Siunattu kännykkäni, osa 2

Puutalobaby

Mä haluan nyt painottaa, että niitä "tirppa kirkossa" -bloggauksia ei ole tehty tuolla mun Lumialla. Puhelin on jotain ihan muuta kautta päättänyt ryhtyä kristinuskon kätyriksi.

Uusin todiste:

Oikeesti, Lumia? Sä ihan tosissaan mukamas väität, että mä sanoisin useammin "Jeesuksen" kuin "Jee"...?

 

 

PS. Aiempi Lumia-kirkkokätyriyritys oli siis tämä.

Kommentit

eppunen
Pienen pojan elämää

Kristan lumia, Jeesuksen kätyri :D mulle on alkanut tuputtaa imetystä, vaikka en whatsappaile tai muutenkaan kirjoita puhelimella asiasta.

eppunen
Pienen pojan elämää

Kokeilin sitten jeetä: jees, Jeesuksen, Jeesuksesta, Jeesusta... Voi ei!

karkkimaria

Mulle Lumia tarjoaa tosi usein savukkeita... En polta enkä muutenkaan käyttäisi tupakasta kyseistä synonyymiä. Mutta minkäs teet, jokaselle tarpeen mukaan? ;D

pöööö (Ei varmistettu)

Mun (sonyn) kännykkä tarjoaa jee alulla vaihtoehtoja jee, jees ja jeeeeeeee! Kuulostaa ihan multa, varsinkin toi vika!

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Heh, mun Samsung ehdottaa ensin Jees ja Jee, mutta kolmanneks Jeesus. Ihme käännyttäjä-puhelimia. :D Siihen Kiitos ja -juttuun ehdotti mm. anteeksi ja ylistys. Noh...

Hattivatti

Mullekin oma lumia aikoinaan tarjosi tuota samaa Jeesuksen-Herää-Hereillä -yhdistelmää, ja tuli sille muutaman kerran naurettua. Mä tosin olen teologian opiskelija, joten puhelimen toimiminen kristinuskon kätyrinä oli kai paljon luontevampaa? :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, mulla on Lumiaa ihan ikävä just tuon hauskan arvailun takia. "Savukkeisiin ja Jeesus" kuului minunkin Lumian lemppareihin. Samsung on ihan tylsä Lumian jälkeen :)

elinamanda (Ei varmistettu)

Luulin kirjoittaneeni tän kommentin jo tuohon edelliseen postaukseen, mutta en ainakaan löytänyt. Eli jos tää nyt on jossain muualla jo, niin sori tuplaus!

Mulla ei enää oo tuollasta ennakoivaa kirjotusta, mutta muutama vuosi sitten vielä oli. Ja se oli itseasiassa sellainen, ettei niitä sanoja ees tuolla tavalla tullut alle valittavaksi, vaan puhelin suoraan muutti sen sanan sihen tekstiin, ja jollain nappulalla niitä sitten vaihdeltiin. Kirjoittelin jonkun kanssa jostain aikatauluista tms, ja viesti sisälsi sanan "selvii" (selviää). Olin ehtinyt kirjoittaa "selvi" ja kaikki näytti vielä hyvältä, mutta kun yritin lisätä viimeisen i-kirjaimen, puhelin muutti sanaksi "PELTIHAARNISKANSA"!! :D En oo koskaan ymmärtänyt, mihin tuo perustui, sillä en taatusti ollut sellasta sanaa koskaan puhelimelle tallentanut, varsinkaan millään päätteellä (tallensin aina sanat perusmuodossa, ja lisäsin päätteen sitte erikseen). Mutta saatiinpahan ainakin hupia vielä pitkäks aikaa!

Pari sannaa

God works in mysterious ways! Mä en tiedä minkä kätyri mun HTC on, mutta aina, kun kirjoitan Spotifyn hakuun "PMMP", puhelin ehdottaa sanaa "pömppövatsasta". 

stev (Ei varmistettu)

Mikähän pakana-Lumia mulla on..Yritin Jee, sitten Jees ja sitten kun näpyttelin suosiolla Jeesus, niin Lumia tarjoaa vaihtoehdoksi Kefeus?? :D

Kristaliina
Puutalobaby

:D ateisti-Lumia! :D

Morgaise (Ei varmistettu) http://elamaajaeskapismia.blogspot.fi/

Mulle tommoinen!

Kommentoi