Tuplavaunuarvonta! Nyt!

Puutalobaby

Vaunut arvontaan lahjoitti: Bumbleride

Vih-doin-kin! Nyt arvotaan lukijoiden kesken ne tuplavaunut: turkoosin väriset (mun valinta) Bumbleride Indie Twin -tuplat, joissa mukana lisävarusteena (jos voittaja tarvitsee) myös vauvankoppa.

Aiemmin tapahtunutta täällä, täällä ja täällä.

*******

Kiitos koko arvontahommasta kuuluu siis Bumbleriden maahantuonnissa työskentelevälle Jonnalle, joka on myös blogin vakkarilukija. Kiitos! Jonna toivoi, että meidän perhe testaisi näitä arvottavia vaunuja hetken ennen arvontaa - että osattaisiin kertoa näistä oikeita käyttökokemuksia eikä olla vain myymäläpyörittelyiden varassa.

Jonna luultavasti arvasi, että käyttötestin jälkeen me todellakin tykätään noista.

Okei, ensivaikutelmaamme varmasti vaikutti se, että ensimmäinen testirundi (käynti mummilassa) oli juuri se kerta, jolloin Seela ensimmäistä kertaa ei huutanut vaunuissa. Vau. Näiden täytyy olla hyvät :)

Sittemmin vaunuja on testattu hiekkateillä ja kaupungilla (metrossa, bussissa, ratikassa). Niillä on käyty mummilan lisäksi leikkipuistossa, keskustan ravintolassa, lähikaupassa ja pienellä R-kiskalla - eli oikeastaan kaikissa meidän elämän "perusolosuhteissa".

Tuplavaunuja on hurjan kevyt työntää. Kääntyileviin etupyöriin olemme tietty tottuneet Bugiksissakin - ihanaa, kun esim. bussissa voi vaan näppärästi pyöräyttää vaunut oikealle paikalle. Tykkään jotenkin noista isoista etupyöristä: ne tuntuvat tukevilta ja rullaavat kevyesti.

Joel itse asiassa intoutui keveydestä jopa "mennäänkö lujaa?" -fiiliksiin ja otti heti eka reissulla niiden kanssa pienen juoksuspurtin. Joo en suosittele etupyörät vapaina; ne lähtevät väpättämään niin kuin Bugiksissakin. Apua: hetken ajan luultiin, että kaatuu koko vaunu. Okei, otetaanpa siis rauhallisemmin, vaikka kevyt vaikutelma saattaisikin innostaa tuollaisiin spontaaneihin pyrähdyksiin. Etupyörät paikoilleen lukittuna juoksukin olisi varmaan sujunut.

Ratikkakiskot ja katukiveykset näillä on helppo ylittää: ei jumitusvaaraa niin kuin Bugisten pienillä etupyörillä.

Mahduimme kaikkialle, mihin halusimmekin. Näiden leveys on sama (74 cm) kuin tupla-Bugiksissa, muutaman sentin kapeampi kuin meidän omissa Emmaljungan Vikingeissä. Jopa R-kiskan kapeasta luiskasta (jonka jälkeen tulee jyrkkä käännös ovesta sisään) selviydyin yksin, ilman mitään ongelmia.

Ja tämäkin on nyt testattu: siihen matalalattiaratikan keskiosaan nämä mahtuvat myös silloin, kun on muita vaunuja kyydissä. Eli näitä mahtuisi kolmet siihen rinnakkain - menevät siis näppärästi myös niihin reunimmaisiin "pieniin koloihin". Korkealattiaiseen ratikkaan tuplilla tietysti ei kannata edes yrittää.

Bussimatkalle osui veemäin... ei-kovin-huomaavainen bussikuski: ei laskenut lattiaa ja jätti bussin vielä aika kauas jalkakäytävästä - vaikka nätisti jo hyvissä ajoin hänelle viittoilin, että olen tulossa bussiin. Tämän takia mieluummin matkustan ratikalla.

Mutta selvisin, vaikka vähän hirvitti. Askelma bussiin tuntui korkeammalta kuin tuossa näyttää.

Hmm, mikäs vielä voisi testauksen jäljiltä kiinnostaa... No siis yleisvaikutelma oli vaan tosi-tosi hyvä. Plussaa vielä näistä:

  • Laadukkaan ja kestävän oloiset vaunut.
  • Vauvankoppa irtoaa helposti rungosta ja se on myös helppo kiinnittää takaisin (helpompi kuin Bugiksissa).
  • Helppo pääsy isoon tavarakoriin (myös helpompi kuin Bugiksissa)
  • Tosi laadukkaan ja mukavan oloiset turvavyöt naperoistuimessa (toisin kuin Bugiksissa - niiden turvavyöt on mun mielestä karsean huonot kokonaislaatuun verrattuna)
  • Pienet kivat yksityiskohdat: rannehihna (niin kuin Bugiksissakin), mukiteline ja renkaiden pumppu kuuluivat pakettiin.
  • Aaa joo ja ihana väri tuo turkoosi.

Vertaan näitä Bugiksiin (Cameleoneihin) siis vain siksi, että niistä mulla on aiempaa kokemusta :)

En edelleenkään keksi näistä kuin yhden miinuksen: se, että istumaosan suunta ei ole käännettävissä. Naperomatkustaja kulkee siis aina kasvot menosuuntaan päin. Nämä olisi oikeasti ihan täydelliset vaunut, jos tuo kriteeri vielä täyttyisi.

Meillä on siis totuttu työntämään tirppaa kasvot työntäjään päin - siinä voi sitten samalla jutella kaikesta, mitä nähdään. Silva ei työntösuunnan muutoksesta ollut moksiskaan; viihtyi hyvin myös näin päin. Mutta vähän suretti, kun tirppana siellä yksistään jutteli enkä minä kuullut, että mitä... Voi Bumbleride Bumbleride, seuraavaan malliinne kehittäkää tämä käännettävyys!

Jos keksitte vielä jotain kysyttävää näistä, niin kysykää! ...jos en siis tajunnut kertoa jostain yksityiskohdasta.

Ja sitten siihen arvontaan!

Edelleen tämän bloggaajan vilpitön toive on, että tähän arvontaan osallistuvat vain sellaiset, kenellä oikeasti on käyttöä vaunuille. Eli pliis ei jälleenmyyntiin tai voitontavoitteluun! Tämä koko hommahan lähti siis liikkeelle siitä, että meitä (ja monia muita) huijattiin ja Bumbleridelta haluttiin auttaa meitä hurjan ikävässä tilanteessa. Ihan tosi-tosi kovasti toivon siis, että nämä vaunut pääsisivät "hyvään kotiin". Ja minut tekisi hurjan iloiseksi, jos voittaja vieläpä oman käyttönsä jälkeen antaisi nämä vaunut eteenpäin niitä tarvitsevalle. Hyvä kiertämään - jookos...? <3

Tässä arvonnassa arvotaan siis nämä turkoosit (aquamarine) Bumbleride Indie Twin -vaunut, jotka meillä on ollut pari viikkoa testikäytössä. Täyskorkkaamattomat nämä vaunut eivät siis ole, vaan niillä on ihan vähän ajeltu. Pakettiin kuuluu yksi tuollainen vauvankoppa, eli tällä kokoonpanolla voi ajella joko kahden naperon tai vauvan & naperon kanssa. Jos käyttäjinä on vauvakaksoset, toisen tuollaisen vauvankopan ostamalla nämä saa käyttöön kaksosillekin.

Arvonta on käynnissä juhannusaattoon (20.6.) klo 14 asti - voittaja pääsee siis juhannuksen viettoon jo voitostaan tietäen! Arvontaan voit osallistua tämän bloggauksen kommenttikenttään hihkaisemalla taas merkin itsestäsi ja samalla kertomalla, minkä ikäisiä tyyppejä näillä vaunuilla sitten tultaisiin työntelemään, jos voitto osuisi kohdalle.

