Treffi-ilta: Talvisirkus Uni

Joo, me ollaan just niitä ihmisiä, jotka lähtee sirkukseen ja jättää lapset kotiin.

Oikeasti olen kyllä jo ihan odottanut, että koska voin ottaa Silvan mukaan Hurjaruuthin jokavuotiseen Talvisirkukseen. Mutta sen aika ei ollut vielä tänä vuonna – esitystä suositellaan yli 3-vuotiaille. Tirpalle tämä olisi ollut vielä aaaaaivan liian jännä.

Hehe, ja meinasi se olla (loppuosaltaan; siitä lisää myöhemmin) vähän liian jännä meille aikuisillekin.

sänky.JPG

Tämä taisi muuten olla kolmas tai neljäs kerta tämän viimeisen (lähes) kahdeksan kuukauden aikana, kun me ollaan päästy Joelin kanssa ihan kahdestaan ulos treffeille – tällä kertaa kiitos suunnitelmallisesti synkronoidun tuplamummilastenhoidon. Wohoo!

Sitä aikaa vaan odotellessa, että tällaisen treffilähdön voisi tehdä myös ilman sellaista epämääräistä rintalastan takana pusertavaa huolta. Vaikka tietää (lue: yrittää ajatella), että kyllä niillä kaikki sujuu – silti. Silvan jätän toki jo ihan ilman huolta, mutta voih meidän pieni Seela… 

Vaikka pienenpieni huolenjyvä koko ajan jossain taustalla nakersikin, silti tuntui tosi hyvältä olla edes joskus ihan Joelin kanssa kahdestaan. Uuu ihan pokkana täällä vaan ihmisten joukossa ilman lapsia. Tirpan sanoin: aikamoista.

käsillä.JPG

Niin, ja itse tämä sirkus: Talvisirkus Uni siis.

Vau.

Olen käynyt katsomassa Talvisirkuksia jo… …no, aika pitkään, välillä (kuten viime vuonna) on toki jäänyt vuosia väliin. Ylivoimainen ykkönen on ollut vuoden 2010 Talvisirkus Sika. Senjälkeiset sirkukset eivät jotenkin omalta kohdaltani koskaan päässeet yltämään Sian veroisiksi – tämä on kai se ongelma, kun pääsee näkemään liian hyviä esityksiä 🙂

Mutta ehkäpä vuoden tauko teki hyvää – tämänvuotinen esitys tuntui taas niii-iiiin hyvältä!

ikkuna.JPG

Mutta sitten tämä.

Tämä viimeinen numero:

laite.JPG

Ei hemmetti.

Sanotaan nyt vaikka niin, että olen ehtinyt nähdä nykysirkuksessa kaikenlaista. Mutta en ikinä-koskaan-milloinkaan mitään näin yksinomaan hullua, sairasta ja järjettömän vaarallista. Ei hemmetti. Ei hemmetti. Lopettakaa. LOPETTAKAA!

”Ei h*vetti toi kohta kuolee”, mä kuiskutin Joelille.
”Ei h*vetti tietääkö ton äiti, että mitä toi on tekemässä”, Joel supatti takaisin.

”Miehet.”, minä totesin esityksen jälkeen. ”Ne ajattelee, että tehdäänpä sirkusnumero – tilataan sellainen valtava rautakehikko ja sit tapetaan itsemme sillä.”

”Naiset.”, Joel totesi esityksen jälkeen. ”Miehet ei ikinä tekisi mitään tuollaista ilman naisia. Those guys are drowning in pussy right now.”

Ei heikkohermoisille.

Eikä sirkustyösuojeluasiamiehelle.

*******

Mutta joo, ihan mahtavan-mahtava Talvisirkus Uni siis Kaapelitehtaalla 6.1. asti.

Kantsii käydä pian katsomassa, jos haluaa nähdä myös tuon viimeisen numeron. Ennen kuin noi tyypit kuolee.

Kommentit (22)
 1. Oliko tuolla sirkuksessa kovin kovat äänet? Meidän kohta 4v pelkää/ ei tykkää kovista äänistä ja metelistä niin mietin kannattaako sitä viedä tuonne. Tokihan lavan jännittävät tapahtumat voivat olla mielenkiintoisempia kuin pelottavat äänet sitten loppujen lopuksi.

  1. Hmm no me istuttiin aika takana, mutta jotenkin en kiinnittänyt ääniin kamalasti huomiota… Ehkä ei siis ”perushuomiokynnyksen” ylittävää, mutta kyllä siellä sellainen live-bändi oli ja vastasi esityksen musiikista – eli ehkä suht kovaa kuitenkin… Apua miten surkea vastaus multa 😀

   Muutenkin esitys oli aika jännä, vaikka siellä alle kouluikäisiä katsomossa olikin. Ehkä kuitenkin enemmän aikuisille suunnattu kuin lapsille… Vaikka tosiaan oli siellä paljon lapsiakin!

 2. Onko Race Horse Company tuttu ryhmä? Pääosin suomalaisia nuoria miehiä, jotka lienevät kansainvälisesti tunnetumpia kuin suomessa (jossa sopivien estradien käyttöön saaminen on liian haasteellista). Juhlaviikoilla tänä syksynä esityksensä Super sunday kaupunginteatterin isollalavalla oli huikeaa ja paikoin hyvin jännittävää katsottavaa. Nyt ryhmä on osana White nights esitystä, jonka ensi ilta oli juurikin Suvilahdessa. Esitykset pyörivät suunnilleen jouluun asti. Lipputilanteesta en tiedä. Enkä ole vielä nähnyt onko kuolemanpyörä mukana tuossa showssa.

  1. Jee kiitos vinkistä!

   Nimi on tuttu, varmaan just Juhlaviikkojen mainoksista – mutta mä oon kuvitellut jotain ravihevoshommia 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *