Tilannetiedotus: nimiäismekko

Puutalobaby

Nimiäismekkoprojekti edistyy - uskoitteko?

En minäkään.

Näin se tapahtuu. Raskasta & työlästä. (huomaa mini-Fresita)

Tähän mennessä tapahtunutta: Löysin netistä maailman kauneimman nimiäismekon, mutta koska... kröhöm... ohjeessa oli virhe... ...kröhöm... päätin ryhtyä luovaksi ja virkata Ihan Omanlaisen Mekon. Ja vihreän.

Tältä se näyttää nyt:

Ja tältä unelmissa:

Perhostenpiirtäjä-isi vähän innostui. Perhosia olisi tarkoitus tulla siis ehkä vähän vähemmän.

Nimiäisiin nyt kaksi viikkoa ja yksi päivä aikaa. Vedonlyönti pystyyn - minä päivänä tulee hermoromahdus...?

 

 

Kommentit

somewhere

Oi miten suloinen mekkoidea! Tosi kaunis. :)

Semi-Vierailija (Ei varmistettu)

Voi miten kaunis! Ja se alkuperäinenkin oli hieno idea, täytyy vaan katsoa, että mikä siinä ohjeessa oli ongelmana, mutta ajattelin itse inspiroitua vähän siitä ja virkata lyhyemmän (ja isomman) mallin, kun oma nappulaiseni jo varmaan kohta kävelee. Haluan hirveesti tsempata sua, ei tule hermoromahdusta, vaan vallan upea mekko!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana! Ja todellisuus näyttää olevan huomattavan lähellä tavoitetilaa, joten älä hellitä :) Väri on huikean hieno!

petite (Ei varmistettu)

Hienolta näyttää, tsemppiä projektiisi !!

Meillä neiti nyt reilut 1kk vanha ja joka ikinen vierailija tuntuu kyselevän mahdollisista nimi-juhlista.. Ei mulla oo ollut vielä aikaa miettiä semmosia, huhhuh !! Vaikka nimi on ollut tiedossa jo vaikka kuinka kauan ennen lapsen syntymääkin. Aivot ei nyt riitä mihinkään ylimääräiseen :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Sullahan on puolet jo valmiina. Tottakai valmistuu. Ehkä lopputuloksesta voi joutua hieman tinkimään, mutta kyllä siitä mekko tulee, ja kaunis sellainen. :)

Sandels
Sandels seuraa

Uusi pullo fresitaa niin sehän on valmis ;) Virkataanko perhosetkin? Upea tulee!

Liisa
Osasin!

Heitän tämän kuun lapsilisän likoon, että hermot ei mene ollenkaan! Mekko valmistuu ajoissa eikä tule edes kiire. :) Tsemppiä rutistukseen! (Mulle tulee aina virkkuukoukusta rakko! Toivottavasti sulla on laastareita jos niin käy.)

MirvaK

Mahtavasti edistynyt ja valmiiksi tulee ennen juhlia!

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos, täällähän selvästi uskotaan muhun! :D Oijoi ja Liisa heittää jo kovat panokset kehiin, nyt mun on pakko olla luottamuksen arvoinen :) 

Petite: Joo, meilläkään ei parin eka kuukauden aikana riittänyt jaksamusta edes nimijuhlasta puhumiseen. Nimijuhlapäivänä Silva onkin jo 4 kk ikäinen eli "myöhässä" taidetaan olla normiin nähden - ihan sama :)

Vinkki: Voitteko ehdottaa kenellekään, että järjestäkää te juhla meille, jos kerran juhlia haluatte...? Niin me tehtiin :D Me ei oltais jaksettu järjestää juhlaa ollenkaan, mutta sukulaiset lupasivat hoitaa kaiken: tuoda ruoat ja astiat ym. ja viedä ne lähtiessään pois. Meidän tehtäväksemme jää vain avata ovi, kun vieraat koputtavat :) ...ja sitten tuon mekon tietty keksin ihan tällaiseksi omaksi projektikseni.

Alussa jopa mietittiin, että mitä jos koko juhla järjestettäisiin mummolassa - ei tarvitsisi edes siivota. Mutta sitten päädyttiin kuitenkin olemaan meillä kotona, tuleepahan imuroitua :) Remonttikaaosta ei kyllä saada mitenkään kesytettyä, joten Silvan maljat nostetaan Ikean muuttolaatikoiden katveessa :)

Me ei olla niin turhan tarkkoja :D

Sandels: Joo, myös perhoset olisi tarkoitus virkata! Katsotaan, osaanko...

ps. Myös meillä oli nimi julkinen jo masusta asti, me ollaan vähän huonoja salaisuudenpitäjiä :)

MirvaK

Meillä onneksi kaikki juhlat sujuvat suht vähällä järjestämisellä. Anopilla oma pitopalvelu, joten kaikki sapuskat saadaan synttäreille, ristiäisiin yms. sieltä. Ja kun miehenä on henkilö, joka rakastaa järjestää juhlia, niin mä pääsen hyvin vähällä. :D

Esikoisen ristiäiset olivat kotona, toisen olivat pappilassa. Kolmannenkin ovat jossain muualla kuin kotona. Esikoisen nimeä kukaan ei tiennyt ennakkoon, toisen lapsen nimi oli tiedossa ennen ristiäisiä. En tiedä vielä kuinka tämän kolmannen kanssa käy.

P.S. En ole harrastanut virkkaamista, mutta eilen tein ensimmäisen kokonaisen työn varmaan lähes 20 vuoteen. Uusi luuri sai säilytyskotelon. Ja ei se ollutkaan niin hankalaa kuin luulin ja telkkariakin pystyi samalla katsomaan melkein yhtä hyvin kuin kutoessa.

Miitu (Ei varmistettu)

Mäkin uskon, että valmista tulee :) Tietty, jos stressiä haluaa lieventää, niin tekasee hihat täs vaihees, ja helmaan tulee pituutta lisää sen verran ku ehtii.

Ootko muuten huomannu Anttilas ja Kodinykköses myytävää Sylvia-lankaa? Parin kirjaimen pääs totuudesta, mutta ehkä se villa-silkki -langalle suotakoon. Nimipäivä sentis on sama. Ja tulosta syntyy nopsaan paksuilla puikoilla nimim. kerä =10 cm lisää pituutta 80 cm leveään peittoon illassa tai kahdessa :)

Kristaliina
Puutalobaby

Ai niin, Semi-Vierailija: jos saat alkuperäisestä ohjeesta jotain selkoa, vinkkaa toki tännekin! Mä en päässyt alkusilmukkaa pidemmälle, en vaan tajunnut :D

Täytyypäs muuten tsekkaa tuo Sylvia-lanka, kiitti vinkistä! Sylvia on muuten meidän suvussa kulkeva nimi, eli läheltä liippaa siinäkin mielessä :)

vilma.p
Vilma.P

Voi miten kaunis ja persoonallinen mekko tulossa!

Löysin blogisi vasta nyt ja naureskelin noille oikean sivupalstan kuvauksille. Muutenkin kirjoitat hyvin ja hauskasti!

-Vilma

kevjumbaforever

IIHANA JUTTU!! on se kiva kun kaikki tekee lilyssä juttuja. mä oon tehny bloggeriinki! siel on myös videoita joten hei tsekatkaa tää mun blogi. mä koitan saada julkkiksen huomaamaan mut ja se onnistuu vaa kaikkien tuella. tääonnistuu vielä! pitää uskoo unelmiinsa! tässä linkki: 

 
http://www.kevjumbaforever.blogspot.fi
 
LOVE YOU ALL <3
Mellu xoxo

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.