...ja jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, muista laittaa myös meiliosoitteesi siihen kommenttilomakkeeseen, niin saan sinuun tarvittaessa yhteyden!

 

PS. Oletko yksi niistä huijatuista? Jos menetit sille huijarille rahasi vaunuja ostaessasi (etkä ole vielä ostanut vaunuja), laita mulle meiliä - arpaonneasi vauhdittamaan laitan arvonnan yhteydessä sinulle kymmenen "arpaa".

PSS. Arvottavat vaunut saatu Bumblerideltä (kiitos!) - ja tässäkin tapauksessa bloggaaja saa arvonnasta ainoastaan roppakaupalla hyvää mieltä :)

Kommentit

mariR (Ei varmistettu)

Jee!! Hankinnassa tuplat jokatapauksessa. Vauva 10kk löytyy ja seuraava syntyy helmikuussa, eli äkkiseltään arvelisin aika välttämättömiksi tuplia tähän perheeseen! :D Esikoinen 4vee saa jo kävellä tai pyöräillä sentään itse.
Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

sanumaria

Pakkohan se on osallistua :) vaunuihin pakattais tyypit, joilla on ikää kaikki 12 päivää (kohta pääsee uloskin kunnolla, jee)!

Hennam (Ei varmistettu)

Osallistun! Meillä vuosikas poika,ja toiveissa kovasti pikkusisarus,joten ennemmin tai myöhemmin käyttöä on. :)

eppunen

Mähän vasta voitin siinä pruuttatestaaja-arvonnassa enkä usko arpaonnen osuvan kohdalle heti uudelleen, mutta kokeillaan. Oikeastihan kyllä haaveilen niistä emmaljungan tuplista jotka teilläkin on, mutta arvontavoitto tietäisi vähemmän viikonlopputöitä miehelle...

Meiltä löytyy siis nyt 1,5v Papu, joka saa pikkusisaruksen lokakuussa (la 1.10. Enkä usko että raskauteni ei menisi yliajalle). Papu olisi silloin n. 1v 10kk ja vauva tietenkin ihan pieni.

Sanna K (Ei varmistettu)

Hiphei! Täälläkin osallistutaan vaunuarvontaan! :) Meidän ryhmärämään kuuluu isosisko vähän vajaa 2 vee ja sen pikkuveikka 6,5 viikkoa.

M-mM (Ei varmistettu)

Moikka,
Osallistumme arvontaan näistä tuplista. Ja vaikka kotona yhdet tuplat onkin, niin uusille olisi kyllä tarvetta, sen verran kovassa käytössä ovat olleet. Käyttäjinä siis 2v 10kk, 1v 5kk ja 3kk ikäiset lapset :)
Blogiasi on ollut hauska seurata ja vertailla omaan elämään lasten kanssa. Niin paljon on samaa mutta paljon erilaistakin :)

embiii (Ei varmistettu)

Apua! Mitkä vaunut wow! Meillä tosiaan kävi tämän ensimmäisen lapsosen vaunu ostoksissa niin että olin emmaljungan vaunuja ostamassa tori.fi kautta ja tuntui luotettavalta myyjältä kunnes vaunut eivät saapuneetkaan. Teimme niin että maksettiin puolet vaunuista,mutta sekin oli jo paljon 300€ ! Jouduttiin siis tyytymään ihan 60€ vaunuihin! :/ nyt on loppuvuonna syntymässä toinen pienokainen ja vaunuja kuumeisesti etsinyt, mutta joudutaan varmaankin taas tyytymään halpoihin ja ei niin käytännöllisiin ja hyviin vaunuihin kun häät tuossa heinäkuussa ja se tuo taas ison aukon lompakioon :/ minäkun niin olen rakastunut tällähetkellä double monkey emmaljungan kaksostrn rattaisiin ♡ nämä ovat hyvin saman moiset! Toivotaan että arpaonni suo meitä! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Voi harmi tuota huijaushommaa! Meiltä meni 750 e, yhhh. Oiskohan ollut jopa sama huijari liikkellä... Hei laita mulle meiliä (meiliosoite tuolla sivupalkissa), niin saat ne "ekstra-arvat" arvontaonnea vauhdittamaan arvontaan!

Jomako (Ei varmistettu)

Niin mukana! Meillä on pikkutyypit 2v3kk ja 5kk JA yllätys salamatkaaja masussa! :)

asstrid (Ei varmistettu)

Minä osallistun! Koko perheen voimin. Nyt jo löytyy 1v 7 kk poika ja toinen on kovaa vauhtia "valmistumassa" rv 37+6 :) että juhannuksen jälkeen pääsisi heti vaunut tositoimiin!

Pian kahden äiti (Ei varmistettu)

Meille, meille!! Oon jatkuvasti siirtänyt hamaan tulevaisuuteen näitä tuplien hankintaa, kun noita kulkuneuvoja on jo joka lähtöön eteinen täynnä. Mutta luulenpa etten selviä ilman kun mieskin joutuu jo heinäkuuksi takaisin töihin, eikä oo kahta kuljettajaaa kaksille eri kärryille, ja laskettu aika on juuri tuo juhannusaatto, eli hyvin nopeesti joutuu jäädä jo omilleen arkipäiviksi 2 ja 0 v kanssa ja kai se on uloskin niiden kanssa lähdettävä.

Isa Piiroinen (Ei varmistettu)

Pakko osallistua arvontaan! Meillä on siis esikoinen 2v2kk ja pikkuveli kohta 5,5kk. Käytössä nyt P&amp;T Navit mutta tykkäisin kuitenkin enemmän vierekkäin istuttavista. Meni vaan omaisuus noihin vaunuihin niin ei ole varaa laittaa omaisuutta toisiin rattaisiin. :D

Kyytiin pääsisivät heinäkuussa 2 v. täyttävä esikoinen sekä esikoisen synttäripäivän tienoilla syntyvä vauva =). Vaunujen leveys olisi todella passeli, koska ulko-ovestamme eivät normi tuplat (esim. Emmaljungan) mahdu. Muutenkin vaikuttavat todella sopivilta tarpeisiimme =).

Satussa (Ei varmistettu)

Waau, kuulostavat mahtavilta rattailta! Meillä kyytiin pääsisivät 1v. poika ja 3v. tyttö, joka ei vielä pyörällä osaa kunnolla ajaa, eikä jaksa niin pitkiä matkoja kävellä, mitä kuljetaan. Ja TOIVOTTAVASTI samoissa rattaissa matkustaisi pojan vieressä vielä vauvakin :)

Armass (Ei varmistettu)

Isompi matkustaja olisi 1v 8kk toivon mukaan pienemmän syntyessä. :) Ja vaunut todella tulisi tarpeeseen, sillä apua! Me ostettiin puutalovanhus! Ja ensi talvena on kaksi puutalobabya eikä yhtään autoa.

piupali (Ei varmistettu)

Jee, tätä arvontaa mä olen melkein odottanutkin!! :) En haluaisi nyt kuulostaa säälittävältä, mutta nää vaunut olisi oikeasti niiiiiin pelastus meille. Toinen lapsi tulossa ja kahden opiskelijan budjetilla ei ihmeitä hankita. Ja ehdottomasti menisi kiertoon sitten oman tarpeen jälkeen. Oh, mä pidän itselleni peukkuja. :D

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Innolla osallistun arvontaan! Me ei raaskita ainakaan etukäteen ostaa tuplarattaita vaan yritetään pärjätä seisomalaudalla mutta hankitaan tuplat sitten, jos on aivan pakko. Ne tulisivat tarpeeseen kaksivuotiaalle tyttöselle ja heinäkuun lopussa syntyvälle vauvalle. 

 

Punajuuri (Ei varmistettu)

Onpas ihana tuo väri! Mikäli me voitamme vaunuissa kulkee muuten karkuun juokseva 2,5 vee ja talvella syntyvä vauva. Olemme paljon miettineet tuplien tarvetta, mutta julkisissa ja kaupungilla liikkuessa en kyllä uskaltaisi antaa taaperon juosta itse ;)

JiiHoo (Ei varmistettu)

Hep, mukana! 2kk laskettuun eikä vielä tuplista tietoakaan. Matkustajina vaunuissa olisivat siis elokuussa neiti 2v 2kk ja tuore pikkuveljensä.

Heilise (Ei varmistettu)

Mukana! Meillä tulisi käyttöön syys-lokakuussa syntyvälle perheen kolmannelle lapselle ja syksyllä 1v9kk vanhalle tulevalle isosiskolle. Kesällä 4v täyttävä poika kulkee joko jalan tai pyörällä mukana :) oispa ihanat ja näitä oon vähän kattellutkin.

jokirapu (Ei varmistettu)

Matkustajiksi pääsisivät isoveli2v ja pikkuveli 8kk. Vaunuille tulisi hurjasti kyllä käyttöä sillä mulla ei ole autoa käytössä vaan kuljetaan jatkuvasti kävellen joka paikkaan, eikä arvatenkaan 2v jaksa vielä ihan joka paikkaan/pitkiä matkoja kävellä.

iippa (Ei varmistettu)

Mekin osallistutaan! Ihan just nyt ei olis vielä tarvetta tuplille, mutta lähitulevaisuudessa kyllä. Meillä on 7kk ikäinen poitsu ja toiveissa pikkusisarus, sittenpä niitä tarvittaisiin! Siihen asti antaisin tuplat ystävän käyttöön, heillä 1v napero jolle syntyy parin kk päästä pikkuveli! :)

Hempukka (Ei varmistettu)

Perheestä löytyy tällä hetkellä 3 ja 1,8 vuotiaat lapsukaiset. Marraskuussa olisi laskettu aika jos kaikki menee hyvin. Alku ollut yhtä kivikkoa :( toiveet on suuret, mutta aina ne ei riitä. Kunnon tuplavaunut tarvittaisi. Käytettyä olen etsinyt, mutta nyt jo 3 joutunut huijarin kohteeksi :( embiille kaupattiin samoja emmaljungia vissiin kuin meille :( tuplat menisi todella tarpeeseen :)

Kristaliina
Puutalobaby

Eikä! Toivottavasti sun onni nyt tässä vaunuhommassa kääntyy! Hei laita sinäkin mulle meiliä, niin saat tupla-arvat, jos oot menettänyt rahoja sille perhanan huijarille...

sannariini (Ei varmistettu)

Voih... tuplia vailla tosiaan. Viides ihana pienokainen kovasti koittaa tehdä syntymää &lt;3 tuplia en ole edes ajatellut tänne ahtaaseen"kaupunki" kolmioon käyttöön, mutta nyt vahingossa pääsemmekin maalle ihanien lenkkipolkujen vierelle. Tuplia tulisi käyttämään reilu 2v tytyönen yhdessä tulevan pikkuprinsessan kanssa.

viiden äiti (Ei varmistettu)

meillä on 2kk tyttö ja 2vee poika jotka saisi näillä kyytiä :) olen haaveillu kuntoilun alottamisesta mutta kun ei ole sellasia rattaita mihin saisi myös vauvan mukaan ja että ne liikkuisi hyvin hiekkatiellä, ja toki joka paikassa muuallakin :)

.suttura (Ei varmistettu)

Jeee, vihdoinkin!
Odotin tätä arvontaa niin hartaudella, että meillä on tuplat vielä hankkimatta vaikka laskettuun on enää 10 viikkoa - apua! Halusin meinaan kuulla teidän käyttökokemukset näistä ensin vaikkei arpaonni suosisikaan :) Täytyy sanoa, että kaikki kuullosti tosi hyvälle ja kivalle, mutta IIK MIKÄ VÄRI! Aivan ihana!!

