Terveisiä 90-luvun Kelaan: on se lyhyt

En todellakaan ole mikään harkittuihin kotiasuihin pukeutuja – kotipäivinä (lue: aina) nappaan vaan vaatehuoneesta jotkut vanhat mitkävaanvaateet päälleni. Melkein tekisi mieli sanoa, että peiliin vilkaisematta. Mutta todellisuudessa vilkaisen useinkin. Ja nauran.

No, tänään sitten bongasin hyllyltä ikivanhan lempparikesähameen. Oi, tätä kietaisuhametta mä pidin paljon silloin joskus parikymppisenä – joo, tän mä laitan!

edesta.jpg

Laitetaan kamera tähän portaalle, niin saan sen kuvatt… oho eiku nyt se jo kuvasikin. (ps. kyllä: kuvassa on myös hame)

 

Mutta hmm. Mun mielikuvissa tämä hame on vain ”kesähame”. Ei edes mitenkään ”lyhyt kesähame”. Vaan ihan tavallinen hame.

Ei HEMMETTI tältäkö tämä on näyttänyt? Ja tämä siis ajalta noin 10 vuotta ennen legginsejä. Paljaat rimpulareidet viuhuen siis, voi apua.

Lukion jälkeen olin kolmena kesänä kesätöissä Kelan puhelinvaihteessa. ”Kela, hyvää päivää – hetkinen yhdistän”. Muistan, että eräs vanhempi rouva mutisi paheksuen, että ”persuukset vilkkuu”, kun kipitin siellä arvokkaan hallintotalon käytävää pitkin mini… eiku kesähameessani.

Hmm, paitsi että se ei tainnut ollakaan varsinaiseseti paheksuntaa vaan ihan reaalimaailman toteamus: persuukset vilkkuu.

Nyt 15 vuotta myöhemmin olen valmis myöntämään: okei on se aika lyhyt. Terveisiä Kelaan.

hame.jpg

Okei joo on se lyhyt.

päivän asu ööh: pallolegginsit (Prisma), vanha hame (heh varmaan Fiorella), imetyspaita (ystävältä), villatöppöset (Ämmin kutomat), lumileopardihuivi (ei aito), palosammutin kuvausrekvisiittaa

Kommentit (6)
  1. Ööh, niin. Joko se 9 kilon miinusmanifestiki tuli hoidettua loppuun täs sivus? Minen kyllä näe, miten susta vois napata lisää pois.

    Mut asiaan. Kieltämättä tuo ”hame” on sitä pituutta, mitä ite ettii aina tuskissaan ”paita” -osastolta – kunnes viimein muistaa kurkata ”mekko” -puolelle 😀 Mä oon tohtinu tuon mittases kulkea viimeks varmaan joskus 11-12 -vuotiaana.

  2. Ahhahaa, apua, NAUROIN! 😀 😀 Ja mäkin mietin, että miten toi voi vielä mahtua sulle? 😉 Hyvin oot säilynyt siis 🙂 🙂

    Nyt en muista oonkohan koskaan aiemmin kommentoinut, mutta käyn aina lukemassa ja täällä hihittelen… oot vaan jotenkin niin söpö ja symppis, just sitä mitä oot, ihana! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *