Testaajaksi Trendiin?

Trendin kauneustuottaja Anni pähkäili, että mitenkäs saisi kasaan testiryhmällisen äitejä ja äidiksi tulevia. Sitten hän keksi, että (köh köh) no täältähän meitä löytyy 😀

Anni siis laittoi meiliä ja pyysi apua testiryhmäläisten etsimisessä. Hän etsii mahdollista Trendin juttua varten anonyymeja testaajia tuotteille, jotka joko:
a) lupaavat vähentää jo näkyvissä olevia raskausarpia tai
b) lupaavat ennaltaehkäistä raskausarpien syntymistä

Jos siis jomman kumman tyyppinen testailu kiinnostaa, lähetä ihmeessä meiliä Annille: otsikolla ”Testiryhmään” ja osoitteeseen anni.nissi@a-lehdet.fi.

Kerro meilissä, millaisia tuotteita haluaisit kokeilla ja miksi. Mainitse myös, oletko kiinnostunut luonnonkosmetiikasta vai kaikenlaisesta kosmetiikasta.

*******

Itseäni raskauden tuomat mahdolliset vauriot kropassa hirvittivät etukäteen aika lailla – etenkin kun pelkäsin, että (silloin) 34-vuotias kroppani ei olisi enää kovin palautumiskykyisessä tilassa.

Avauduin kauhuskenaarioistani kaksi lasta saaneelle ystävälleni, ja hän kertoi käyttäneensä aktiivisesti Weledan Stretch Mark Massage Oilia. ”Suosittelu” kuului jotenkin näin: ”En kyllä yhtään tiedä, onko siitä mitään hyötyä – mutta mulle raskausarpia ei kuitenkaan tullut”.

No, tuon enempää ei sitten tarvittukaan. Myyty.

Niinpä minäkin lotrasin Weledan öljyllä aamuin, illoin. Haju siinä ei tosiaankaan ollut raskauspahoinvoivalle yökkijälle se kaikkein paras mahdollinen. Mutta jee: ei arpia!

weleda.jpg

Purkin jämiä muistan silloin tällöin käyttää edelleen.
 

Siksi minäkin voin toistaa samat sanat kuin ystäväni aikaisemmin: ”En kyllä yhtään tiedä, onko siitä mitään hyötyä – mutta mulle raskausarpia ei kuitenkaan tullut”.

*******

Tuo Weledan öljy on kuulemma yksi niistä testattavista tuotteista, mutta vastaavantyyppisiä tuotteita on tietysti useita. Kantsii kokeilla!

Meiliä siis Annille, jos testailu kiinnostaa!

Kommentit (24)
  1. Miekin käytin aluksi tuota welendaa, mutta jossain vaiheessa sen haju ällötti niin voimakkaasti, etten halunnut edes nähdä koko purkkia. Niinpä miä jossain välissä vaihdoin tavalliseen rasvaan ja ei, ei tullut vatsaan arpia. Tissit kärsi sitäkin enemmän.

  2. Anni Nissi - Trendin kauneustuottaja
    16.1.2013, 12:04

    Väliaikatietoja! Kristalle iso kiitos avusta, sain lyhyessä ajassa yli 60 ilmoittautumista. Se on ihan mahtavaa, ja nyt täytyy vain seuloa sopivat testaajat ja testattavat tuotteet. Hankin voiteet ja öljyt ensin tänne toimitukseen (kommenteista sain myös hyviä vinkkejä testiin valittavien tuotteiden suhteen) ja ilmoittelen ensi viikon aikana niille, jotka on valittu mukaan ryhmään. Muutamat saivat kutsun jo nyt, mutta suurin osa selviää vasta sitten, kun tiedän, mitä kaikkea testataan. Kuulemisiin siis!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *