Tilaa Titi-touhuissa!

Puutalobaby

Väliaikatietoja ja muistutusta toukokuun lukijatreffeihin liittyen!

Tsekkasin Ikaalisten kylpylästä väliaikatilanteen, ja tällä hetkellä noin puolet meille alustavasti varatuista perhehuoneista on buukattu! Eli jos olet jäänyt harkitsevalle kannalle, niin vielä ehtii! Näissä meille "korvamerkityissä" perhehuoneissa siis omat keittiösyvennykset sun muut sekä tietysti parhaat naapurit :)

Tuu! Tuu! Tuu!

Täällä oli se megapaketti käytännön tietoa, sekä majoitushinnat sun muut. Ja päivämäärähän oli 22.-24. toukokuuta!

Kommentit

Devika Rani (Ei varmistettu) http://bollywoodista.blogspot.fi/

Voi kun olisi ihana tulla, mutta mulla ei ole työvuorolistoja tuonne asti ja kun teen töitä ma-su, niin ei oo mitään varmuutta että tuo viikonloppu olisi vapaa. Tiedän vasta edellisellä viikolla työvuoroni, joten taitaa jäädä meiltä väliin.

Kristaliina
Puutalobaby

No hitsi hei älä vielä luovuta - jos sitten onkin vapaa viikonloppu, niin voihan sitä vielä kysäistä huonetta lyhyelläkin varoitusajalla! Ja aika isolla todennäköisyydellä ainakin tavallisia huoneita löytyy jostain; se on niin iso hotellialue. Oispa kiva, jos tulisitte!

Mulla muuten kävi mielessä, että saisinkohan jonkun tamperelaisen pitämään meille siellä jonkun Bollywood-kokeilutunnin... :)

Devika Rani (Ei varmistettu) http://bollywoodista.blogspot.fi/

Täytyy katsoa tilannetta :) :)
Ainahan voit kysäistä Dannyltä, suostuisiko Ekaterina tai joku muu sen opettajista vetämään tunnin siellä.. Tuossa heidän tanssikoulun ja ryhmän osoite: http://www.dbdcdance.com/

Andeli (Ei varmistettu)

Tämän kirjoituksen kuva.?. Minulla näkyy Krista mustavalko raidalliset housut? Edellisessä postauksesssa toinen kuva oli puolisosi ja joku muu mies remontoimista maalaushommissa? Joku bugi vai jotain muuta. Oli pakko nyt kommentoida ihan pois tästä asiasta ;)

No nyt näkyy ainakin Titi-nalle :)

Tai joku muu nalle...

Kristaliina
Puutalobaby

Trioli!!!! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Bugilta kuulostaa - se kalsarikuva ja remppakuva kuuluvat tuohon sivupalkkiin eikä postaukseen... Tässä pitäis olla nallekuva ja viime postauksessa synttäriruokapöytää... Jatkuuko ongelma vielä, ja onko muillakin tätä? Jos on enemmänkin häikkää (eikä vaan joku pikaisesti ohimenevä juttu), niin ilmoitan ylläpitoon!

Andeli (Ei varmistettu)

Nyt kuvat on oikeita ;)

sylissä

Mä näin jo semmoista unta että minä ja Kahvittelija oltiin kylpylän saunaosastolla imettämässä. Sitten mun uikkari oli aivan liian iso ja se roikkui kokoajan ja mua hävetti. Eli mielessä on tuleva yölläkin! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hihi!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Onneksi mä en ole ainoa, joka näkee aina välillä unta muista bloggaajista! :D

sylissä

Musta on tosi hämmentävää nähdä unia ihmisistä joita ei ole tavannut. Tulee jotenkin semmoinen olo, että miten se on edes mahdollista. :D

Suvikka (Ei varmistettu)

Yhyy, meillä vielä kotona keskustelut käynnissä... Titi-nallet vs. miehen golf-kisat!!! Muuten en yhtään antais saumaa, mut voittajalle tarjolla brasilian matka :P t: 12 vuotta sambaa tanssinu nallefani!

Kristaliina
Puutalobaby

No hei äkkiäkös me sinne joku minigolf-rata pykätään pystyy, voi pelailla siellä :) ...ja HEI, mä voin ottaa meidän uuden Ipanapa-salsalevyn mukaan. Se soimaan - kaikki voittaa! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.