Eli arvontaan, arvontaan!
Matkustamaan pääsisi Tapani 1,5v ja Vauva LA 08/14. Jahkahan syntyy :)

Ja jatko meiltäkin olisi jo selvänä sillä toissapäivänä selvisi, että ystäväpiirissä odotetaan esikoisIA. &lt;3 Me ollaan yleensä oltu siistejä ja tehokkaita vaunujen käyttäjiä eli heti kun Tapanin jalat kantaa vähän enemmän niin vaunut jatkaisi meiltä matkaa. :)

RoosaO (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan, mutta voittaessani vaunut eivät menisi minulle itselleni vaan kummitytön perheelle. Kummityttö on nyt vajaa 1,5 vuotta ja marraskuussa syntyy pikkusisarus. Kyseisellä perheellä ei ole varaa hankkia vaunuja, joten tämä olisi mahtava juttu jos he vaunut sattuisivat saamaan :)

saandra (Ei varmistettu)

Ja mukana ollaan!! Reilu puolitoista vuotinen natiainen olemassa ja sisarus tulossa kesä/heinäkuun vaihteessa. Vaunuille löytyisi käyttöä kyllä :)

Helki (Ei varmistettu)

Mäkin voitin jo pruutta-arvonnassa, mutta silloin en vielä tiennyt salamatkustajasta, jonka olisi tarkoitus syntyä tammikuussa. Nuorimmainen on vauvan syntyessä vasta 1 v 5 kk, joten tuplat todellakin tarvitaan. Osallistun nyt siis tähänkin arvontaan. Ihan paras blogi tämä!!!

Jakka (Ei varmistettu)

Meille on marraskuussa tulossa pikkukakkonen, ja tuo ykkönen ois silloin 1v ja 10kk. Et tarpeeseen tulisivat.

Ansukka (Ei varmistettu) http://helliahetkiakarpaloretkia.blogspot.fi/

oi! Nämä tulisivat tarpeeseen. Lokakuussa syntyvä vauva sekä silloin 2v! :)

ninnukkalliini (Ei varmistettu)

Vaunuissa matkaisivat 2, 5vee ja syystalvella saapuva sisarus...arvonnassa mukana siis :)

Ilona - Erityinen Elämä (Ei varmistettu) http://www.erityinenerityinen.blogspot.com

Voi mikä ihana, niin meille tehty arvonta! Jospa kerranki arpaonni suosis..

Vaunujen käyttäjät olisi nyt juhannuksena 2 vuotta täyttävä poika ja syyskuussa syntyvä pikkuveli. Ei olla raaskittu itse ostaa vielä tuplia.. :)

Han (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan, vaunuja pääsisi käyttämään 2,5 v sekä syksyllä syntyvä pikkusisarus. Kovin kauaa näitä ei meillä tarvittaisi, vain talvella lenkkeillessä yms. Sen jälkeen laittaisin mielellään hyvän kiertämään :)

Han (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan, vaunuja pääsisi käyttämään 2,5 v sekä syksyllä syntyvä pikkusisarus. Kovin kauaa näitä ei meillä tarvittaisi, vain talvella lenkkeillessä yms. Sen jälkeen laittaisin mielellään hyvän kiertämään :)

jenniiii (Ei varmistettu)

Vaunuissa matkustaisi tammikuussa syntyvä vauva ja tammikuussa 2v täyttävä isoveli :)

M-M

Me kans mukaan arvontaan.  Matkustajina olis 2-vuotias ja vauva, jonka la on juhannusaattona.  

Täällä nyt jännätään syntyykö vauva ennen vai jälkeen juhannuksen :)

SaaraO (Ei varmistettu)

Hep! Tahdon! Turkoosi on lempivärini :) Ja mulla 1kk ja 2v2kk ikäiset tyttäret &lt;3
Eli aika samanikäiset ku sulla Krista!
Mulla tulee käytettyä päivittäin kun omistan amerikapitbullterrierin joka tarvii myös liikuntaa. Lisäks esikoinen nukahtaa vaan rattaisiin - Ouch!!
&lt;3- Saara

täti34v. (Ei varmistettu)

Eero2v. ja parin viikon päästä Sille ois tulossa sisko tai veli!!

miramarmuli (Ei varmistettu)

Ui miten kauniit! Meillä on kovasti seuraava raskaus yrityksessä, esikoinen täyttää elokuussa 3. :) noi olisi mahtavat, kun toi poitsu ei ihan hirveen pitkiä matkoja vielä jaksa itse kävellä ja säntäilee sinne sun tänne - kaupungissa on ihan pakko pitää vielä rattaissa.

Lantsari (Ei varmistettu)

Mahtavat rattaat ja plussaa vielä värivalinnasta ;). Meillä on parivuotias pienmies, josta on tulossa syksyllä isoveli. Käyttöä olisi siis!

Emmm (Ei varmistettu)

Oih, oon ihan rakastunut tähän väriin! Meillä on 9/13 syntynyt esikoinen ja 9/14 olis tulossa kakkonen. Käyttöä olisi pitkäksi aikaa!

Kath

Jee, tätä on odotettu! Varsinkin siis nyt, kun tuplille olis tulossa toinenkin käyttäjä! ;) toisen olis siis määrä syntyä joulukuussa, jolloin esikoinen on noin 1,9v. :)

MT (Ei varmistettu)

Todellakin osallistun, upee arvonta!:) Meille tulis tarpeeseen tuplarattaat, lokakuussa syntyy toinen lapsi ja tuolloin isoveli on 1v5kk. Paljon ulkoillaan ja vaunuillaan koiraa lenkittäessä sekä puistoillessa.

Hanne14 (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! Meillä 4v ja 1 v tytöt. Sekä syyskussa syntyvä vauva. Mä oon niiiiiiin unelmoinu näistä tuplista, ei vaan ole ollut varaa ostaa :/

Ihana idea tuo kiertoon laittaminen, näin myös tekisin oman käyttömme jälkeen. :)

Maikki_ (Ei varmistettu)

Osallistutaan! Tuoreet tuplaneidit ja reipas pieni isoveli meillä :)

annikah (Ei varmistettu)

Meillä on kaksi pientä murua, toinen 1,5-vuotias sähikäinen ja toinen 2 kk, pari viikkoa teidän Seelaa vanhempi. (Niin mukava on ollut lukea sun blogia kun oma odotus- ja vauva-arki on niin samassa vaiheessa kuin mitä teillä!) Meillä nuo vaunut tulisivat niiiiin tarpeeseen, tämä nuutunut äippä pääsisi helpommin lasten kans ulkoilemaan, mies kun on ensin päivät töissä ja illat raksalla.

Hekku (Ei varmistettu)

Hei jee, pääsenpäs kuin pääsenkin osallistumaan tähän arvontaan ihan oikeesti tulevana kahden ipanan äitinä! :) Ihailin ja huokailin jo silloin ekan vaunuarvonnan aikaan, että oispa meilläkin tarvetta tuplille... ja pumtsipum-tadaa: vuodenvaihteen jälkeen ois talossa toinenkin pikku tättärää 2,5-vuotiaan äärimmäisen vauhdikkaan esikoispojan seurana! Ajokortittomana tuplarattaille olis käyttöä, pysyis esikoinenkin rattaissa bussimatkoilla ja kaupunkireissuilla. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa! :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.