Tällä hetkellä jännitetään, että…

…saako Seela saman syntymäpäivän (la 5.4.) kuin Silva?

…ehtiikö Seela syntyä ennen kuin ämmi (viimeistään su 6.4.) lähtee takaisin Sotkamoon?

…vai ennen kuin ämmi pääsee tulemaan (to 17.4.) meille takaisin?

…ehtiikö Silvan flunssa parantua ennen kuin vanhemmat lähtevät laitokselle?

…ja tarttuuko se myös meihin vanhempiin?

Ja ennen kaikkea:

…miten sujuu tirpan ämmin/mummin kanssa olo?

Viime päivät ovat olleet tirpalle vaikeita. Siis todella-todella vaikeita. Osittain varmasti flunssan takia, ja siihen päälle aivan hurjat eroahdistukset; tirppa varmasti ymmärtää, että iso muutos on tulosa. Tänään kuumeisen naperon päikkäreille nukahtaminen vaati kahden tunnin lohduttoman itkun (missä isi! missä ämmi! missä Laura! tahtoo leikkimään/syömään/pisuhätä/alakertaan/vaunuun nukkumaan/leikkipuistoon/isin sykkyseeeeeeen!) äidin sylissä ennen kuin uni tuli. Uloskaan ei voinut laittaa, kun kahtena edellisenä päivänä kuume nousi hurjasti ulkopäikkäreiden aikana.

Sydän särkyi. Voi meidän pieni kulta.

Vasta viideltä iltapäivällä tuli uni; juuri kun isi tuli kotiin. Tuolla ne yläkerrassa vieläkin kainalopäikkäreitään nukkuvat, vaikka kello on jo yli kahdeksan. Rakkaat <3

*******

Tiukkoja supistuksia (eivät lopu levossa) on edelleen välillä 10 minuutin välein ja välillä ne taas moneksi tunniksi taukoavat. Mutta ”oikeisiin” säännöllisiin supistuksiin ei olla vielä ylletty.

Ja muuten fiilikset ovat vähän niin kuin Emmillä täällä.

Ei muuta raportoitavaa. Uutisköyhää, pahoittelen.

Kommentit (25)
  1. Näyttää että pikkuneiti syntyy edellisenä päivänä siskoon verrattuna. Itselläni vähän sama juttu. Pikkusisko syntyi päivää ennen omaa synttäriäni. Neljä vuotta myöhemmin. Meni aika monta vuotta että pikkusisko ymmärsi, ettei ole vanhempi ”kun mullahan on synttärit ennen sua”. Onnnnea 😀

  2. On kyllä maailman epäitsekkäimpiä jännityksenaiheita positiivisessa mielessä. Mulla on kaksi kertaa kokemusta siitä miten isosisarus (2-3v.) pärjää sillä aikaa kun vanhemmat ovat sairaalassa. Esikoinen oli aika hämmentynyt ja kovasti ikävöi, mutta turvalliset aikuiset ympärillä pehmitti asiaa. Loppupelissä se on tosi lyhyt aika, kyllä Tirpalla menee kaikki hyvin! Toisen kerran meillä oli tuplasti helpompaa, koska tämä nyt meidän 3-v. on niin tottunut olemaan ukkimummin ja mummupapan kanssa ja uusperheessämme muutenkin on niin paljon porukkaa. Onko teillä varasuunnitelma jos ämmi ei olekkaan paikalla silloin kun synnytys alkaa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *