin Joelin aiemmasta asunnosta – pienempi siivekkeetön puolestaan minulta Punavuoresta. Kummastakaan emme ole raaskineet luopua.

Kerran hankittu klassikko on pitkäikäinen: omani on palvellut arkeani jo 17 vuotta, ja vieläkin se on kuin uusi.

Mutta voih, tämän klassikon kohtaloa: useimmissa kodeissa se siivotaan pois näkyviltä ennen vieraiden tuloa kylään.

Tämä klassikko on tietysti:

pyykkiteline.jpg

Arkemme ilo, pyykkiemme valo.

Kommentit (59)
  1. Pyykkääjä
    17.3.2014, 09:57

    Meillä on noita pyykkitelineitä kaksin kappalein olohuoneessa,ajattelin tässä toisen kiikuttaa yläkertaan pois silmistä.Tehkää tekin niin jos se yläkerta löytyy.Ja voimia vauvan odotukseen.

  2. Hep! Meiltä ei muuten löydy tuota klassikkoa! Outoa… pestään pyykit pyykkituvassa ja siellä ne myös luonnollisesti kuivuvat. Oli mulla yhden kesän oma pyykkikone ennen kuin jouduttiin luopumaan siitä ulkomaille muuton takia, mut koko kesän kuivasin pyykit partsilla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *