Tsempparipalkinto!

Mikä on luvassa silloin, kun koko elämä on kaaoksessa ja levällään, mutta pieni väsynyt ihminen silti jollain ihmeellisellä ylivoimalla nyhertää jonkun (joskus ihan epäolennaisen) pikkujutun valmiiksi…?

Se on tsempparipalkinto!

Sen voi saada esimerkiksi aivotärähtänyt äiti-ihminen, joka ähertää naperon päiväunien aikaan duunijuttuja valmiiksi, muistaa lähettää meiliä Italian-talon vuokraajalle ja maksaapa itkuhälyttimen kohinaa uhmaten vielä yhden laskunkin (vain kolme päivää eräpäivän jälkeen!).

(tämän palkinnon saamiskriteereissä ei tarvitse ottaa siis ollenkaan huomioon sitä, että muut asiat ovat totaalilevällään, 85 kiloa pyykkiä kasassa makuuhuoneen lattialla, matkajärjestelyt tekemättä, loput laskut hukassa lehtipinojen uumenissa ja kaziljoona blogikommenttia ja meiliä vastaamatta)

Täten ojennan (tsädää) tämän päivän tsempparipalkinnon mulle – hyvä minä!

*******

Tämä palkinto on myös siitä hyvä, että sen voi saada useampikin ihminen samana päivänä. Palkintoraatina jokaisen ihmisen kunnianarvoisa ”minä ihan ite”. Käsiä ylös – kuka muu saa tsempparipalkinnon tänään?

 

PS. Termi muistaakseni ammoisen-exäni-nykyisen-ystäväni lanseeraama joskus 90-luvun lopussa – hän toki saattoi lainata sen taas jostain muualta.

 

 

Kommentit (15)
 1. Paljon palkittuja, hyvä me! 🙂 Ja hei Rullakatriina: tää onkin ehkä ainoa palkinto, jonka voi saada just nimenomaan myös suihkuun menemisestä. Tai roskien viemisestä. Tai just siitä, että ei väsymyshysterisoinut ihan niin paljon kuin edellisenä päivänä 🙂

  Heini, joo löytyy täältä: http://www.lily.fi/juttu/kuvia-kuvia-kuvia-eli-eka-tuloksia-varjailysta
  Tuo mun sivuvalikon hakupilvi on (kröhöm) vähän sekava, mutta sieltäkin sinne pääsee tunnisteiden DIY ja tee-se-itse -kautta. Mulla onkin muuten tarkoituksena taas postailla lisää värjäilytuloksia tässä jossain vaiheessa, lähiaikoina 🙂

 2. Heini/Vierailija
  25.4.2013, 08:04

  Moi!! Tää ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta yritin etsiä sitä postausta
  jossa värjäsit tekstiiliväreillä kaikenlaista… Olisiko se jotenkin helposti löydettävissä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *