Suomalaisten keskellä, osa 2

Puutalobaby

Damn. Me missattiin ihan tämä - Esko Eerikäinen & Sinkkulaiva! 

Uuuuuu ja Jorma Pulkkinen! No nyt kyllä harmittaa. Mä olin lapsena tosi hyvä arvaamaan, että mitä niistä ruutukuvista oikein paljastuukaan!

Mutta ehkä tätä suurta menetystä voisi kompensoida menemällä katsomaan Mikko Kivisen tähdittämää terveyskeskuskomediaa:

Tai jos enemmän tuo hengellinen puoli kiinnostaa, niin:

Voikohan kirkossa laulaa Kuurankukkaa? Vai oliko se edes tuo Hallikainen vai se toinen tyyppi, se Pekko Aikamiespoika...? Eiku hei onks ne yks ja sama tyyppi...? Ja ketä kaks edes ovat ja miksi mä tiedän ne...?

Hei mutta tuo Jukka Kuoppamäki on tuttu. Se on jonkun kuuluisan ex-mies. Ehkä Katri Helenan? Pöh eiku se onkin Panu Rajala.

Ja jos joku tässä kohdassa miettii niin kyllä: mietin joskus itsekin, että mitä hemmettiä mä oikein horisen.

Kalenteriin täytyy merkata myös nämä:

Mutta tämäkään tarjonta ei silti vedä vertoja sille tarinalle, kun Joel kävi Thaimaan Hua Hinissa kuntosalilla ja törmäsi siellä... no: Frederkiin, luonnollisesti.

Sitten Joel kyykkäsi niin kovasti, että sen housut repesi.

End of story.

 

PS. Joel tuolla pimeässä huoneessa nukuttaa Seelaa. Mä hiivin äsken sinne ja supatin hiljaa:
"Kulta, mitä sä olit tekemässä silloin Frederikin kanssa kuntosalilla, kun sun housut repes?"

Nauruunrepeäminen.

Mutta täytyy olla tarkka yksityiskohdissa. Kyykkäsi.

Kommentit

Uraäidin Ruuhkavuodet (Ei varmistettu) http://blogit.kaksplus.fi/uraaidinruuhkavuodet/

Eiih - tää oli päivän paras! Kiitos!
Tehän ootte siellä näköjään keskellä sykkivää kultturitarjontaa :D Vähemmästäkin housut repeää

Devika Rani (Ei varmistettu) http://bollywoodista.blogspot.fi/

En ole kyllä tajunnut miten paljon suomalaisia tuolla asuu. Olen kyllä kuullut että suomalaiset artistit esiintyvät joskus siellä, mutta että tarjonta on noin laajaa! Ja vieläpä sketsishowtakin! Silmäni avautuvat..

paulahelena
ALUAP

Vitsit, ilman tota PS:ää ton jutun ois voinu tulkita myös niin, et Frederikin housut repes ku Joel kyykkäs niin kovasti! ;D

Vau mikä vauva!

Hyvä meininki! Semmonen tuli tässä mieleen, että onkohan Kanarian jollekin saarelle jo perustettu se jope ruonansuun ja matti nykäsen yhteinen baari, jonka nimeks piti tulla MattiPubJope. Ja ei, mulla ei ole aavistustakaan miksi päässäni on tällainen tieto.

Vierailija (Ei varmistettu)

On perustettu. Varmaan jo kauan sitten, on Teneriffalla, ainakin vuosia sitten tämä MattiPubJope bongattiin. Ja kierrettiin mahd. kaukaa :)

Maria87 (Ei varmistettu)

Siellähän vaikuttaa olevan monipuolisempi viihdevalikoima kuin monessa Suomen syrjäkylässä :D

minttu1 (Ei varmistettu)

hahaa! Olet osunut suomalaisen aurinkorannikon ytimeen :) minä, onnenpekka, pääsen 10 pvän päästä Suomeen :)

HeidiÄs (Ei varmistettu)

Mä kuvittelin alkuun että se Joel Hallikainen oli siellä salilla Frederikin kanssa.. :DD sitten peeässästä tajusin että sun Joel. Mietin jo että miks ne on ollu yhdessä Thaikuissa ja kuka tän jutun on teille kertonut. Pitäsköhän mennä nukkumaan...

Paprika (Ei varmistettu) http://vuodenvihannes2005.blogspot.com

Hahaha arvaa vaan montako nimeä goolasin tästä, että ketäs nää nyt olikaan :D Ja youtubesta soi nyt kuurankukka. Tosin Ville Leinosen laulamana, se on paljon parempi :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi apua! Mä jo teidän lähtiessä mietin että pitäiskö tuo aurinkorannikko tosiaan katsastaa joskus. Mut ei, en ole niin muuntautumiskykyinen että pystyisin tuolla lomailusta nauttimaan.

Kristaliina
Puutalobaby

Tää "muuntautumiskykyinen" on niin hyvä :D :D :D

Mutta mehän siis oikeasti tykätään tästä paikasta ihan hulluna, useamman kerran oon huokaillut ääneen tästä aihesta. Teen varmasti jossain vaiheessa "oikean" Fuengirola-postauksen. Pidä siis vielä auki optio siihen, että muutat mielesi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis tykkäätte oikeasti vai tykkäätte vaihtoehtona Suomen marraskuuksi muuttuneelle helmikuulle? Siis lähtisitte uudelleen sinne vaikka vaihtoehtona olisi yhtä lailla ilmainen kämppä jossain vähemmän turistirysässä ilman suomalaistungosta? ;-) Jään odottamaan sitä Fuengirola-postausta, josko tää mullekin vielä aukenisi.

Hahhhaa, Frederik ja revenneet housut! :D  Pekko Aikamiespoika oli ihan mun lempparileffa lapsena!

Oi, repeilin ihan samoille julisteille. Etenkin toi Sinkkulaivan "sisältää lemmenjuoman" lisäys oli parhautta. :D

PS. Los Bolichesin kirkossa sai pitää konsertin kaupunginjohtajan luvalla, kunhan musiikki on uskonnollista eikä kirkossa rahasteta (ts. liput myydään ennakkoon ja levymyynti on ulkona). Tämä selvisi, kun osa matkaseurueesta kävi Jukka Kuoppamäen konsertissa. :P

Kao Kao

Siis mitä, Ressu ja Jussi on Espanjassa pääsiäisenä eikä Pyhällä? Onko meille hankittu ihan oikeita artisteja sinne? Vouuu.. Nyt pitää mennä googlettamaan! Ehkä päivän paras uutinen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.