Skräts, sanoi vatsanahka

Voi perse.
(anteeksi)

Ei kuvaa.

Kommentit (76)
  1. Tsemppiä arpien kanssa, teini-iästä tiedän, että ne vaalenevat onneksi nopeasti! Olen 25. viikolla raskaana ja pelkään vatsan totaalirepeämistä. Jo nyt tuntuu, että out of nowhere tähän vielä pieneen mahaan on ilmestynyt ihan pieniä vaaleita arpia. Olen ollut aivan hysteerinen asiasta! Toivotaan, että on vain nahan venymisen paljastamia ihon epätasaisuuksia, mutta epäilen, että nämä ennakoivat kyllä mega skrätsiä… Käsittämättömintä on, että koko keho on täynnä noita minijuttuja ja on aina ollut, mutta eipä nuo muut kehon osat varmaan ihan samalla tavalla veny tulevaisuudessa. Voi tätä turhamaisuuden määrää!

  2. Minulla on anoreksian jäljiltä niin paljon raskausarpia, etten jaksa edes pelätä tuleeko niitä nyt raskaana ollessa lisää.

    Tuolloin sairauden aikaan paino heilahti 30 kiloa alas ja sitten toipuessa saman takaisin ennen vakiintumistaan (yleinen ylikompensaatio pitkään sairastaneilla + olen pitkä). Jätti kyllä jälkensä. Nyt kannan arpiani ylpeänä – minä selvisin 🙂

    Toivon pystyväni suhtautumaan myös mahdollisiin ”oikeisiin” raskausarpiin positiivisesti. Etenkin kun anoreksian aiheuttaman viiden vuoden kuukautistauon ym hormonihäiriöiden takia ei ollut edes mitenkään varmaa, että koskaan lapsia saisin.

    Hyvää loppuraskautta sinne 🙂

    1. Vau. Aina välillä tulee näitä kommentteja, jotka pysäyttävät ja laittavat ikään kuin asiat oikeisiin mittakaavoihin. Kiitos. Ihana kuulla, että sairaus ei vaikuttanut sinulla raskaaksitulemiseen – onnellista odotusta sinnekin! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *