Sporttirintsikoissa (katso kuumat kuvat, hehe)

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä: Pierre Robert

Tammikuussa liikuntainnon iskettyä pähkäilin ”ostaako uusia treenivaatteita vai eì?” -motiiivikonfliktini parissa (täällä). Yleisenä vastausmielipiteenä taisi olla, että osta nyt hyvä ihminen ainakin urheilurintsikat, jos et muuta osta. Nooh, sitten keskustelun innostamana teinkin pari päivää myöhemmin tilausta nettikauppoihin – ja erityisesti pöksyistä innostuen. Siinähän kävi näin eli ei kovin vahvasti. Olin myös kuvitellut tilanneeni jonkinlaiset urheilurintsikat, mutta ilmeisesti kuvitellut väärin, koska tilauksesta niitä ei löytynyt.

Niinpä jatkoin zumbailua ja tanssahtelua ihan vaan imetysritsikoissa – sellaisella ”nääh ne on vaan siellä alla, ei niitä kukaan näe” -mentaliteetilla.

Varmaan muistatte: mulla oli syksyllä blogissa tyttöjen Pierre Robertin merinovillavaatteita ja niitä on pidetty meillä kerrastovaatteina sen jälkeen ihan joka ikinen päivä (etenkin koska päikkärit). Minipalautteena muuten (ohi alkuperäisen aiheen), että se sellainen ohuenohut alle tarkoitettu kerrasto ei kestänyt Silvan menossa ”koko ajan jalassa” -käyttöä, vaan tirpan pöksyihin ilmeystyi parin kuukauden (ja usean pesukonepesun) jälkeen pieniä ”silmäpakoja”; tajuttiin kyllä sitten heti itsekin, että ei niitä ehkä ole tarkoitettu päällimmäisiksi sisävaatteiksi leikkikäyttöön lattiaa vasten jatkuvasti hinkautumaan. Vaan että se ois ollut aluskerrasto. Mutku mutku se oli vaan niin ihanan pehmeä, että sitä teki mieli pitää koko ajan… Mutta sit sellainen paksumpilaatuinen merinovilla on kestänyt ihan huippuhyvänä, vaikka on ollut tosiaan kovalla kulutuksella! (tarkoitan siis ”ohuella” täällä näkyviä Silvan vaaleanpunaisia pöksyjä ja ”paksummalla” noita violetteja/turkooseja)

Aiheeseen. Joo. Sori.

Niin että nyt Pierre Robertilta tuli sitten viestiä, että olisinko kiinnostunut vielä testaamaan heidän urheiluvaatteitaan (ja antamaan taas alekoodin lukijoillekin). Klik-klik-klik-onkohan-siellä-sporttirintsikoita…? No ON!

Tällaisen urheiluritsikkasetin sieltä siis tilasin:

urheilurintaliivit suosikit.JPG

Pähkäilin vähän koon valintaa (vaikka siellä oli ihan näppärä kokotaulukko, jolla mittailin) ja päädyin tilaamaan optimistisesti yhdet XS:t ja muut S-kokoa. Nooh, en sitten ollut XS – kyllä noi mustatkin päälle menevät, mutta pusertavat rinnat aika… …tyrkylle. Ehkä ne imetysajan jälkeen ovat sopivat? En siis palauttanut vaan jätän hyllylle odottamaan.

Otin testiin kahta eri mallia: ”medium holdilla” tällaista ohutolkaimista (jossa hullaannuin noista väreistä) ja sitten ”high level of supportilla” tuollaisia paksuolkaimisia, mun silmään ehkä ”perinteisemmän” urheilurintsikan näköistä.

Nämä siis ne ”medium hold”:

sporttirintsikat urheilurintaliivit topattu.jpg

Nämä olivat yllärit monellakin eri tavalla – hitsi että tykkään. (siis se tykkääminen ei ollut se ylläri)

Olin ennakolta ajatellut lähinnä noiden kapeiden olkainten takia, että nämä voisivat olla sellaisessa kevyessä tanssikäytössä ja nuo paksumpiolkaimiset sitten zumbailuissa. Nooh, kerran sitten molemmat paksuolkaimiset olivat likaisissa ennen jumppaa ja laitoin ihan testiluontoisesti ohutolkaimiset – ja nehän olivat ”mediumistaan” huolimatta ihan tosi-tosi hyvät hypyissäkin! Mutta siis disclaimerina mullahan tämä ”hölskyvä materiaali” ei ole niin suurensuurta; jokainen varmaan tietää parhaiten itse, millainen tuki omaan rintavarustukseen tarvitaan.

Toinen kiva ylläri oli se, että noissa on irrotettavat ohuet toppaukset; sellaiset samanlaiset kuin vaikka bikineissä silloin, kun ne on topattu. Tykkään!

Ja kolmas ylläri ehkä just se, että noi ovat niin kivat, että imetyksen jälkeen aion todellakin alkaa pitää noita päivittäiskäytössä ihan liikunnan ulkopuolellakin. Itsestäni nimittäin nykyisin aika voimakkaasti tuntuu siltä, että mulla ei ole enää paluuta sellaiseen kaarituettuun saumalliseen rintsikkamalliin. Oon monesti miettinyt, että miksi ihmeessä kaikki ne vuodet käytin sellaisia? Joissain rintsikoissa mulla jäi rintojen väliin jopa sellaisia karseita painaumia niistä kaarituista – ei ei eijeijei enää. Tietysti jotku kummalliset ulkonäkösyyt sellaisten käyttöön johtivat enkä tiedä, onko mulla päässä se ”vika”; mutta mun mielestä nykyään just tällaiset sporttiset & värikkäät näyttävät jopa kivemmilta kuin ne härpäkkeet, millaisia ennen käytin. Ja kun tuossa on vielä tuollainen luonnolisennäköinen toppauskin (eikä mikään hemmetin tissitsurvova push up), jolla omat suht pienetkin rinnat näyttävät juuri (omaan silmään) sopivilta.

Ugh. Rintsikka-avautuminen.

Osaisinkohan sanoa näistä vielä jotain ”teknistä”…? No, tuollaista pehmeää hengittävää materiaalia, ja saumattomat tietty ovat. Selkä on kans kivannäköinen.

Ja sitten tämä toinen malli:

sporttirintsikat urheiluirintaliivit.jpg

Mä puhun nyt sitten tällaisella olemattomalla urheilurintsikkatietämyksellä, mutta mun silmään tämä malli on siis sellainen ”perinteisempi” urheiluliivimalli. Ja tosiaan tuntuu olevan ”high level support”, eli tosi mukavilta tuntuvat päällä. Matsku on erilaista kuin noissa ekoissa; näissä on tuollaista teknistä matskua, jonka tarkoitus on hengittää ja ohjata kosteutta pois iholta. Sisäpuolelta (siis nurin päin) räpsäistynä rintavarustuksen tukisysteemit näyttävät tältä:

urheiluliivit tukirakenne.JPG

Mutta joo. Oikeassa olitte. Vaikka tavallisilla (imetys)ritsikoilla liikkuminenkin pienirintaiselle menettelee ihan hyvin, niin kyllä sen hemmetti vie sit kuitenkin huomaa sen eron, kun on urheilurintsikat on päällä. Ei mulla siis hölskymistä/kipeyttä tuntunut tällä kuppikoolla aikaisemminkaan, mutta olo sporttirintsikoissa on ihan selkeästi ryhdikkäämpi. 

Heh laidasta laitaan -persoonallisuus täällä hei. Tästä lähtien käytänkin sitten näitä. Aina.

tekniset urheiluhousut.JPG

Myös nämä urheilupöksyt Pierre Robertilta. Ja kyllä, vedän mahaa sisään niin paljon kuin pystyn.

 

JA se alekoodi: Pierre Robert lupasi taas alennuksena sen saman -25 % normaalihintaisista tuotteista. Alekoodi on voimassa kesäkuun loppuun asti, ja alen saa siis koodilla: PUUTALOBABY

Pierre Robertin nettikaupassa siis: http://www.pierre-robert.com/ 

Hei ja ekstravinkkinä huomasin tätä tehdessä, että just ne meidän viime syksynä ostetut merinovillavaatteet ovat nyt -50% alessa siellä. Eli kun puhuttiin siitä seuraavaan talveenvarautumisista… Näistä jo-alennetuista ei harmi kyllä saa enää saa tuota blogialennusta (heh ois tullutkin ihan poskettoman halpaa), mutta ei ole kovin paha nyt tällä puolella hinnallakaan esim. 9 euroa noista kypärälakeista, 6,5 euroa tuubihuiveista ja 12 euroa villapaidoista ja -pöksyistä…

 

PS. UHHUH, meitsi blogissa (kai?) eka kertaa rintsikoissa – mutta hei urheilurintsikat, ei niin paha? Mä ainakin tässä yritän tsempata itseäni ajatellen, että tää on ihan sama kuin että oon ollut bikineissäkin. Ensin meinasin kuvata noi kokonaan tuossa pöydällä (eikä ollenkaan päällä), mutta oispa vaan tullut aika tylsä. Että menköön. Jaiks.

Kommentit (47)
 1. Katalat firmat kun mielistelevät bloggaajia, jotka suosittelevat tuotteitaan ja tällaiset heikot ihmiset menee sitten ostamaan heti kun bloggaajakin suosittelee! no okei, kyl mä oikeestikin tarvitsin urheilurintsikat koska tää ihana keskivartalo kaipaa vähän jotain kavennusta.. 😀 Ostin noi medium hold rintsikat S-koossa ja se alaosa tissien alla on aika tiukka.. Mitä luulet, onko ihan okei että tuntee sellasta lievää puristusta siinä? En halua hyväksyä olevani M-kokoa ja täytyyhän näistä kertyneistä plösöistä päästä eroonkin joskus… eli ihan hyvä motivaatiokin nää vähän pienemmät :D..

  1. Eiks oo katalaa! 😀 No, mutta en mä ois suositellut, jos en ois itse tykännyt ja jos en itsekin nyt käyttäis näitä 🙂

   Apua, vaikea sanoa miten voimakas se puristus sitten on… Ehkä jos testaa, että tuntuuko se pahalta? Siitähän se koko sit kapenee, kun liikkeelle lähtee 🙂 Mä ostin siis xs-kokoa noi mustat, ja ne oli niin kovasti tiukat (plus nostivat tissit niin kovasti tyrkylle, että uhhuh – olivat siis siltäkin osin pienet) että niitä ois ollut ihan mahdoton pitää – mut säästin ne enkä palauttanut. Kokeilen muutaman kuukauden päästä, josko ois sit sopivat! 🙂

   1. Joo, se on sussa niiiin ihanaa ettet ota vastaan ahnaasti kaikkia huulikiiltoja ja vessaharjoja 😀 Tulee hyvä ja luottavainen fiilis jos oot löytäny jotain mikä toimii ku tietää ettet valehtelisi! 🙂 Onneks noi TOIVOTTAVASTI kapenee tässä kesän myötä.. enpä olisi uskonu että XS kokoisesta naisesta tulee MEDIUM synnyttämisen jälkeen byyyhyyy :DD seuraava askel onkin LARGE jos en pääse laihduttaan!!!! :DD

    1. No hei kuule sama täällä! On pitänyt vähän nieleskellä tästä ”kokomuutoksesta” (moni vaate mullakin M nykyään), mutta onhan tässä loppuelämä aikaa muuttua takaisin 🙂

 2. Kiva että ”valaistuit” ja ymmärsit sporttiliivien tärkeyden! Kyllä urheilu on paljon mukavampaa oikeissa varusteissa. 🙂

  Noista merinovillavaatteista sen verran, että hätkähdin kun kirjoitit ”useista pesukonepesuista” jne. En sinänsä osaa ottaa lastenvaatteisiin kantaa, eikä ko. merkki ole itselle tuttu, mutta käsittääkseni merinovillavaatteita EI kannata pestä, etenkään koneessa, ellei se ole ihan välttämätöntä. Yleensä merinovillavaatteille riittää hyvä tuuletus, ellei ole suoranaisia tahroja. Lasten kanssa tämä toki saattaa tosiaan olla eri asia, tahrojakin varmasti tulee… 🙂

  1. Omalla kokemuksella nuo kerrastot kestävät ihan viikottaista pesua kärsimättä (viime talvena villakerrasto päällä ihoa vasten pyöräillessä 5pv/vk, 2krt/pv ja hiki tulee), pesu 30 asteessa villapesulla villanpesuaineella. Vaikka kuinka olisi villalla pahaksi säännöllinen pesu, niin kyllä mulla raja tuli vastaan viikon jälkeen 🙂 Lapsen kerrastoa (käytetty välikerroksena sisävaatteiden päällä) olen taas pessyt kerran (talvisäilöön laittaessa).

  2. Parasta varmasti olisi, jos pesua olisi mahdollisimman vähän – mutta kyllä siinä tirpallakin helposti on käynyt vaikka ruokasotkuvahinkoja (vaikka yritetäänkin muistaa ottaa noi pois ruokapöydässä), ja niihin ei tietenkään sitten tuuletus auta. Mä käytän pesukoneen villapesuohjelmaa ja villalle tarkoitettua pesuainetta. Mutta joo silti – jos tulee jotain vaurioita, tavallaan pidän niitä vähän itseaiheutettuina eli voin syyttää vain itseäni 🙂 Koska voishan sitä vaikka käsinkin pestä, mutta… …en pese 🙂

   Mutta nuo paksummat kerrastot ovat meillä tosiaan kestäneet pesujakin. Mitäköhän niitä on meillä tässä talven kuluessa pesty…? Ehkä 4-5 kertaa vähintään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *