Talouspapereita testaamaan!

yhteistyössä: Serla

Kaikkihan lähti siitä, kun kirjoitin keväällä tiskirättifobiastani – ja siitä, että meidän talous pyörii talouspaperin ympärillä.

Hetken kuluttua tuli yhteydenotto Serlalta: haluaisitteko kenties lähetyksen meidän kevään uusia talouspaperimalleja? Ööööh. No, antaa tulla vaan. On niille ainakin käyttöä, kiitos. Mutta en mä nyt tietysti talouspaperista aio alkaa bloggaamaan.

Vähänpä tiesin.

*******

Sitten leikkaus tarinan seuraavaan kohtaukseen: Silvan ensimmäinen vatsatauti viime kesänä.

Minä pidän tuntikaupalla kurjaa ja oksentavaa taaperoa sylissäni, lavuaarin yllä. Välillä yritän epätoivoisesti oksennusten lomassa nyhtää yhdellä kädelläni rullasta irti talouspapereita, joilla pyyhkiä Silvan suuta. Ja lavuaaria. Ja peiliä. Ja itseäni. Joel vaihtaa lakanoita ja luutuaa lattioita, ja välillä käy repimässä minulle valmiiksi yksittäisiä paperita pinoon.

Huh, onneksi tauti meni ohi yhdessä yössä.

Ja kyllä, hetken kuluttua tuli taas yhteydenotto Serlalta: olemme juuri tuomassa markkinoille sellaista uutuutta kuin talousarkkia. Siinä on tiiliskiven mallisessa pakkauksessa yksittäisiä arkkeja, joita voi näppärästi kiskaista paketista vaikkapa yhdellä kädellä. Olisitteko kiinnostuneita testaamaan?

Täh? Onks noi meedioita tai jotain?

talouspaperi_kollaasi.jpg

Haasteita perinteisen talouspaperirullan käytössä?

*******

Niinpä nyt sitten kuitenkin bloggaan talouspap… anteeksi: talousarkeista.

Homman idea on tällainen:

”Suuri talousarkkitesti” (ööö tota keksin tämän termin juuri äsken itse) toteutetaan neljässä äitiysaiheisessa blogissa: täällä Puutalobabyssä, sekä lisäksi blogeissa Onnistain on puolet sinun, Äitilandia ja Mami Go Go.

Serla lähetti meille pariksi viikoksi testiin jättipaketin näitä uusia talousarkkeja – ja samanlainen lähetys olisi nyt odottamassa myös viittä Puutalobabyn lukijaa. Ajatus on yksinkertaisesti kokeilla talousarkkeja lapsiperheen normaalissa arkielämässä ja testijakson jälkeen kertoa Serlalle rehelliset mielipiteet, että mitäs tykättiin.

Testaajaksi pääsevät saavat siis itselleen siis kahdeksan pakettia Serlan Talousarkkeja. Kaikkien testiryhmäläisten (viisi per blogi, eli yhteensä 20 testaajaa) kesken arvotaan myös 250 euron edestä kodin siivouspalveluita, jotka saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla. (Wohoo!)

Niin joo ja pienenä (isona – toi on valtava!) pehmeänä bonarina kaikki testaajat saavat myös tällaisen. Rakkautta ensi silmäyksellä, terveisin Silva:

orava1.jpg

Palkintona siis tuo orava. Tirpan pidän itse.

Jos siis haluat mukaan testiryhmään, ilmoita itsestäsi tämän bloggauksen kommenttikenttään! Jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, laitathan mukaan jonkinlaisen yhteystiedon, jolla saan sinut kiinni, jos/kun voitat! Voit jättää sähköpostisi vaikkapa sinne ”kommentointilomakkeeseen” sähköposti-kenttään; silloin se ei näy kaikille, ainoastaan minulle 🙂

Suoritan arvonnan nyt tulevana perjantaina 13. päivä (IIIK!) klo 16.

*******

Ai niin, ja meillähän on siis ehditty käyttää näitä jo muutaman päivän ajan. Ensikokemukseni… …no, enpäs vielä kerrokaan – testatkaa itse!

Tältä ne kuitenkin näyttävät:

arkit.jpg

Yhteen pakettiin on pakattu noin 2,5 rullallisen verran talouspaperia. Paketti sijoitettu puutalossa taktisesti suoraan Silvan ruokailualusen viereen.

Kommentit (160)
 1. Tadaa, voittajat on selvillä! Testiryhmään pääsivät siis:

  Aappa (kommentti 10.9. klo 15:48)
  Henna- (kommentti 10.9. klo 22:53)
  Tarja t-aikablogi (kommentti 10.9.klo 17:09)
  anna-liisa (kommentti 12.9. klo 11:51)
  Heyni (kommentti 10.9. klo 21:52)

  …ja seuraavaksi lähden tuonne kommenttiosion syövereihin onkimaan sähköpostiosoitteitanne, että saan teille lähetettyä henkilökohtaiset viestit 🙂

  Kiitos kaikille osallistuneille, ja tutkimusryhmäläisten kokemuksia tulossa vielä parin viikon kuluttua tällä kanavalla!
   

   

 2. Meille meille…! Tarpeen tulisi 😉 löytyy 3v, 5v ja sotkuiset aikuiset.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *