Tuplavaunuarvonta! Nyt!

Vaunut arvontaan lahjoitti: Bumbleride

Vih-doin-kin! Nyt arvotaan lukijoiden kesken ne tuplavaunut: turkoosin väriset (mun valinta) Bumbleride Indie Twin -tuplat, joissa mukana lisävarusteena (jos voittaja tarvitsee) myös vauvankoppa.

Aiemmin tapahtunutta täällä, täällä ja täällä.

*******

Kiitos koko arvontahommasta kuuluu siis Bumbleriden maahantuonnissa työskentelevälle Jonnalle, joka on myös blogin vakkarilukija. Kiitos! Jonna toivoi, että meidän perhe testaisi näitä arvottavia vaunuja hetken ennen arvontaa – että osattaisiin kertoa näistä oikeita käyttökokemuksia eikä olla vain myymäläpyörittelyiden varassa.

Jonna luultavasti arvasi, että käyttötestin jälkeen me todellakin tykätään noista.

eka ajelu.JPG

Okei, ensivaikutelmaamme varmasti vaikutti se, että ensimmäinen testirundi (käynti mummilassa) oli juuri se kerta, jolloin Seela ensimmäistä kertaa ei huutanut vaunuissa. Vau. Näiden täytyy olla hyvät 🙂

Sittemmin vaunuja on testattu hiekkateillä ja kaupungilla (metrossa, bussissa, ratikassa). Niillä on käyty mummilan lisäksi leikkipuistossa, keskustan ravintolassa, lähikaupassa ja pienellä R-kiskalla – eli oikeastaan kaikissa meidän elämän ”perusolosuhteissa”.

eka ajelu2.JPG

Tuplavaunuja on hurjan kevyt työntää. Kääntyileviin etupyöriin olemme tietty tottuneet Bugiksissakin – ihanaa, kun esim. bussissa voi vaan näppärästi pyöräyttää vaunut oikealle paikalle. Tykkään jotenkin noista isoista etupyöristä: ne tuntuvat tukevilta ja rullaavat kevyesti.

Joel itse asiassa intoutui keveydestä jopa ”mennäänkö lujaa?” -fiiliksiin ja otti heti eka reissulla niiden kanssa pienen juoksuspurtin. Joo en suosittele etupyörät vapaina; ne lähtevät väpättämään niin kuin Bugiksissakin. Apua: hetken ajan luultiin, että kaatuu koko vaunu. Okei, otetaanpa siis rauhallisemmin, vaikka kevyt vaikutelma saattaisikin innostaa tuollaisiin spontaaneihin pyrähdyksiin. Etupyörät paikoilleen lukittuna juoksukin olisi varmaan sujunut.

Ratikkakiskot ja katukiveykset näillä on helppo ylittää: ei jumitusvaaraa niin kuin Bugisten pienillä etupyörillä.

bussissa.JPG

Mahduimme kaikkialle, mihin halusimmekin. Näiden leveys on sama (74 cm) kuin tupla-Bugiksissa, muutaman sentin kapeampi kuin meidän omissa Emmaljungan Vikingeissä. Jopa R-kiskan kapeasta luiskasta (jonka jälkeen tulee jyrkkä käännös ovesta sisään) selviydyin yksin, ilman mitään ongelmia.

Ja tämäkin on nyt testattu: siihen matalalattiaratikan keskiosaan nämä mahtuvat myös silloin, kun on muita vaunuja kyydissä. Eli näitä mahtuisi kolmet siihen rinnakkain – menevät siis näppärästi myös niihin reunimmaisiin ”pieniin koloihin”. Korkealattiaiseen ratikkaan tuplilla tietysti ei kannata edes yrittää.

Bussimatkalle osui veemäin… ei-kovin-huomaavainen bussikuski: ei laskenut lattiaa ja jätti bussin vielä aika kauas jalkakäytävästä – vaikka nätisti jo hyvissä ajoin hänelle viittoilin, että olen tulossa bussiin. Tämän takia mieluummin matkustan ratikalla.

Mutta selvisin, vaikka vähän hirvitti. Askelma bussiin tuntui korkeammalta kuin tuossa näyttää.

bussiin.JPG

Hmm, mikäs vielä voisi testauksen jäljiltä kiinnostaa… No siis yleisvaikutelma oli vaan tosi-tosi hyvä. Plussaa vielä näistä:

 • Laadukkaan ja kestävän oloiset vaunut.
 • Vauvankoppa irtoaa helposti rungosta ja se on myös helppo kiinnittää takaisin (helpompi kuin Bugiksissa).
 • Helppo pääsy isoon tavarakoriin (myös helpompi kuin Bugiksissa)
 • Tosi laadukkaan ja mukavan oloiset turvavyöt naperoistuimessa (toisin kuin Bugiksissa – niiden turvavyöt on mun mielestä karsean huonot kokonaislaatuun verrattuna)
 • Pienet kivat yksityiskohdat: rannehihna (niin kuin Bugiksissakin), mukiteline ja renkaiden pumppu kuuluivat pakettiin.
 • Aaa joo ja ihana väri tuo turkoosi.

Vertaan näitä Bugiksiin (Cameleoneihin) siis vain siksi, että niistä mulla on aiempaa kokemusta 🙂

En edelleenkään keksi näistä kuin yhden miinuksen: se, että istumaosan suunta ei ole käännettävissä. Naperomatkustaja kulkee siis aina kasvot menosuuntaan päin. Nämä olisi oikeasti ihan täydelliset vaunut, jos tuo kriteeri vielä täyttyisi.

Meillä on siis totuttu työntämään tirppaa kasvot työntäjään päin – siinä voi sitten samalla jutella kaikesta, mitä nähdään. Silva ei työntösuunnan muutoksesta ollut moksiskaan; viihtyi hyvin myös näin päin. Mutta vähän suretti, kun tirppana siellä yksistään jutteli enkä minä kuullut, että mitä… Voi Bumbleride Bumbleride, seuraavaan malliinne kehittäkää tämä käännettävyys!

Jos keksitte vielä jotain kysyttävää näistä, niin kysykää! …jos en siis tajunnut kertoa jostain yksityiskohdasta.

kurkistus.JPG

Ja sitten siihen arvontaan!

Edelleen tämän bloggaajan vilpitön toive on, että tähän arvontaan osallistuvat vain sellaiset, kenellä oikeasti on käyttöä vaunuille. Eli pliis ei jälleenmyyntiin tai voitontavoitteluun! Tämä koko hommahan lähti siis liikkeelle siitä, että meitä (ja monia muita) huijattiin ja Bumbleridelta haluttiin auttaa meitä hurjan ikävässä tilanteessa. Ihan tosi-tosi kovasti toivon siis, että nämä vaunut pääsisivät ”hyvään kotiin”. Ja minut tekisi hurjan iloiseksi, jos voittaja vieläpä oman käyttönsä jälkeen antaisi nämä vaunut eteenpäin niitä tarvitsevalle. Hyvä kiertämään – jookos…? <3

Tässä arvonnassa arvotaan siis nämä turkoosit (aquamarine) Bumbleride Indie Twin -vaunut, jotka meillä on ollut pari viikkoa testikäytössä. Täyskorkkaamattomat nämä vaunut eivät siis ole, vaan niillä on ihan vähän ajeltu. Pakettiin kuuluu yksi tuollainen vauvankoppa, eli tällä kokoonpanolla voi ajella joko kahden naperon tai vauvan & naperon kanssa. Jos käyttäjinä on vauvakaksoset, toisen tuollaisen vauvankopan ostamalla nämä saa käyttöön kaksosillekin.

Arvonta on käynnissä juhannusaattoon (20.6.) klo 14 asti – voittaja pääsee siis juhannuksen viettoon jo voitostaan tietäen! Arvontaan voit osallistua tämän bloggauksen kommenttikenttään hihkaisemalla taas merkin itsestäsi ja samalla kertomalla, minkä ikäisiä tyyppejä näillä vaunuilla sitten tultaisiin työntelemään, jos voitto osuisi kohdalle.

…ja jos et ole rekisteröitynyt käyttäjä, muista laittaa myös meiliosoitteesi siihen kommenttilomakkeeseen, niin saan sinuun tarvittaessa yhteyden!

 

PS. Oletko yksi niistä huijatuista? Jos menetit sille huijarille rahasi vaunuja ostaessasi (etkä ole vielä ostanut vaunuja), laita mulle meiliä – arpaonneasi vauhdittamaan laitan arvonnan yhteydessä sinulle kymmenen ”arpaa”.

PSS. Arvottavat vaunut saatu Bumblerideltä (kiitos!) – ja tässäkin tapauksessa bloggaaja saa arvonnasta ainoastaan roppakaupalla hyvää mieltä 🙂

Kommentit (425)
 1. Tuleva kaksosten äiti
  18.5.2015, 15:25

  Arvontaan osallistun. Minulle syntyy itsenäisyyspäivänä esikois kaksoset ja heille tarvitsen tuplavaunut ja mielellään laadukkaat kuten nuo 😉

 2. Mukana arvonnassa. Kyytiin pääsisi kaksi hurmuria, joista toinen 1v 8kk ja toinen syntyy ihan koska vaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *