Synttäriarvonnan voittajat (ja se gaala illalla, IIK)

Onnetar hieman hidasteli tämän Puutalobabyn synttäriarvonnan kanssa, anteeksi… Tai no mitä mä oikein selittelen, kyllä te tiedätte, mitä tämä ”vauva tuli taloon” -alkukaaos on.

Mutta nyt on excel arponut kolme voittajaa, jotka saavat itselleen tällaiset Kukamuu-Riikan ompelemat Hupputippuu-lippikset – haluamallaan kuosilla ja mallilla tietysti!
(nämä arvotut hatut olen siis itse pyytänyt & saanut Kukamuulta tähän arvontaan)

vihrea.jpg

 

…ja voittajat ovat…

1. nimimerkki Emmanna – onneksi olkoon!

2. Uuden elämän arvoitus – jee ja onnea!

3. Katie (Aika kypsä äidiksi) – Suomi-designia Lontooseen, onnea!

 

Kiitos kaikille osallistuneille!

Hei mä laitan teille kaikille kolmelle voittajalle viikonlopun aikana meiliä, ja voitte sitten Riikan kanssa suoraan viestitellä ja sopia oman mallinne yksityiskohdista 🙂 Hienot hatut varmasti saatte, onnittelut!

*******

Mä voisin kyllä sitten vielä ihan vilpittömästi mainostaa noita lippiksiä: tuollainen oli aivan huippu Silvalle siellä Thaimaan kuumuudessa – ja Seelallekin on muuten jo oma hattu odottamassa, täytyypä jossain vaiheessa ottaa siitäkin kuva 🙂 Nämä molemmat meidän hatut siis sain Riikalta ennen sitä meidän matkaa; kiitos!

Niille, joita arpaonni ei kohdannut: lippiksiä voi siis tilata Riikalta joko Facebookista tai meilitse riikka@kukamuu.com, ja ne maksavat 30 € (paitsi rastapipo, joka suuremman kuluvan kangasmäärän vuoksi maksaa 35 €). Hatut Riikka ompelee siis ”tilaustyönä”, eli kankaan, koon ja mallin saa itse valita. ”Nappihuippuiset” hatut ovat käännettäviä: päällyskankaan saa valita itse, ja sisäpuoli tulee Riikan valitsemana yllärinä. Toinen malli on tupsuhattu, ja kolmantena vaihtoehtona on vielä rastahattu ”isotukkaiselle”.

Koko S käy vastasyntyneestä 2-3 vuotiaalle. M-koko on leikki-ikäisten, mutta mahtuu jopa pienipäiselle aikuiselle. Aikuisille on koko L, ja sitten tuo rastakoko siis pitkähiuksiselle/rastatukkaiselle. Kaikissa hatuissa on myös sellainen nappikuminauha mahdollisimman pitkän käyttöiän takaamiseksi.

Kaikki tällä hetkellä tarjolla olevat kankaat näkee Kukamuun FB-sivulta täältä. TAI jos kaapistasi löytyy jokin tunnearvoltaan tärkeä vanha lempipaita/housut/verhot/muu kangaskappale, Riikka mielellään ompelee kangasmuistostasi lippiksen hyötykäyttöön!

Bling blong mainoskatko loppui 🙂

*******

Arvonta-asiasta blogigaalaan – iik!

Mä aion nyt olla hullu ja lähteä sinne tänä iltana. Huh huh. Saa nähdä, miten käy korkkareilla kävely norsuvaippa pöksyissä (anteeksi – oli pakko sanoa).

Nojoo, teen siis sinne sellaisen parin tunnin ”täsmäiskun” palkintojenjaon ajaksi – niin, että ehdin vielä takaisin kotiin Silvan nukkumaanmenoon mennessä, eikä Seelallekaan (toivottavasti) tarvitsisi antaa pullomaitoa. Onneksi se paikka on tuossa aika lähellä, taksilla pääsee 5-10 minuutissa.

Mutta yhden lasillisen skumppaa aion kuitenkin hörpsäistä! Ehkä jopa kaksi, jos voitto tulee!

Puutalobaby siis ehdolla Aussome & Unique -kategoriassa sekä lukijaäänestyksessä (Reader’s Choice). Otan kameran mukaan – illan tunnelmia siis tulossa Instagrammiin ”livenä” 🙂

Pitäkää peukkuja! Jännittää…

Kommentit (24)
  1. Hertsimaleijaa! Pääsin vasta nyt koneelle huomaamaan, että mähän voitin! Uu, miten hienon hatun! Eddie kiittää ja kumartaa. 🙂

    Lämpöiset onnittelut ja rispektiä myös sulle, että jaksoit lähteä sinne gaalaan, norsuvaippa eli ei! Ja palkintopallille vielä, hyvähyvä! Näytit muuten tosi hehkeältä, en mä vaan ois 11 päivää synnytyksestä… 🙂

  2. Norsuvaippa :D:D:D Tsemppiä gaalaan, sä olet kyllä uskomaton energiapakkaus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *