Talouspapereita testaamaan!

Puutalobaby

yhteistyössä: Serla

Kaikkihan lähti siitä, kun kirjoitin keväällä tiskirättifobiastani - ja siitä, että meidän talous pyörii talouspaperin ympärillä.

Hetken kuluttua tuli yhteydenotto Serlalta: haluaisitteko kenties lähetyksen meidän kevään uusia talouspaperimalleja? Ööööh. No, antaa tulla vaan. On niille ainakin käyttöä, kiitos. Mutta en mä nyt tietysti talouspaperista aio alkaa bloggaamaan.

Vähänpä tiesin.

*******

Sitten leikkaus tarinan seuraavaan kohtaukseen: Silvan ensimmäinen vatsatauti viime kesänä.

Minä pidän tuntikaupalla kurjaa ja oksentavaa taaperoa sylissäni, lavuaarin yllä. Välillä yritän epätoivoisesti oksennusten lomassa nyhtää yhdellä kädelläni rullasta irti talouspapereita, joilla pyyhkiä Silvan suuta. Ja lavuaaria. Ja peiliä. Ja itseäni. Joel vaihtaa lakanoita ja luutuaa lattioita, ja välillä käy repimässä minulle valmiiksi yksittäisiä paperita pinoon.

Huh, onneksi tauti meni ohi yhdessä yössä.

Ja kyllä, hetken kuluttua tuli taas yhteydenotto Serlalta: olemme juuri tuomassa markkinoille sellaista uutuutta kuin talousarkkia. Siinä on tiiliskiven mallisessa pakkauksessa yksittäisiä arkkeja, joita voi näppärästi kiskaista paketista vaikkapa yhdellä kädellä. Olisitteko kiinnostuneita testaamaan?

Täh? Onks noi meedioita tai jotain?

Haasteita perinteisen talouspaperirullan käytössä?

*******

Niinpä nyt sitten kuitenkin bloggaan talouspap... anteeksi: talousarkeista.

Homman idea on tällainen:

"Suuri talousarkkitesti" (ööö tota keksin tämän termin juuri äsken itse) toteutetaan neljässä äitiysaiheisessa blogissa: täällä Puutalobabyssä, sekä lisäksi blogeissa Onnistain on puolet sinun, Äitilandia ja Mami Go Go.

Serla lähetti meille pariksi viikoksi testiin jättipaketin näitä uusia talousarkkeja - ja samanlainen lähetys olisi nyt odottamassa myös viittä Puutalobabyn lukijaa. Ajatus on yksinkertaisesti kokeilla talousarkkeja lapsiperheen normaalissa arkielämässä ja testijakson jälkeen kertoa Serlalle rehelliset mielipiteet, että mitäs tykättiin.

Testaajaksi pääsevät saavat siis itselleen siis kahdeksan pakettia Serlan Talousarkkeja. Kaikkien testiryhmäläisten (viisi per blogi, eli yhteensä 20 testaajaa) kesken arvotaan myös 250 euron edestä kodin siivouspalveluita, jotka saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla. (Wohoo!)

Niin joo ja pienenä (isona - toi on valtava!) pehmeänä bonarina kaikki testaajat saavat myös tällaisen. Rakkautta ensi silmäyksellä, terveisin Silva:

Palkintona siis tuo orava. Tirpan pidän itse.

Jos siis haluat mukaan testiryhmään, ilmoita itsestäsi tämän bloggauksen kommenttikenttään! Jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, laitathan mukaan jonkinlaisen yhteystiedon, jolla saan sinut kiinni, jos/kun voitat! Voit jättää sähköpostisi vaikkapa sinne "kommentointilomakkeeseen" sähköposti-kenttään; silloin se ei näy kaikille, ainoastaan minulle :)

Suoritan arvonnan nyt tulevana perjantaina 13. päivä (IIIK!) klo 16.

*******

Ai niin, ja meillähän on siis ehditty käyttää näitä jo muutaman päivän ajan. Ensikokemukseni... ...no, enpäs vielä kerrokaan - testatkaa itse!

Tältä ne kuitenkin näyttävät:

Yhteen pakettiin on pakattu noin 2,5 rullallisen verran talouspaperia. Paketti sijoitettu puutalossa taktisesti suoraan Silvan ruokailualusen viereen.

Kommentit

aquila (Ei varmistettu)

Oi, mielelläni testaisin! Kiinteiden syömisen harjoittelu on juuri aloitettu ja talouspaperia kuluu. Myös tuollainen vauvaa isompi pehmo-orava on ihan välttämätön omistaa. ;D

Mari T. (Ei varmistettu)

Meille heti testiin näitä! =) Itse olen vannoutunut puoliarkin käyttäjä, mutta tämä pakkausmuoto saattaisi olla yhtä kätevä.

sannnnnni (Ei varmistettu) http://sairaanihana.blogspot.com

Ottaisin! Jos jonkin kulutus on taloudessamme lapsen (ja tulevien kaksosten) myötä eksponentaalisesti kasvanut, niin se on talouspaperin määrä. Sitä kuluu ihan huikeita määriä! Ennen lasta meni ehkä rulla vuodessa, nyt se määrä on kaks rullaa viikkoon.

Ymmärrän nyt myös niin paljon paremmin talouspaperimainosten määrää.

Sama täällä, tiskirättikammo ja talouspaperia kuluu rullittain - saisi Serla makutestaajan samalla, Elma tuntuu haistavan paperin kuin paperin ja mistä vain, jatkuvasti on paperimälli suussa ja sitä sitten kaivellaan..

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä vois olla innostusta. Lapset (4kpl) kaatavat vähän väliä jotain. Luutu on kyllä käytössä, mutta paperi on kätevämpi ja ei niin haiseva...

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Kuulostaapa juuri meille sopivalta testaukselta. Kyllä sitä talouspaperia kuluu täällä meilläkin aikalailla, tiskirätin lisäksi. Ja vihaan yrittää repiä sitä paperia rullasta yhdellä kädellä, argh!

MirvaK

MINÄ MINÄ MINÄ! Voi että juuri tuskailin, kun en ollut repinyt neidin ruokailua ennen paperin palasia valmiiksi.

Tessa / eitaaskaankirjautunut (Ei varmistettu)

Joo me testataan!! Kaikki ilmainen kelpaa ;)

Mippa (Ei varmistettu)

Mahtavuutta! Meillä näitä ja heti. :) Talouspaperia menee tuon sottapytyn kanssa suunnattomia määriä ja juuri tuollainen ei revittävä versio varsinkin ruokailuhetkissä olisi loistava!

Aappa (Ei varmistettu)

Ehdottomasti haluaisin mukaan testailemaan talouspapereita! Lapsen myötä paperin kulutus on, noh, kasvanut infernaalisesti :D

Lara78 (Ei varmistettu)

Ehdottomasti haluan testata, talouspaperia menee muutenkin todella reilusti meidän taloudessa :)

VirpiK80 (Ei varmistettu)

Täällä testiryhmään ilmottautuisi neljän hengen tehotalous, jossa testiryhmän ydinkärki on rakennettu kahden alle viisivuotiaan tyttölapsen ympärille. Testaajista yksivuotias on erikoistunut tällä hetkellä puuropommitukseen. Säännöllisesti ilta- ja aamupuuroja nauttiva yksivuotias aiheuttaa yleensä puurohetken päätteeksi puuroydinräjähdyksen, minkä tuhoja on tällä hetkellä paikkailtu kosteuspyyhkeillä, niillä ällöttävillä tiskiräteillä sekä kostutetuilla harsoliinoilla. Lisäksi yksivuotias heittää myös lounaalla ja päivällisellä pöydälle/ lattialle / syöttötuoliinsa / äitinsä naamalle x määrän elintarviketta, jonka poistamiseksi mainittu testiaineisto sopisi mitä loistavimmin. Nelivuotias testaaja on jo hieman maltillisempi sotkujensa kanssa, mutta erinäiset kokeilut vesivärien / kaakaon / rään yms kanssa tuottavat edelleen kiitettävästi sotkua ja siivottavaa talouden ylläpitäjille. Näin ollen testitapaukset on speksattu valmiiksi ja olemme valmiit raportoimaan testivälineistön toimivuudesta.
Lisäksi taloudessa toimii bonustestaajana 10 - vuotias pappakoira, joka silloin tällöin saattaa aiheuttaa talouspaperiarkin mentäviä sotkuaineistoja.

Kristaliina
Puutalobaby

Hihihi, voi apua mitä meininkiä :D

Pavepave (Ei varmistettu)

Sotkujaakko täälläkin pöydän päässä. Lisää paperia ja pyyhkijöitä, kiitos!

jaimsey (Ei varmistettu)

Hahaa!Testaajaksi ilmoittautuu kahden pojanviikarin äiti.Nuoremmalla ipanalla on tällä hetkellä hauska tapa hieroa iltamurot pitkin itseään,pöytää ja lattiaa ja toisinaan myös mehut lentelevät pitkin seiniä,koska hölmö äiti laittoi esim.väärän väristä mehua mukiin..joten kyllä,talouspaperia kuluu tällä hetkellä reilun laisesti ;)

Miina Myrskyluoto (Ei varmistettu)

Ilmoittaudun. Oravan takia :)

Marjuska (Ei varmistettu)

Todellakin haluan mukaan testaamaan! Tuo meidän sormiruokaileva napero saa aikaan sellaisen määrän sotkua, että tulisi kyllä tarpeeseen - niin paperit kuin siivouskin.

Saisko mukaan vielä samanlaisen paketin vessapaperiarkkeja, kun ne ois niin paljon kätevämmät pottaharjoittelussa? Vink vink Serla.

Mimosa

Haluisin ehottomasti mukaan! Meillä menee tota talouspaperia niin älytön määrä viikossa. Sotkijoina on lapsi 9kk, äiti ja isä sekä ylivilkas haukku. Pojan lempipuuhiin kuuluu tällä hetkellä mm. ruuan muussaaminen ympäri keittiötä, ruuan viskominen lattialle ja oikeestaan kaikki ruualla leikkiminen.

-Kirsikka (Ei varmistettu)

Mekin mielellään testattaisi paperia, koska sitä meilläkin hyvin paljon kuluu. Poika aloittanut juuri kiinteiden syömisen ja jälki on sen mukainen.. Sormiruokailu on kovin sottaista puuhaa!! :)

Paperin tarpeessa (Ei varmistettu)

Kolmilapsisessa perheessä talouspaprua kuluu jo valmiiksi paljon ja ens viikolla olisi tarkoitus aloittaa nuorimmaisen kanssa kiinteiden maistelu. (IIK!!!) Paperin kulukki varmaan tuplaantuu!!
Sun blogisi on muuten mahtava :) ihanan elämänmakuinen :)

Silkkitassu

Ilmoittaudutaan testiryhmään! :) Meillä kuluu talouspaperia varmaan rulla per päivä. 

lmm (Ei varmistettu) http://jonkinsortinblogi.blogspot.fi

Voi noi olis maailman kätevimpiä meidän neidin kanssa. Mulla on myös samanlainen fobia rättien suhteen mitä sulla, että talouspaperia menee ihan kamalasti. ;)

hanmaar (Ei varmistettu)

Voi että miten mielenkiintoista olis päästä testaamaan noita arkkeja! Itse väitin talouspaperin olevan täysin turhaa rahanmenoa, kunnes Murunen alkoi maistella muutakin kuin tissimaitoa. Perinteinen rulla vain tuntuu toimivan jotenkin liian hitaasti, joten toisinaan olen korvannut talouspaperin nenäliinoilla. Ja ei, sekään ei toimi!

JennajaPiipu (Ei varmistettu)

Olis ihan pakko päässä testaamaan jo oravanki takia! Meillä seikkailee pihalla pikkukurre ja lapsonen sitä aina innolla seurailee. Toinen tietenki se painavampi syy: lapsonen ja isoveljensä ja perheemme isä on aivan järkyttäviä räpiläitä! Helpottais aika paljon, ko sais siivoilla niitte jäljet tommosilla, eikä melkein mätänevillä räteillä, joita ei kukaan muista viruttaa :)

E&O (Ei varmistettu)

Meilläkin pikkumies reenaa kiinteiden (ja talouspaperin) syömistä, joten tarpeeseen tulis! :)

Monsteri lauma

Tämä olis ehkä paras testaus ikinä.tässä talossa meinaa paperia kuluu...onse ihanaa kun viisi vuotias osaa koiran vesikiposta läikkyneet vedet pyyhkiä ja oman nenän
Mutta sitten kun sitä paperia kuluu ja kuluu...se rulla kun vaan jotenkin purkaantuu pöydälle koska poika ei yletä ottamaan sitä niin repii sitten koko rullan alas

Kaaoksen keskellä (Ei varmistettu)

Mukana ollaan! Huonolla omallatunnolla käytän mieluiten talouspaperia - äitini on niin säästäväinen että jopa säästää kertaalleen käytetyt arkit, nehän kuivuttuaan on jälleen aivan käyttökelpoisia! Vihaan yli kaiken käytettyjä tiskirättejä ja niiden hajua, mies taas voisi käyttää samaa rättiä kuukausitolkulla. Yöks. Täällä hoivataan räkätaudissa olevaa naperoa, kuolaavia haukkuja ja katteja erinäisin keinoin, arkit olis loistava apu.

Kaisu81 (Ei varmistettu)

Täällä testaajina olisi vauva, jonka mielestä kiinteät ovat karmeinta ikinä ja koira, joka nyt sotkee koko ajan siitä yksinkertaisesta syystä, että on koira. Talousarkeille olisi siis käyttöä :)

Jaiks (Ei varmistettu)

Tänään meillä on pyyhitty pissat lattialta (tytön), kuolaa jääkaapin ovesta (koiran), kahvit eteisen lattialta/seinältä/ovesta (isäntä) ja joku on vienyt kaikki tiskirätit parempaan talteen (toivottavasti tyttö, en edes halua tietää mitä koira niillä tekisi) eli pliis niitä talousarkkeja tänne testaukseen, tarvetta olisi.

Ippe (Ei varmistettu)

Täällä talkkaria mene rullatolkulla, kun poikaa syötetään. Hän pitää ruoalla maalailusta :D maalauskohteena on yleensä oma naama ja hiukset -.- :D

Kuikka

Oho, mikä määrä ilmoittautuneita testaajia! Pakkohan minunkin on ilmoittautua, koska rakastan kaikenlaisia testejä, eikä meidän ikkunoita ole vieläkään kukaan pessyt tänä kesänä :)

Jenppi (Ei varmistettu)

Käyttöä olis kahdella pojalla, joista toinen harjoittelee itse syömistä ja toinen seisaallaan pissimistä. Paperia menee...

Mille (Ei varmistettu)

Tääl kuluu paperia ihan älyttömästi ja ajattelinkin et pitää testata nuo. Jospa pääsis testiryhmään. :)

poppaliini (Ei varmistettu)

Ehdottomasti haluaisin päästä testaamaan! Meillä kyllä käytetään tiskirättiä, mutta talouspaperiakin menee, varsinkin kun nyt luovutan äidinmaitoa sairaalalle, niin hygienian kanssa täytyy olla todella tarkka, ja aina kun pesen lypsämistä varten käteni ja rintani, niin kuivaan talouspaperilla keittiöpyyhkeen sijasta.

Raleigh (Ei varmistettu)

Mielummin ottaisin lisäparin käsiä estämään sotkuja, mutta kunnes joku valmistaja herää tähän tarpeeseen, voin testata myös papereita. Meillä on kokemusta mm. pannukakkutaikinasta tukassa ja käsivoiteesta matolla, uskallan luvata myös vastaavia kohteita talousarkki-testiin. Nyt tosin jo epäilyttää tuo pakkaus, vie jo ennestään vähäiseltä työtasolta enemmän tilaa kuin rulla.

Hei, tämähän on kun luotu meille ja TÄHÄN PÄIVÄÄN! Meillä ei arki pyöri ilman tätä ihmepaperia arkkimuodossa. Ja kun se sitten loppuu (kuten tänään) on paniikki suuri. Ps. herätin mieheni uniltaan kauppaan. Hah, kyllä! 

Joten Kristaliina, et ole yksin tämän fobiasi kanssa! mutta pakko on myöntää. Tuossa se seisoo komiasti keskellä ruokapöytää. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa! Meille! Heti!

humbe (Ei varmistettu)

Mä niin tarvin noita papereita!sotkuiset uusperhekuviot nääs :D

Tarja-http://t-aikablogi.blogspot.fi/ (Ei varmistettu) http://t-aikablogi.blogspot.fi/

JOO JOO JOO JA JEE! Kyllä ehdottomasti haluan mukaan testiryhmään! Nim. juuri nakkikeiton tytön sylistä ja mustikkakeiton nallen rinnuksista siivonnut 5 veen äiti.

M-M

Me halutaan kans testata :)

Vau mikä vauva!

Totta tosiaan mukaan innokkaaks testaajaehdokkaaks! Vaikka voinkin jo nyt kuvitella, kuinka jäätävästi tulisin hätkähtään joka kerta kun näkisin omassa kodissani tollasen jättiläisoravan :D

eppunen

Tulisi nyt kyllä niiiiin tarpeeseen! Muksun sotkujen lisäksi meillä nyt koiranpentu pissii täällä lattioille ja talouspaperia kuluu ihan hirveä määrä. Olisin kyllä ihan onneni kukkuloilla, jos saataisiin ilmaiset paperit!

Pirre (Ei varmistettu)

Wau, mäkin lähtisin mielelläni mukaan testaamaan, multa löytyy täältä kolme pientä sottapyttyä eikun prinsessaa! Ja aina ne tomaattisen kastikkeet pyyhitään hihaan kun ei oo paperia just heti saatavilla eivätkä voi viittä sekuntia odottaa :D nuo olis näppäriä!

elppis (Ei varmistettu)

Talouspaperia kiitos! Meilläkin tietty lapsen kanssa sitä kuluu.. Tavallisesta lasista tuo alle kaksivuotias on nyt parisen kuukautta juonut, mutta välillä silti kuuluu "oho.." ja maidot ovat pitkin poikin..

rinkeli (Ei varmistettu)

Hei tommosta vois kokeilla miten toimii 8 lapsen kokoisessa lapsiryhmässä! Voi vaan kuvitella miltä näyttää ruokailun jälkeen kun 8kpl alle 5v syö :D ja mehän annetaan lasten syödä itse,jonka jälkeen kontataan itse lattialla siivoamassa jälkiä.

Talouspaperia opiskelijatalouteen kiitos! Tällä hetkellä talouspaperien ostot on satunnaisesti hoitanut vain äidit. 

jermia
Itärajapakolainen

Mikäli saa ilmoittautua ilman lasta ja yhden sotkevan miehen "omistajana", niin olen mukana! :D

ekoemo
ekoemo

Ekopoliisi (tai sekoemo ;) muistuttaa talouspapruintoilijoita: talouspaperihan menee sitten biojätteeseen. Ja vinkkaa: Snuttenilla on sellaisia kätsiä servietin kokoisia harsoja, joilla voi pyyhkiä mitä vaan ja pestä muun pyykin seassa. Viitseliäs leikkelee lakanasta pestävät talouspyyhkeet (mä en ole viitseliäs vaan ostin noita harsoja). Ja ei, en ehdota seuraavaksi, että vaihdatte vessapaperin kankaiseen...

Kristaliina
Puutalobaby

Ekopoliisilla tärkeä pointti: sitten biojätteeseen nämä! :) Oi, muistan sitä ihanaa omatunnonvapautushetkeä, kun asuin ensimmäistä kertaa taloyhtiössä, johon tuli biojäteroskis - ah, voin laittaa nämä talouspaperit tuonne!

Samoin mulle (vaikka siis ekotuhlari tässä suhteessa olenkin) on tärkeää se ympäristömerkki; se kertoo edes jotain. Toivottavasti. Tosin en tiedä, onko se nykyään melkein kaikilla... mikä ei tietysti varmasti ole huono juttu sekään :)

Ja hei - esimerkiksi intialaisten mielestähän on yököttävää, että me länkkärit käytämme vessapaperia. Eli että ei pestä, vaan jollain oudolla kuivalla paperilla vaan levitellään ne p*at ympäriinsä. Kerran intialaisessa sairaalassa maatessani (lämpöhalvaus) raahustin kohti vessaa oman vessapaperirullani kanssa. Joku sänkyni ympärille kertyneistä paikallisista (kyllä) kysyi tamiliksi, että mikä tuo on. Kysymys käännettiin minulle ja selitin, että vessapaperi. "YOU DON'T WASH?????!!!!!" oli kysymyksen kääntäjän tyrmistynyt, falsetilla huutaen tullut spontaani kauhureaktio :D

 

ekoemo
ekoemo

Hih, joo. Meinasin mäkin ruveta selittämään aasialaisesta vessakulttuurista tossa, mutta sitten kelasin, että pysytäänpä nyt asiassa... Hyvä, että toiset ei pysy!

Ja on se ympäristömerkki parempi kuin ei merkkiä :)

 

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.