Unta, unta, trallallaa! (rakkauslaulu Gavisconille)

Mitäs teillä tehtiin viime yönä? Meillä NUKUTTIIN! Ja enemmänkin kuin 15 minuutin pätkiä, trallallaa!

Eilen otettiin ensimmäiset huikat refluksiin saadusta Gavisconista. Ei sen vaikutus varmasti näin nopea voi olla, mutta silti… Unta!

gaviscon.jpg

Ihmejuoma?

Ihmeen merkittävyyttä lisää se, että Silva sai toissapäivänä rotavirusrokotteen, ja se voi sivuvaikutuksena aiheuttaa aika massiiviset vatsavaivat. Mutta ei – nyt on pikemminkin menty askel parempaan suuntaan. Tai no ainakin puolikas askel.

Tekisi mieli sanoa, että jee nyt olen pirteä ja reipas ja järkikin jo toimii. Mutta ei se ihan niin mene – ei muutaman tunnin uni vielä monen kuukauden valvomista korvaa. Tokkurassa olen edelleen, rai rai. Mutta nukkunut! Nyt aamukahvit! Jea!

Kommentit (5)
  1. Samasta ongelmasta samoilla viikoilla syntyneen keskosen kanssa kärsineenä kommentoin vielä näin jälkijunassa: meillä auttoi heti kun lisärauta (Niferex) jätettiin pois. Joten mikäli Silvalla on myös rautalääkitys käytössä, se saattaa aiheuttaa pahojakun vatsavaivoja.

  2. Huraa yhdelle nukutulle yölle, toivottavasti niitä tulee lisää! 🙂

    Ja huraa myös Trip Trapin New born setille! Meillä äidin aamiaisen ja kevyet kotityöt, (pesuhuoneeseen kannettuna jopa saunomisen) on mahdollistanut Baby Björnin sitteri.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *