Tervetuloa Helsinkiin

”Fresh and surprising. Dynamic and lively.
Enjoy the slow rhythm of urban Helsinki.
Explore and be inspired!”

(VisitHelsinki)

haltiala pellolla.JPG

”Helsinki (Finnish) or Helsingfors (Swedish) is the capital of Finland. The best time to visit is in summer, when Finns peel off their overcoats and flock to outdoor bars and cafes to enjoy the sunshine.” (WikiVoyage)

lehmän peba.jpg

”Helsinki is internationally known as a modern and trendy city. After strolling through these fashion-filled stores, you can be certain that your bags are filled with goodies your friends back home have never seen!” (VisitHelsinki)

kyltti.JPG

”Needless to say, there’s something going on in Helsinki every day of the year.” (VisitFinland)

pelto.JPG

HEL YEAH!
(VisitHelsinki)
 

Kommentit (10)
 1. Jep, jep. Terkkuja meidän huudeilta 🙂 

  [[{”fid”:”610436″,”view_mode”:”media_original”,”fields”:{”format”:”media_original”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:””,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:””},”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”576″,”width”:”576″,”class”:”media-element file-media-original”},”link_text”:null}]]

   

  1. Jep. Ja hehehe onko tästä jotain about viisi kilometriä Helsingin rautatieasemalle 😀

   1. No ei paljon sen enempää 🙂 Ja syksyllä voi taas todella tuntea asuvansa maamme pääkaupungissa, kun kotimatkalla bussia vastaan saattaa ajaa leikkuupuimuri 😀

 2. Oon laiska kännykällä surffailija ni työnnän kysymykseni tähän enkä jaksa ettiä aiheeseen sopivaa postausta.
  Me on varattu ulkomaanmatka reilun kuukauden päähän. Mä en löydä mistään infoo että saako tollaselle 2,5 vuotiaalle viedä koneeseen mukaan omat pussipuurot, smoothiet ja rusinat? Kaikkialla lukee vaan alle 2-vuotiaan ohjeet. Niin tulipa mieleen että sä varmaan tiedät vastauksen kun Silvan kanssa ootte reissannut yli kaksi vuotiaana.

  1. No hitsi kun meillähän oli Espanjassa samassa porukassa mukana myös Seela, niin ei tarvinnut niin perusteellisesti noita selvittää…

   Mutta luulisin, että smoothiet on nesteitä, joissa se normaali nesteraja pätee (eli ne pruutat ok) – ja että pussipuurot (pelkät hiutaleet) ja rusinat ok… Mutta paino sanalla luulisin. Kantsii kuitenkin varmistaa lentoyhtiöltä!

   1. goneWithFairies joka ei jaksa kirjautua :)
    29.7.2015, 17:20

    Kuvittelisin (en siis tiedä) että noihin pätee ihan ne yleiset säännöt: nestettä saa viedä kunhan purkki on max desin ja nesteet mahtuvat siihen litran minigrip-pussiin (ainakin juotavat jogurtit, jotka menevät mittoihin, on kelpuutettu). Kuivaruokien viemiseen ei mun käsittääkseni ole esteitä (ellei sitten kohdemaalla ole rajoituksia), ainakin sisko on vienyt mustikkapiirakan koneeseen, vaikka turvatarkastuksessa jouduttiinkin linjaamaan onko piirakka neste vai ei. 😀 Itsellä taisi olla viikko sitten norwegianilla mukana leipä, pähkinöitä, mansikoita, herneitä sekä (turvatarkastuksista läpi mennessä) tyhjä vesipullo.

    1. goneWithFairies taas
     29.7.2015, 17:22

     Ai niin, ja olen itse sekoittanut noita pikapuuroja myös kylmään veteen. Helppoa reissuruokaa. 🙂

  2. Ei hitto mä oon idiootti 😀 mun lahopää ajatteli ettei sinne saa viedä mitään. En ees muistanu että kyllähän nesteitäkin saa viedä sallituissa rajoissa. Joo kiitos ja anteeks. syytän vauva-arkea tästä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *