TOP-kympissää-supistus-ääää!

Heh tämän bloggauksen aihe on nyt suht kaukana siitä, mikä mun mielessä (”joko se syntyy?”, ”koska se syntyy?”, ”koska HEMMETISSÄ se syntyy?”, ”paljonks se supistusväli nyt oli?”, ”oliks toi lapsivettä?”) oikeasti päällimmäisenä liikkuu.

Mutta! Silti mä nyt aion kirjoittaa tän.

Nimittäin sähköpostiini oli näköjään äsken Kättärillä käydessäni tullut meili, jossa kerrottiin, että Puutalobaby on tällä hetkellä sen Aussie Blog Awards -äänestyksen (Reader’s Choice) TOP KYMPISSÄ!

Jee (supistus) jee!

Viime vuoden yleisöäänestysvoittaja (NaaG) oli kuulemma spurtannut voittoon viimeisellä äänestysviikolla lukijoitaan äänestysmuistuteltuaan, joten hitsi minä myös: jos et ole vielä Puutalobabyä äänestänyt, niin SAA ÄÄNESTÄÄ! 🙂

Täällä: http://www.lily.fi/aussie/?post_type=blogit&vote&p=648

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan luksusristeily (arvo 600 e) ja Aussien hiustenhemmottelupaketti.

lilyn_voittajat.jpg

Viime vuoden Lily-voittajat.

Heh se gaala on muuten 11.4. – eikä mulla ole mitään käsitystä, että pääsenkö sinne… Ilmoittauduin nyt just äsken kuitenkin. Kai tää nyt siihen mennessä on syntynyt?!?

Ja mulla ei ole mitään päällepantavaa. Oikeasti. Enhän mä hemmetti vie edes tiedä, minkä kokoinen mä silloin olen…

 

 

PS. Niin joo, piipahdin äsken Kättärillä – soittelin sinne iltapäivällä, kun oli supistanut puoli tuntia yhtä mittaa, ja sieltä neuvottiin käymään päivystyksessä tilannetsekkauksessa… Too much information -osuus: sormelle auki. Että voi vielä kestää, tai sitten ei. Huokaus.

PSS. Mä oon AIKA varma, että mä oon näistä gaalaehdokkaista ainoa, joka on sujuvasti kertonut kohdunsuun sormeilusta ja gaalapukeutumisesta samassa bloggauksessa 😀

Kommentit (21)
  1. ai niin ja tsemppiä niin gaalaan kuin synnytykseen!! 🙂

  2. SAMA! 😀 Heräsin kesken unien aamutuimaan ja heti piti tulla tarkistaan joko vauva on tullut 🙂 hei onnea synnytykseen, Se on jo lähellä! Kuuntelet ja luotat kroppaas vaan niin kyllä Se ilmottaa millon on aika lähteä. Itsellä vielä kaks kuukautta laskettuun aikaan ja yritän sitten luottaa nuihin kehon merkkeihin (as if! Kuitenki panikoin ja soittelen synnärille yhtenään ja ramppaan turhia reissuja,pienenki nipistyksen takia ;D)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *