Täällä kävellään!

Puutalobaby

No niin, ja nyt läks!

Otsikon muotoilu (ei: Silva kävelee, vaan: täällä kävellään) on muuten sitten ihan tarkoituksellinen. Kävely nimittäin vaatii vielä kokopäivätoimisen kopinottajan.

Tekniikka on siis sama kuin minulla itselläni 1-vuotiaana: kädet irti tuesta, valtava vauhti päälle ja täysi luotto siihen, että joku ottaa toisessa päässä kopin.

Wheeeeee - kops!

Wheeeeee - kops!

Wheeeeee - kops!

Puutalon pehmeiksi matoitetuilla lattioilla on hyvä harjoitella. Mutta toivottavasti tuo kops-osuus vähän vähenisi seuraavan kahden viikon aikana - sitten nimittäin kopsahdellaan siellä Italiasta vuokratun talon kivilattioilla, jaiks.

Sattuneista (kops) syistä todistuskuva-aineisto on erittäin vähäistä ja epätarkkaa. Mutta näin se lähtee:

Yy - kaa - koo...

Wheeeee!

 

Kaikki muu onkin sitten nykyisin Silvan mielestä täysmälsää paitsi tämä kävely. Pysyypähän äitikoppari kiireisenä.

Kommentit

jjonaa

Jee hyvä silva! Ei mene varmaan kauaan kun teillä kävellään ihan kunnolla! :) 

HelloAochi

Hienoa hienoa onnea onnea!

Hihi, Kainilla on päinvastainen treenitaktiikka: seisoo viisi minuuttia paikallaan, ottaa kaksi tai kolme varovaista mutta topakkaa askelta, seisoo taas muutaman minuutin ihan paikallaan, taas pari askelta, paikka. Jne.

Baby Bubble

Olet varmaan kuullut tämän 100 ja 1 kertaa mutta nyt täytyy sanoa että teillä on IHAN YLI SULONEN tyttö ^^)

Liisa
Osasin!

Wau, mahtavaa! :D Ja parissa viikossa edistystä varmasti tapahtuu niin paljon, että Silvaa ei tarvitse kääriä kuplamuoviin loman ajaksi. :)

Meillä taas liikkuminen alkoi vaudilla ja pysähtyi sitten. Ilo näyttää perineen äitinsä kunnianhimon: "Miiiiitä tässä turhaan opettelemaan mitään uutta liikkumistekniikkaa, kun tällä vanhalla nelivedollakin pääsee ihan tarpeeksi nopeasti kaikkialle..." :D Kuusi askelta taitaa olla tämänhetkinen ennätys. Askelet otetaan muutenkin enimmäkseen houkuteltuna, harvemmin omaehtoisesti.

Mutta kaipa tuo joskus kävelee.

Kristaliina
Puutalobaby

Hih joo ja Silvalla puolestaan tämä äidiltä peritty into >taito :) Viimeiset pari viikkoa on ollut ihan hurjaa harjoittelua ja talon ympärikävelyä (tästä pääsee silleen sopivasti kiertämään huoneita ympäri) äidin/isin/mummin kädestä pitäen, enimmäkseen vielä kirjaa toisessa kädessä  kantaen. Ja siis mikään muu kuin kävelyleikki ei kelpaa, jos sen yrittää lopettaa, niin tulee NÄN-NÄN-NÄÄ! tai jopa BUM-PUM-PUM! (lue:protesti) ihan välittömästi :)

Mäkin ihan mielelläni ottaisin tuollaisen Kainin tai Ilon harkitsevamman tekniikan. Kun sitä konttauskypärääkään ei ole tullut pidettyä :)

Minshui: Kiitos <3 Hih tää on tää juttu, mistä Vuoden Mutsi -kirjassakin mainitaan: kun kehuu lasta, niin äiti jostain syystä kuvittelee, että häntä kehutaan :D

Liisa, huomasitkos muuten paidan? Se on ihana, kiitos vielä! Ihan meidän näköinen. Yritän ottaa siitä vähän parempia kuvia tällä viikolla!

phocahispida

Jee hyvä Silva! Siis täähän vaan tarkoittaa sitä että teillä skipattiin kävely ja siirryttiin suoraan juoksemiseen. M spurttaili kanssa viime viikolla - pihalla; Hiekoitushiekkq luisti jalan alla: Naamalleen rapaan ja nenä naarmuilla.

Oletteko ti aamupäivästä varattuja vai uskaltautuisitteko ujon virnistelijän kanssa taidenäyttelyyn?

Hieno uusi taito, onnea siitä!

Itse odotan jo kärsimättömänä, että meidän 1-vuotias alkaisi kävellä. Edelleen vaan ryömitään ja näin menty jo 5 kk. Jos siskoihinsa tulee niin saan odottaa kävelytaitoa vielä 2-4 kk...

 

Raks (Ei varmistettu)

Go Silva go! On teillä ihana, mutta (uhka)rohkea ipana :D

Amma
Why you little!!

Juu, meillä meni aamun puolitoista tuntinen kerhoilu siten, että minä laitoin lapsen lattialle, lapsi nosti itsensä seisomaan käyttäen minun käsiä/jalkoja/paitaa ja seisoi siinä kunnes tämä toistettiin jotta pääsisin hakemaan kupin teetä tms. Ei mitään muiden vauvojen kanssa kommunikointia tai leikintynkää, seisotaan vaan kun se on niin kivaa.

Mindeka
Ma-material Girl

Jee!

ii-na (Ei varmistettu)

Minne Italiaan meette? Mä asun Toscanassa, voin antaa vinkkejä tarvittaessa! :)

Liisa
Osasin!

Huomasin! Se on tuo tiikerilauma joka ajaa Silvan juoksemaan! ;)

Marjia

Jeee Silva!!

Onneksi Italiassa voi sitten harjoitella pihalla nurmella kävelyä :)

 

Kristaliina
Puutalobaby

Huh joo tänään on tosiaan kävely ollut in, mikään muu ei kelpaa kuin ympäri kämppää treenailu :)

ii-na: Toscanaan mennään, eli vinkit tervetulleita! Mä en ole edes ihan varma, että mihin päin - Joelin vanhemmat ovat hoitaneet varaukset... Mutta ilmeisesti Firenze on lähin kaupunki, ja jossain ihan-ihan-ihan maalla ollaan...

Vierailija (Ei varmistettu)

Hej, pakko kysyä tuosta taustalla näkyvästä rukista. Onko se täysin toimiva ja oletko kehrännyt?:)

Kristaliina
Puutalobaby

Hih, toimiva on, mutta kehrännyt en ole - siinä on isoäidin tuloillaan ollut lanka vielä muistona kesken... Rukki ja sellainen koristeellinen Singer ovat siis Posion-mummin perintöä, koristeina ja lapsuusmuistoina - mä oon vähän tällainen nostalgiatunneihminen :)

Kommentoi