Terveisiä vatsasta!

Ihan ensiksi sanottakoon, että jos joku pähkäilee, että menisikö Naistenklinikalle omalla autolla vai julkisilla, niin älä mene autolla.

Aikataulullisista syistä (tutkimushuoneeseen ei saa viedä lapsia, joten mummi järjesteli työpäiväänsä sopivan kokoisen tirpanhoitoaukon) minä jouduin menemään sinne autolla ja GRAAAAH mikä kokemus. Koko Töölössä valehtelematta ei ollut yhtä ainutta parkkipaikkaa vapaana. Epätoivoisen parkkihalliseikkailun päätteeksi jouduin jättämään auton hätärinä ”melkeiruutuun” varasto-oven eteen ja juoksemaan ison mahani kanssa puolipaniikissa vesisateessa ympäri sairaala-aluetta. Ja siis oikeasti juoksemaan, niin kovaa kuin vaan kunto kesti. (mikä ei tietysti ole juuri nyt kovin paljon) Ja mainittakoon vielä, että siellä suunnistaminen muuten ei ole helppoa – etenkin kun remontin vuoksi sieltä on joka toinen kulkuväylä on työmaa-aidoilla suljettu. Korvaklinikka, Silmäklinikka, Haartmanin sairaala, missä-missä-missä-mä-oon aaaaaargh!

Puoli tuntia ennen ultra-aikaa mä olin autolla siinä Naistenklinikan kohdalla. Ja lopulta viisi minuuttia myöhässä itku kurkussa ilmoittautumistiskillä. Onneksi ultraajat olivat puoli tuntia myöhässä aikatauluistaan ja sain jopa hengityksen tasaantumaan (ja kyyneleet pyyhittyä) ennen omaa vuoroani.

Ja ihan kuin maailmankaikkeuden kostoksi yksityisautoilusta: kun tulin sitten ulos Naistenklinikalta, siinä ihan j*mankauta edessä oli yhdeksän (!) vapaata paikkaa, ja parkkihallikin oli enää puolillaan.

Mutta siinä vaiheessa oli niin hyvä mieli tuoreista ultraterveisistä, että vesisadekaan (ja suunnistusseikkailu takaisin parkkihalliin) ei saanut enää hymyä hyytymään!

vilkutus.jpg

Minityyppi vilkuttaa!

 

Hyviä uutisia siis! Kaikki oli vatsasssa ihan niin hyvin kuin tuossa ultrassa vaan voi nähdä olevan. Voi miten ihanaa!

Ja se sukupuoli, tät-dät-dää…
Mulla oli ennakkoon vähän ”poikaolo”, mutta-mutta…

…tuossa kuvassa siis vilkuttelee Silvan pikkuinen sisko Seela <3

Kommentit (61)
  1. Oi että, mitä mahtavia ja ihania uutisia! Tosi paljon onnea toisesta tytöstä! 🙂 Samaa mieltä muiden kanssa, että kauniin nimen olette valinneet uudelle pikkuiselle.

    Hienoa, että kaikki oli ultrassa hyvin, ja reissuun oli mukava lähteä. Mä arvuuttelin/aavistelin myös, että teille olis tullu poika. 🙂

    Oikein hauskaa ja rentouttavaa matkaa teille kaikille!

  2. Iih ihanaa! Ja vau mikä nimi! (Mä olin kuvitellut, että saisitte pojan.) 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *