Toipilaskissa

Kissanvointipäivitys:

Tikrun non-stop oksentelu on loppunut – kiitos luultavasti pahoinvoinninestolääkkeen. Mutta myös tuttu kehräyshurina on poissa, vaikka Tikru viime yön jaloissani nukkuikin.

tikru_piilossa.jpg

Bongaa tästä kuvasta kissa.

Ruokakaan ei vielä maistu. Vaikka rapisuttelin kutsuvasti raksupussia, Tikru pysyi piilossa lempparipaikallaan vaatehuoneessa.

Seurailaan, seuraillaan. Ja juodaan parafiiniöljyä. (siis kissa, en minä)

Kyllä tämä tästä, varmasti-varmasti.

tikrun_korvat.jpg

Täällähän minä.

Ps. Jotta kipeänä oleminen jakautuisi perheessämme tasaisemmin, päätti bambupuikko hyökätä eilen polvilumpioni kimppuun. Siinähän sitten törrötti. Au.

Jännä juttu sinänsä: olin aina kuvitellut, että nuo bambupuikot ovat jotenkin turvallisempia kuin teräksiset – että ne räsähtävät poikki, jos niiden päälle vaikka istuu. Nyt Joel kuitenkin kertoi, että bambusta valmistetaan myös puukkoja ja keihäitä.

Aina oppii jotain uutta.

Kommentit (3)
  1. somewhere: Kiitos! Ja joo tosi samanlaiselta kuulostaa tämä meidän tapaus kuin teillä. Vielä on tänään ollut aika vaisu kisu täällä, mutta oksentelu ei ole ainakaan enää jatkunut. Toivottavasti parafiinit on saaneet sen liikkeelle!

    Juulia S: Hih joo, tää on tällaista arjen komiikkaa tämä elo 🙂 Kiva, kun löysit tänne ja pysy tosiaan mukana! Kiitos palautteesta! 🙂

  2. Kommentoin nyt tähän, koska se tuntuu kaikkein helpoimmalta. Muuta asiaa ei ollut, kuin että olen viimeisten kahden kuumepäivän aikana lukenut blogin alusta loppuun (tai toisinpäin) ja TYKKÄÄN.

    Kiitos hervottomista nauruista monien juttujen kohdalla (ei mitään pahantahtoista vaan oikeasti hauskuuntunutta, jos niin nyt voi sanoa) – jään seuraamaan myös jatkoa.

    Ja toivottavasti kisu paranee!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *