Tahtoo! (räps)

Koska puutaloasuminen… …hmm, ei ole kovin edullista ja tämänhetkiset tulomme… ….hmm, eivät ole ihan huipussaan, olemme päättäneet tiukasta säästölinjasta.

Minulle tämä on erityisen haasteellista varsinkin ihan-vaan-katselen -ostoksilla. Ja aleaikaan. Ja oikeastaan aina.

Kun siis tänään tein Arabian postin yhteydessä sijaitsevassa Artebiassa ensimmäisen ”oooo, tahtoo!” -löytöni, päätin, että tänään en osta mitään. Sen sijaan jokaisen ostosykäyksen kohdalla otan löydöstä valokuvan. Hyvä idea. Visa-kortti piiloon, kamera käteen ja hyvällä omatunnolla katselemaan Arabia-keskuksen outlet-myymälöitä.

Ja tällaisia kuvia löytyi ”ooo, tahtoo!” -reissun jälkeen kameraltani:

think.jpg

Think Todayn IIIIIHANAT perhostabletit. Tehty kierrätetystä muovimatosta – paitsi siis ihanat, myös suht ekologiset! 15 euroa/kpl. Tahtoo! (räps)

kaappi.jpg

Pentikin vitriinikaappi. Ooo, meidän keittiöön! Tahtoo! (räps)

neitoperho.jpg

Uijui, ehkä maailman kauneimmat lautaset: Iittalan Runo. 15e/kpl (kakkoslaatu), normaalisti 31,80e/kpl. Tahtoo! (räps)

finlayson.jpg

Finlaysonin Taimi-patalaput (9e/2kpl) ja patakinnas (8e) – ja meillä kun on vaan rumat likaiset Ikeat… Tahtoo! (räps)

taika.jpg

Oooo Iittalan Taika-lautaset alennuksessa: 10e/kpl (norm. 24,10e). Näitämäolenainahalunnut. Tahtoo! (räps)

pikkulautaset.jpg

KoKo Roses -minilautasia (2e/kpl, normaalisti 5,20e/kpl) – ja mummi on pitkään puhunut, että haluaisi nätit pikkulautaset teepusseille… Tahtoo! (räps)

 

Pieni laskutoimitus: täten säästin tänään 6*15 e (tabletit) + 6*15 e (lautaset) + 9 e(patalaput) + 8 e (patakinnas) + 6*10e (lautaset) + 6*2 e (minilautaset) = 269 euroa siis! Plus vitriinikaappi, mutta sen hintaa en uskalla edes ajatella.

Hyvä minä! Säästäväinen päivä!
(huomenna saatan käydä ostamassa nuo kaikki)

 

Ps. Okei, okei. Oikeasti ostin kyllä nuo KoKo-minilautaset. Mutta ne tulevat omalle äidilleni ”kiitos, kun olet auttanut niin kovasti” -lahjaksi. Siis lahjaksi! Sitä ei lasketa.

Kommentit (4)
  1. Oi joi joi, tahtoo kans nuo kaikki ja enemmän! Nuo tabletit on kyllä tosi herkut. Tuommosen kaapinhan vois periaatteessa tekasta itsekin vanhoista ikkunoista. Itseasiassa olen puhunut semmosen tekemisestä puuseppämiehelleni, mutta niin ku tiiät.. suutarin lapsella ei ole kenkiä eikä puusepän vaimolla hienoa ikkunoista tehtyä kaappia.

    Ja alennusshoppailussa on ehdottomasti kyse järjestä.

  2. Pirpana: Iik, pitkällä jo olet! Hih mähän en itse asiassa koskaan päässyt noin pitkälle, tuossa vaiheessa oli jo kolmen päivän ikäinen vauveli sylissä 😀  Oh, nauti mammalomasta ja yritä lepäillä varastoon 🙂

    Ai vene? No sehän se onkin vauvaperheen ykkösvaruste 🙂

    Lumilapsonen: Mulle on kans käynyt ihan selkeästi niin, että itselle ei tee edes mieli ostaa mitään vaatetta – vauvelille sitäkin enemmän. Vaikka mitään tarvetta niille vauvanvaatteillekaan ei juuri nyt ole, kaikkea on enemmän kuin tarpeeksi… Mutta kyllä mulle tarttui esim. Prismasta (okei ei kaikkein hohdokkain lastenvaatekauppa, mutta sopii meidän budjetille 🙂 ) kassillinen ale-vauvanvaatteita. Ajattelin, että järkevämpäähän nämä on ostaa nyt 50 % alennuksella kuin syksyllä täyteen hintaan 🙂 Nimenomaan järjestähän näissä shoppailuissa on aina kyse, heh 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *